Το βασικό θέμα είναι να συνεχιστεί το όλο κόλπο με τα παιχνίδια,μη το σταματήσουν και μείνουμε με τους μήνες παραμάσχαλα..
Το ότι δίνει και για vita είναι καλή φάση πάντως,εγώ κι ας μην έχω τα βάζω στη λίστα για πιθανή μελλοντική χρήση...:P
Printable View
Το βασικό θέμα είναι να συνεχιστεί το όλο κόλπο με τα παιχνίδια,μη το σταματήσουν και μείνουμε με τους μήνες παραμάσχαλα..
Το ότι δίνει και για vita είναι καλή φάση πάντως,εγώ κι ας μην έχω τα βάζω στη λίστα για πιθανή μελλοντική χρήση...:P
Άργησαν σήμερα με το μπατμαν, άιντε και περιμένω
παιδιά επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες μπορεί κάποιος εν ολίγοις να με κατατοπίσει για το τι παίζεται με ps+ και αν αξίζει να γίνω συνδρομητής γιατί ψήνομαι αρκετά,απλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τα games,υπηρεσίες,προνόμια κλπ....δηλαδή αν γίνω συνδρομητής για ένα τρίμηνο θα έχω δικαίωμα να παίζω όσα παιχνίδια γράφει στην σελίδα του ps+ και μετά το τρόμηνο πάπαλα?κάτι σαν trial θα είναι ξέρω'γω?τελικά αξίζει να το κάνω ή εκτός από τα παιχνίδια που έχεις δικαίωμα να δοκιμάζεις έχεις και άλλα καλά???ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Tα παιχνίδια που δίνει μπορείς να τα παίζεις για όσο έχεις plus.Αν λήξει δε μπορείς να τα παίξεις αλλά δεν τα χάνεις μέχρι να ξαναβάλεις plus.
Τώρα πέρα απ' τα παιχνίδια το plus σου δίνει εκπτώσεις για αγορά διαφόρων παιχνιδιών dlc αvatars themes κτλπ.
Eπίσης σου δίνει τη δυνατότητα κάποιους τίτλους να τους δοκιμάσεις για 1 ώρα (trial).
Τέλος σου δίνει cloud storage για τα saves σου 1gb.
http://gr.playstation.com/playstationplus/
Αν και γαυρακι!!!:ice:Θα στα εξηγησω.
Για μενα αξιζει πολυ ναι.Παρα πολυ θα ελεγα,αλλα ο καθενας εχει την δικη του οπτικη.
-10 παιχνιδια θα εχεις day οne οποτε και να αρχισεις με το plus.Tα παιχνιδια ειναι στην συλλογη που υπαρχει στο store.
-3 νεα παιχνιδια καθε μηνα αντικαθιστουν 3 παλια(το ενα απο αυτα ειναι στα 3 που εδωσε τον προηγουμενο μηνα).
-Εφοσον προλαβαινεις(πριν τα διωξουν) να κατεβασεις (να τα εχεις στην download list) τα παιχνιδια,θα τα εχεις για οσο εισαι συνδρομητης.
Τα υπολοιπα τα εγραψε ο ReaperX.
καταρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παίδες!!!(ακόμα κι εσένα Βαγγέλη αλλόθρησκε....χα χα χα χα χα....)
Δηλαδή ας πούμε ότι έχω κατεβάσει το most wanted πχ και το έχω παίξει ένα τρείς μήνες αλλά δεν το έχω τελειώσει και λήγει η συνδρομή μου,μετά το game σβήνεται αυτόματα η απλά δεν σε αφήνει να το ξεκινήσεις καθόλου οπότε και το σβήνεις?σόρυ αν κάνω χαζές ερωτήσεις απλά προσπαθώ να κατανοήσω το όλο consept....
Το δευτερο.Δεν σε αφηνει να το ξεκινησεις.Οποιαδηποτε αλλη στιγμη ξαναγινεις συνδρομητης plus ειτε 3μηνο ,ειτε χρονο,ειτε δωρεαν για ενα μηνα(αυτο που εκανε προσφατα η sony) θα μπορεις να παιξεις ξανα τα παιχνιδια ή να τα ξανακατεβασεις και να παιζουν.
Bασικη προυποθεση δηλαδη ειναι να υπαρχουν στην download list(για να μπορεις να τα σβηνεις και να τα επαναφερεις) και να εισαι συνδρομητης.
ok άρα αξίζει αν αναλογιστείς την προσφορά που λέγατε στις προηγούμενες σελίδες....άραγε ισχύει ακόμα?έχω καμια 15αριά ευρώ στο ελληνικό account........να πάω να το κάνω αν είναι για ένα τρίμηνο δοκιμαστικά.......
