Προφανώς το savegame σχετίζεται με το ονλαιν.
Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα γιατί χαλάει το παιχνίδι.
Printable View
Προφανώς το savegame σχετίζεται με το ονλαιν.
Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα γιατί χαλάει το παιχνίδι.
Εκτάκτος από σήμερα και μέχρι να βγει το updated patched 1.20 και για τους Ευρωπαικούς τίτλους το perk "ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗΣ" δεν θα είναι διαθέσιμο.
Ευχαριστώ.
Kαι καλα μετα το patch αυτο το hack δεν δουλευει. Η μακακια ειναι οτι ισως καποια στιγμη να μπορεσουν να "προσπελασουν" και αυτο το patch. Και το αλλο θλιβερο ειναι οτι οταν ποσταρε το hack ο τυπος (με σκοπο να το διορθωσει η Infinity Ward) υπηρχαν ατομα που τον παρακαλουσαν να τους το πουλησει. Ελεος
Παιδιά έχετε ξεχάσει τις εποχές του CS, με τα άπειρα aimbots, wall hacks κτλ?
Δεν τα καλαβαίνω αυτά τα παιδιά, γιατί περί παιδιών προκειται...
και μετα μου λεγατε εμενα οτι δεν υπαρχουν τετοια.......:fryingpan:
Πωπω μιλάμε ξενέρωσα άγρια τώρα, τι άκυρα πράγματα είναι τώρα αυτά και πως σκοπεύει να μας προστατέψει η Infinity ward????:banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead:
Παιδια το Old Shool Free for All τα σπαει τελικα ε; :p
COME BACK IN COD 4 AFTER 24 DAYS ....................EXOSET - GIOGREECE - STAVTAG - GREEKTEO - JORGE DEPT -ZEUSGREECE ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ .
welcome back zeus!!! τι λεει θα παιξουμε σημερα???
Mετα απο 24 μερες? Εγω ανχωνομαι αν δεν μπω για 2 μερες. Welcome back το λοιπον και οσοι θα εισαστε μεσα κατα τις 2:30 -3:00 το πρωι, θα σας δω μεσα.
Θα μπώ κι εγώ να σας συναντήσω σήμερα το πρωί. Το θέμα είναι πως έχω μια απορία. Σήμερα μπήκα στο site σας αλλά παίζω COD4 από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Έχω φυσικά τερματίσει 2-3 φορές το prestige mode και συνεχίζω να το κάνω μόνο και μόνο για τη φάση. Και η ερώτηση είναι : Πέρα από το να αλλάζω το σήμα μου, κερδίζω κάτι άλλο με το να παίζω ξανά και ξανά σε νέα prestige modes;
kalosir8es file mou !!! kapou se xerw apo allo forum to 8ema einai oti de 8imamai to site tespa...apo oso xerw egw apla allazeis sima mexri & to dekato prestige sto opoio perneis & ton xriso stauro..dld mono to sima allazeis, de xekleidoneis tpt kainourio apo opla perks & tetoia...mono gia na exei noima na sinexizeis na to pezeis to game pera aptin euxaristisi pou su dinei
auta
yg sorry gia ta greeklish
Κι εγώ αυτό έχω δεί. Πως δεν ξεκλειδώνεις τίποτα απο πλευράς όπλων. Ούτε καν σου δίνει κάποιο ποσοστό παραπάνω σε health, accurancy, low recoil... Μόνο και μόνο για να σου κρατά το ενδιαφέρον είναι. Έπρεπε όμως να έχουν προσθέσει και κάτι άλλο. Δεν μπορεί να παίζεις 15 μέρες σερί COD4 χωρίς νόημα.
συμφωνω μαζι σου! εγω προσωπικα θα ηθελα να ξεκλειδωνεις νεα camouflage, σχεδια & να αναβαθμιζεται ο χαρακτηρας σου οπως ειπες..αλλα & παλι αφου για τη διασκεδαση το κανουμε & μας αρεσει δε μας χαλαει και ο χρυσος σταυρος!:)
εγω ως τωρα επεζα με τα παιδια..τι εγινε τελικα? εκανες accept? γιατι απ'την απροσεξια μου δεν ειδα:fryingpan:
αν ειναι να μαζευτουμε καμια μερα να παιξουμε μαζι!!! τελεια θα ναι:bgrin2:
εγω παντως οταν 3αναεπαι3α με το γιαννη μετα απο 24 μερες πηγαινε
γα@##*ντας..... τι hack και τι εκανε 24 μερες δεν 3ερω....εγω παντως δεν τον προλαβαινα:rofl::rofl::rofl::rofl:
Καλα ρε παιδια... δεν ξερω... αλλα οταν ειναι να παιξουμε μαζι πρεπει να φερνω γκαντεμια... δεν εχουμε κατορθωσει να παιξουμε... και το ωραιο ειναι με το που ερχομαι στο lobby ολοι φευγουν μετα :p LoL