τι χαμος γινεται ρε με το φιφα; ολα τα reviews απλα αποθεωνουν και μοιραζουν απλοχερα τις βαθμολογιες.
δωσε ρε ΕΑ!!!
Printable View
τι χαμος γινεται ρε με το φιφα; ολα τα reviews απλα αποθεωνουν και μοιραζουν απλοχερα τις βαθμολογιες.
δωσε ρε ΕΑ!!!
Αυτό ξεχωρίζει ένα παιχνίδι από την πραγματικότητα,τα ίδια έγραψα σε άλλο thread αναφερόμενος και στα αντίστοιχα ντέρμπι του pro.Βασικά είναι ο ρυθμός παιχνιδιού και μετά οι κινήσεις.Δεν έχω δει πάντως ποδοσφαιράκι που να έχει αυξομείωση στον ρυθμό,αυτό θα ήταν πραγματικός ρεαλισμός
αν το φιφα παιρνει 9.2 μεσο ορο απο παντου μαλλον εχουμε χαμηλωσει πολυ τον πυχη κατα τη γνωμη μου...Εγω αλλιως φανταζομαι ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου που αγγιζει το τελειο και αυτη τη βαθμολοογια...και ουτε το φιφα ουτε το προ το πλησιαζουν....τα ντερμπυ αναμεσα σε ελληνικες ομαδες που βλεπουμε και στους 2 τιτλους το αποδεικνυουν....ρυθμος...ακαταπαυστος ,τεχνικη καταρτιση εφαμιλη με παικτων παγκοσμιου κλασης και ταχυτητα ,κοντρολ σουτ μεσσι....Βαθμολογιες του τυπου πάνω απο 9 ειναι κοροιδια για μενα ,για οποιονδήποτε απο τους δύο τίτλους, και πιστευω οτι εχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ πολλες περισσοτερες απαιτησεις απο παιχνιδια που αφορουν το αγαπημενο μας αθλημα...
ο μεσος ορος θα ειναι κοντα στο 90 δηλαδη απο 87-95 για μενα με υπερβολη το 95 και το προ ακριβος λιγο πιο κατω υποθετο-ευχομαι(κοντα στο 80-85)
eida to video pou postare enas filos , olympiakos VS panathinaikos... k akousa ton ekfwniti na leei : RIERA! Aytos den exei paei Galata??!!
cpu vs cpu einai ti perimeneis... ekei sto eternity anti na anevasoun kana vs player oles tis malak.. kathontai kai anevazoun eleos.
pare videaki na goustarete jawsoflife pozeras :f014:
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/94906679
mipos sto olympiakos-panathinaikos na valei h ea kai tous opadous na vrizoun kai na petane karekles sto gipedo gia na piasi arketa ton realismo? iremiste re paidia paixnidi einai den ginetai kai oi 500 omades poses einai na einai telies 8a xriazotan 10 xronia na ginei to game
χωρις πλακα τωρα....ελα πες την αληθεια δεν το διαβασες καλα αυτο που εγραψα....
εγω απλα ειπα οτι εχουν ολοι τεχνικη και κοντρολ και αναπτυξη εφαμιλη περιπου της μπαρτσελονα και ουτε καν αντικατοπτρίζει το επίπεδο των δυο ομάδων...μιλησε κανεις να ειναι ολοιδιο με ενα πραγματικο ντερμπυ?? Δεν γινεται παιχνιδι που αγγιζει κατα πολλους το 9 και το 10 σε ματς Βραδυποριακου -Ταλαιπωριακου να παιζεται μπαλα λιγο πιο κατω απο το Μπαρτσελονα-Τσελσι.....Ελα πες την αληθεια διαβασες δυο τρεις λεξεις απο αυτα που έγραψα και ποσταρες αυτο που ηθελες χωρις δευτερη σκεψη....τεσπα....