Παρε τώρα που έζει προσφορά με 5.62 οσο πιο πολλα 3μηνα μπορείς
Λοιπόν Ολυμπιακάρα, είναι απλό. Το λέει και η λέξη, είναι "συνδρομή". Όπου συνδρομή, σου παρέχεται μία υπηρεσία, στην περίπτωσή μας παιχνίδια, για όσο διάστημα είσαι συνδρομητής. Μετά για να συνεχίσεις πρέπει να ξαναγίνεις συνδρομητής (αν λήξει δηλαδή) και πάει λέγοντας. Το παιχνίδι δε σβήνεται, απλώς δεν μπορείς να το συνεχίσεις μέχρι να ανανεώσεις την συνδρομή σου.
Επίσης το plus δεν είναι μόνο τα δωρεάν παιχνίδια, έχει και άλλα καλά όπως έχω ξαναγράψει,
εκπτώσεις σε επιλεγμένα παιχνίδια (πχ ένα παιχνίδι αν κάνει στο store 20, για αυτούς του plus μπορεί να το έχουν στα 15), αυτόματα updates, επέκταση στο 1GB του cloud saving ps3 (+1gb στο psv).
Πηγή
Νομιζω ισχυει ακομα.
Επειδη ειναι χαμηλη τιμη(λιγο πανω απο την μιση τιμη των αλλων χωρων της Ευρωπης) στην θεση σου θα εκανα 6μηνο(2 τριμηνες).Δεν ξερω αν ξαναπεσει τοσο πολυ ποτε ή αν εκαναν λαθος με την προσφορα του Ελληνικου store.
Οκ παιδιά ευχαριστώ θα το κάνω απόψε λογικά...!!!!!!!
Θα σου προτεινα να το κανεις ΤΩΡΑ!
To ειχα ξεχασει τοση ωρα.
Αν μπορεις κανε ΠΡΙΝ την αλλαγη του store για να προλαβεις και τα 3 παιχνιδια που θα διωξει.Συνολο θα εχεις 13 δηλαδη σντι για 10.
Δεν ξερω βεβαια,μπορει να τα εχει διωξει ήδη οποτε δεν θα υπαρχει λογος να βιαστεις.
καλά ντε μην βαράς....χε χε χε......σε λίγο θα το κάνω γιατί έχει γίνει κατάληψη στην tv που έχω το ps3.......το έτερον ήμισυ βλέπεις......χε χε χε.....
:ice:
Για σενα το λεω.
Σηκωσε την γυναικα!!
Κατσε να ριξω ματια store να σου πω.Μλκια να τα χαρισεις στην sony,αλλα κυριως να μην τα εχεις και αυτα στην συλλογη σου.
edit.Μην μπεις στον κοπο,τα εχασες.:(
Eχει γινει η ανανεωση των παιχνιδιων.Αρχιζει το κατεβασμα:D
εντάξει δεν πειράζει θα κατεβάσω τα υπόλιπα.....χε χε χε....
Εμένα πάντως δεν ανανεώθηκε ακόμα, ίσως προλάβεις
πήγα να το κάνω έκανα την αγορά του 3μηνου πακέτου αλλά μετά κόλλησε το store και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα,όσες φορές προσπάθησα να μπω στο store για να δω αν ενεργοποιήθηκε η ps+ συνδρομή μου κόλλαγε και δεν γινόταν τίποτα,στο account management φαίνεται ότι μου έχει κρατήσει 5.62 € για την συνδρομή αλλά κατά τα άλλα τίποτα,το έκλεισα τώρα μπας και αργότερα που θα μπώ θα έχει στρώσει....τι πρέπει να κάνω τώρα που αγόρασα την τρίμηνη για να την ενεργοποιήσω?και αν θέλω να κάνω και άλλη τρίμηνη καπάκι πάω και αγοράζω και άλλη μια και προστίθεται αυτόματα στην ήδη υπάρχουσα?
Tρωει κατι κολληματα ειναι αληθεια τωρα.
Το batman δινει και ενα pack επιπλεον?
Εγώ πάντως ξεκίνησα να τα κατεβάζω από τις 3 το μεσημέρι βρίσκοντας τα με search και πήγαινε σφαίρα το downloading... ίσως είχαν μπει και πιο νωρίς.