paidia paizei 1080p?
paidia paizei 1080p?
οχι.
σε 720i και 1080p
Edit οχ ειπες p!ναι 1080p οχι 1080i
Και μένα μου στάλθηκε χτες από το play.com :). Ε την άλλη εβδομάδα θα έρθει με το καλό αν και δεν υπάρχει χρόνος για games αυτήν την περίοδο. Τον άλλο μήνα όμως.......Λ-Ι-Ω-Σ-Ι-Μ-Ο :D!!!!!!!!!
Μια ερωτηση για οσους το εχουν.
Στα cut scense μπορει να γινει pause χωρις να διακοπη;
makari na ginete ...ego avrio tha pao na to paro gt simera de mporousa...kai me tetia agripnia de me vlepo na adexo na to kapso avrio:notsay:tha dixi...
Nαι τα cutscenes μπορουν να γινουν pause κανονικα. ;)
Μερικες φορες ειναι οι μικρες λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα.Και το MGS γενικα σαν σειρα βριθει απο τετοιες.
Μολις παρατηρησα κατι πολυ ομορφο.Ειχα αφησει το παιχνιδι να παιζει ενω εκανα κατι αλλες δουλειες και παρατηρησα οτι... ο χρονος κυλαει μεσα στο παιχνιδι και ο τροπος που φωτιζεται αλλαζει διαρκως.Συγκεκριμενα ειχα αφησει το παιχνιδι ενω ηταν βραδυ δεν ειχα πατησει pause και μετα οταν γυρισα ειχε αρχισει να ξημερωνει για τα καλα...
Φωτος με τι φιγουρα δε βλεπω ομως που ζητεισα παραπανω και ανυσηχω...
Αργα χθες εμαθα απο τον Νικητα τα δυσαρεστα....
Καποια ατομα που ειχαμε παραγγειλει την Limited μειναμε απεξω :(:(:(
Πραγματικα κριμα.
Δεν ξερω που να ψαξω αν και δυστυχως πιστευω οτι ειναι αργα τωρα ......
Τελος.:notsay:
Μου ειπε οτι ειχε κανονιστει με την εταιρια διανομης να του στειλουν γυρω στα 20 κομματια Limited και τελικα λογω της πολυ υψηλης ζητησης και του χαμηλου ποσοστου διαθεσιμων κομματιων θα φερει το ασυναγωνιστο νουμερο των.....5-6 κομματιων ........
NO COMMENT!!!!!
Ενταξει , μπορει να ειμαι χαλια μετα απο την εξελιξη αυτη αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει σε τιποτα το παιδι ο Νικητας. Απλα καποιοι τον εξεθεσαν και σιγουρα οχι ανεπανορθωτα. Κριμα παντως , πραγματικα κριμα :notsay:.
Eλπιζω να ειμαι μεσα στους τυχερους, το ειχε προπαραγγειλει πολυ καιρο πριν.
Παρε τηλεφωνο να μαθεις.
Και εγω το ειχα προ-παραγγειλει καιρο πριν αλλα πηρα.....
Τελος παντων , θα δουμε.
Πραγματικα ευχομαι να εισαι στην λιστα φιλε.
Να το αποκτησουν οσα πιο πολλα ατομα γινεται :yes:.
Α ρε ατιμε Snake , θα μας τρελανεις τωρα στα γεραματα...
Σε καταλαβαινω φιλε μου αλλα και φυσικα εχεις δικιο, δεν φταιει ο νικητας και το gamezone. Πως μπορει να φταιει ο νικητας αν η εταιρια δεν μπορεσε να φερει;
Καταλαβαινω την πικρα μερικων (εγω δεν θα το παρω γιατι δεν το εχω παιξει ποτε το παιχνιδι οποτε δεν γνωριζω τιποτα) αλλα αν η εταιρια διανομης δεν δινει, το μαγαζι δεν μπορει να τα ''γεννησει'' τα δισκακια.
Για οσους μιλησαν με τον νικητα ειμαι σιγουρος οτι ξερουν ποσο προσπαθησε να τα φερει και τι γνωσεις εχει για τα παιχνιδια, τις κονσολες και τις εταιριες διανομης.
Αν μπορει να γινει κατι να ειστε σιγουροι οτι το gamezone θα κινησει γη και ουρανο να φερει και να εξυπηρετησει τους παντες. Αυτο εχω δει εγω ετσι οπως ξερω τον νικητα και το gamezone.
Κοιτα εν μερει συμφωνω μαζι σου.
Αλλα απο την αλλη θα μπορουσε και ο Νικητας να κρατησει και μια πισινη που λεμε.
Δηλαδη αφου ξερει πως ειναι τα πραγματα σε αυτον τον τομεα και ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο παιχνιδι , θα μπορουσε να μας το ειχε πει ετσι ωστε να ξερουμε πανω κατω τι γινεται. Γιατι εγω τον ειχα παρει δεν ξερω ποσες φορες τηλεφωνο και ρωταγα συνεχως το ιδιο πραγμα : αν σιγουρα θα ερθουν τοσα κομματια οσα λεει οτι θα ερθουν....
Οποτε λοιπον εγω στην θεση του θα ελεγα πχ οτι ξερεις φιλε θα μου ερθουν σιγουρα 10 αλλα υπαρχει πιθανοτητα και για παραπανω.
Και παλι ξαναλεω (για να μην παρεξηγηθω) οτι δεν φταιει το παιδι.
να ρωτησω κατι ακυρο????
ηρθε??? κανονικα αυριο δεν ηταν να ερθει???
απαντηστε please γιατι πρεπει να εχω μεινει πισω....
κανονικα αυριο κυκλοφορει tasioskis, συμφωνα με την konami