mia xara ta diavasa file.. aplos lew oti einai ena paixnidi kai den borei na exei ka8e omada ton ry8mo pou exei sthn pragmatikotita einai ligo dyskolo auto, twra oti exoun oi paiktes omadon tetiou epipedou ta idia kontrol kai texniki me autous ths barcelonas den nomizw toulaxiston sto fifa11 auto den ipirxe
koita to an pezoun balara exartatai apo ton paikti kai mono, omws pistevw oti pio eukola 8a kerdiza kapion me thn barcelona para me ton pana8hnaiko kai auto giati exoun ola auta pou les se kalitera statistika oi paiktes ths barcelona
Ρε παιδια συγνωμη αλλα το ενα μας βρωμαει και το αλλο μας ξυνιζει..Δηλαδη εγω ειμαι ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ κτλπ.Αν ξερω καλα το παιχνιδι γιατι να μην παιζω μπαλιτσα και να βαζω κατω ολες τις καλες ομαδες με τους μετριους παιχτες που τις επιλεγουν?Δηλαδη αν ειναι ετσι να μην παιζουμε καθολου αν ειναι να βαζουμε στοιχηματα και να κερδιζει η καλυτερη στα στατιστικα και σαν ονομα ομαδα..ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ας χαλαρωσουμε λιγο...Οποιος το ξερει καλυτερα θα παιζει μπαλιτσα και θα κερδιζει ασχετα με την ομαδα που θα επιλεγει..Επισης το θεμα με την CPU να παιζει μπαλαρα δεν με ενοχλει καθολου απο την στιγμη που με απασχολει το online κομματι και το vs με φιλους.Κανουμε χαβαλε και διασκεδαζουμε οι λοιποι στον Πλατινι μερια να μπειτε στην UEFA..
Ρε παιδια τελευταια φορα θα το πω γιατι αλλο λεω και αλλο απαντατε(ισως φταιω και εγω...και δεν το διατυπωνω καλά). Εγω λέω οτι μου χτυπαει στο ματι οι κακοπαιχτες του Θρυλου και του Παο να παρουσιαζουν τετοια τεχνικη καταρτηση και να κινουνται περιπου οπως και πρωτοκλασατοι με ελαχιστες διαφορες....Ωραιο ειναι να υπαρχει καλο animation στις κινησεις αλλα δεν γινεται οι κακοπαιχτες ενος παιχνιδιου, που αγγιζει το 10 στα reviews , να κινουνται με παρομοια ικανοτητα και κινηση με αλλους παιχταραδες....αν αγγιζει το τελειο πρεπει οι μετριοι παιχτες να κανουν μετρια κοντρολ ,μετριες πασες μετριους ελιγμους... ακομα και με αυτα τα χαρασκτηριστικα αν υπηρχαν θα μπορουσες να νικησεις αλλες μεγαλες....ΔΕΝ εχει να λεει κατα τη γνωμη μου....δεν μιλαω για animation για καθενα ξεχωριστα....αλλα παικτες επιπεδου φουστερ πρεπει να κανουν μπαμ απο αλλους πρωτοκλασατους...για μενα ειναι μειονεκτημα που πρεπει να το κοιταξουν....περιμενα να συμφωνειτε...αλλα δεν πειραζει...
Αυτο φιλε πρεπει να το δεις στην πραξη οταν θα χειριζεσαι εσυ τον παιχτη και οχι απο ενα video..Εγω παντως στο demo ειδα τεραστια διαφορα αναμεσα στην Αρσεναλ και την Ντορτμουντ π.χ. Δεν ειναι ιδιος ο blazykowski με τον walcott.Ειναι μερικοι παιχτες που ξεχωριζουν.Το ιδιο φανταζομαι θα συμβαινει και με μεσαιες και μικρες ομαδες.Αποκλειεται να ειναι της ιδιας κλασης οι παιχτες του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ με της ομαδες που πρωταγωνιστουν στην Ευρωπη.Ειναι απλη λογικη που και περσυ υπηρχε μια χαρα.Σου δινει ενα παιχτη του 75 και αν ξερεις να παιζεις τον κανεις να φαινεται 85.Υπομονη μεχρι να δουμε ΕΜΕΙΣ την τελικη μορφη και αν ειναι ετσι μαζι σου και εγω αν εχουν τον Κουινσι Ronaldo.
εμενα μια χαρα μου τα καρφωνε η dortmunt παντως...
και ομως κατσουρα αν παιξεις το ντεμο ο blazykowski με τον walcott κανουν τις κινησεις με το ιδιο ακριβως τροπο,παρουσιαζουν την ιδια τεχνικη και "κολλανε τη μπαλα " ακριβως με τον ιδιο τροπο ...η μονη διαφορα ειναι οτι ο wallcot θα σου το κανει καποιος πιο γρηγορα....εγω μιλαω για καθαρα τεχνικη στα κοτρολ και τις κινησεις ....ειτε κανει κοντρολ ο λέτο είτε ο σαριεγκι ειναι ίδιο .....δεν μιλαω για ταχυτητα....(που ακομα και εκει δεν υπαρχουν τρελες διαφορες!)