Χμμμ ούτε αυτό όμως είναι lollipop...
Printable View
Ε οι μισές θα είναι custom roms based σε CM12 και οι άλλες μισές custom roms based σε AOSP όπου θα βασίζεται και η official. Και η Official έχει βγει σε alpha αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Η CM είναι σταθερότατη, η official λογικά θα έχει bugs ακόμα.
Παιδια ταυλα το 1+one.
Παρα πολυ καλο το cyanogen, προφανως, καλη καμερα, πολυ καλη μπαταρια και πανφθηνο. Τεραστιο + επισης η σαγρε επιφανεια απο πισω. Οτι πρεπει για anti - nexus και ακομη καλυτερο λογω της φοβερης μπαταριας.
Update χαρτων για το Here Maps. Ανοιχτε την εφαρμογη, βαλτε την σε online mode και σε μερικα δευτερολεπτα, θα ερθει ειδοποιηση για το update.
Μπορώ να βάλω την CameraNext στην CM12?
Ειμαι σε μεγαλο διλημμα. Πριν σας το πω αναφερω οτι η λογικη μου ειναι να αλλαζω συσκευη καθε 2 "σεζον" και να παινρω παντα το καλυτερο που μου επιτρεπουν τα οικονομικα μου και οι αναγκες μου μιας και το smartphone ειναι κ εργαλειο δουλειας πολλες φορες. Εχω το note 2 αυτη τη στιγμη και εννοειται θα εμινω σε αυτη την κατηγορια, δεν εχω προβλημα με μεγεθος κλπ. Το πενακι μου ειναι πολυ χρησιμο -οχι απαραιτητο- αλλα δεν ξερω ποσο θα μου λειψει αν παω σε αλλη συσκευη.
Το διλημμα ειναι note4 ή Nexus 6. Ξερω οτι εγω θα αποφασισω τελικα αλλα αν καποιος εχει κατι παραπανω να πει ισως με βοηθησει.
Θεωρω οτι εφοσον εχεις συνηθισει το πενακι και σου ειναι χρησιμο, δεν βλεπω γιατι να πας σε Nexus 6. Ασε που το Note 4 ειναι και πιο μαζεμενο σε διαστασεις.
Δεν ξερω αν ειχες ποτε samsung αλλα το android της samsung με το android του nexus δεν εχει καμια σχεση. Της σαμμυ ειναι πολυ φορτωμενο με αχρηστα πραγματα και με εκνευριζει. Θα μου πεις καντο root και φτιαξτο οπως θες. Εχω κολημμα ομως δεν θελω να πειραζω την συσκευη και να πω την αληθεια δεν εχω χρονο και ορεξη να ασχοληθω.
Ναι αμέ. Αν γκουγκλάρεις θα βρεις το apk. Κάποιες λειτουργίες δεν δουλεύουν πολύ καλά όπως το Slow Shutter και το panorama κρασάρει. Γι αυτό έχω την google camera για panorama και την CameraNext για photos. Λογικό είναι γιατί έχει αλλάξει το API στο Lollipop και προφανώς δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα να κάνουν port την κάμερα.
Το Note 4 νομίζω είναι καλύτερο κινητό γενικά. Ο Exynos πρέπει να είναι πιο γρήγορος από τον 805, επίσης έχει καλύτερη κάμερα. Και γενικά από εντυπώσεις που ακούω από χρήστες του N6 δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με θέματα όπως κάμερα, ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις! Αν και το τελευταίο μου ακούγεται τραβηγμένο. Πόσο έχει το Note 4 τώρα? Σε λίγους μήνες θα βγει Galaxy S6 που θα είναι αρκετά καλύτερο κινητό σε μικρότερες διαστάσεις βέβαια. Γενικά θα βγει νέα φουρνιά αν δεν βιάζεσαι.
@muku Δεν βιάζομαι συνηθως αλλαζω συσκευη εκει γυρω στο Μαϊο που εχουν πεσει λιγο οι τιμες των νεων μοντελων. Γενικα και εγω διαβαζω καλυτερα πραγματα για το note 4 και δεν παιζει να παω σε μικροτερο κινητο. Σε μεγαλυτερο μπορει. Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που ειχε phablet και γυρισε σε μικροτερη οθονη . Βλπεω το S4 της γυναικας μου και νοιωθω οπως τοτε που ειχα ενα nokia E51 και εμπαινα ιντερνετ και μου εβγαιναν τα ματια.
Εχω Samsung tablet και ξερω απο bloatware. Λογικα το Note θα εχει και καποιες εφαρμογες παραπανω που να εκμεταλευονται το πενακι.
Το θεμα ειναι, οπως ειπες και εσυ, το πενακι. Αν το χρειαζεσαι πας αναγκαστηκα σε Note 4. Αν ζεις και χωρις αυτο, νομιζω οτι γινεται πολυ ευκολη η επιλογη σου.