σημερα τσιμπησα κ γω το παιχνιδι!θα πεινασω αλλα θα καουμε κιολας!!
Printable View
σημερα τσιμπησα κ γω το παιχνιδι!θα πεινασω αλλα θα καουμε κιολας!!
Volyre, μιλας για το επισημο patch της KONAMI ή για αυτο που εβαλαν παραπανω τα παιδια(με τις επισημες εμφανισεις, μεταγραφες κ.τ.λ.) ;;
Για το patchaki που εβελε ενας φιλος οχι για το επισημο!
τα ανεπισημα κοιταχτες τα σχολια απο κατω τι λενε,καλο θα ηταν να περιμενετε την κοναμι πρωτα κ μετα να περασετε patch γιατι γραψε-σβησε ειναι μεγαλη διαδικασια
Λίγα λόγια από εμένα...
Αν και το ντεμο μου άρεσε αρκετα και μου θυμισε παλιο καλό προ παιζοντοντας το κυριο τιτλο υπαρχουν αρκετες παρατηρήσεις...Δεν θα αναφερθω καθόλου στο online...αυτό θα το κανω σε επόμενο ποστ.
ΡΥΘΜΟΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
-Στα θετικα βαζω τις κινησεις των παιχτων στον χωρο ,τον αρκετά καλο ρυθμο και τις γρηγορες κινησεις.Σε διπλακι με φίλο γινονται ωραια ματσακια ,ειναι διασκεδαστικο και γενικα σιγουρα δεν θα αφησει κανεναν παρπονεμενο ...ωστοσο εδω θα προσπαθησω να το αναλυσω σε μεγαλυτερο βαθος....όσο μπορω βεβαια..υπαρχει σαφης προσανατολισμος προς το παιχτη να επιχειρει σεντρες...και αυτο δεν μπορει να κριθει ουτε αρνητικα αλλα ουτε θετικα...
ANIMATION
-Όσον αφορά τα αρνητικά δυστυχως με ξενιζει το ατσουμπαλο animation των παικτων σε πολλες κινήσεις....Πότε δεν αγαπησαμε το προ για το animation του ....αλλα φετος αν και εχουν προσθεθει περισσοτερες κινησεις απο περσυ γίνονται με κάπως ατσούμπαλο τρόπο και χαλαει λιγο την ωραία εικόνα του ρυθμου...
ΠΑΣΕΣ
-Αρκετα καλες ωστόσο με μια σημαντικη παραφωνία...δεν μου αρεσει η συνεχης ταση των παικτων να δινουν την πασα με το εξωτερικο και το "μητο" ...σε καποιες περιπτωσεις ειναι λογικοτατο να δινεται ετσι η μπαλα με βαση την σταση του σωματος...Ωστοσο σε άλλες μοιαζει κουλο...δηλ.ειμαι ο κεντρικος αμυντικος εχω προσωπο προς το δεξι μπακ και δινει με εξωτερικο ή μητο...ενω προφενεστατα το πλασε με βαση τη σταση του σωματος μοιαζει το πιο λογικο....Ένα ακομη αρνητικο αφορα τη προσπαθεια του παιχνιδιου να κινουνται οι παικτες προς το να κανουν πολλες σεντρες....Δηλαδη τα ακραια μπακ συγκλινουν συνεχεια προς τον άξονα...η πλευρα μενει πολλες φορες αφυλακτη εντελως και στις εξοδους οι τερματοφυλακες δισταζουν συνεχεια και βγαινουν λοανθασμενα ....καθιστώντας τη σεντρα το ψωμοτυρι ενός αγώνα.Οσον αφορα τις πασες εχουν και τις καλές και τις κακές τους στιγμες....τις περισσοτερες φορες πανε εκει που θες ωστοσο αυτο που ανεφερα με τη χρηση εξωτερικου και μητου σε ακυρες περιπτωσεις ξενιζει.
ΣΟΥΤ
-Τα σουτ... παλι και αυτα εχουν καλες και κακες στιγμές ...ειναι φορες που ανταποκρινονται στη λογικη και τη σταση του σωματος...αλλες παλι οχι,βέβαια αυτο συμβαινει και στη πραγματικότητα ωστοσο σε γενικές γραμμές δεν εχουν την εκρηξη που εγω θα ήθελα και τη δυναμικη.Για παράδειγμα βαζει γκολαρα εξω απο την περιοχη ο ronaldo αλλά αν και σαρεσει δεν σου προκαλει την πορωση που θα μπορουσε...Σε γενικές γραμμές καλα αλλα εγω ψηριζω και λιγο τη μαιμου....μη με παρεξηγείται.
ΓΡΑΦΙΚΑ
-Η απεικονιση των παικτων ειναι κατα την γνωμη μου σπουδαία .Οι παικτες μοιαζουν οσο ποτε και μπορεις να τους διακρίνεις ευκολα ακομα και με wide καμερα....Τα γραφικά δεν διαφερουν πολύ απο πέρσυ ωστοσο μιλώντας αποκλειστικα για την εκδοση για Ps3 υπαρχει η εξης επιλογη απο μερους κονάμι.Το pes 2011 ειχε αρκετα εντονο το φαινομενο του alaising .Στο 12 ειναι κάπως πιο περιορισμενο αλλα αυτο δεν εγινε με τον πλεον ορθοδοξο τροπο καθως αυξηθηκε η θολουρα -που βεβαια δεν ειναι τοσο εντονη ωστε να χαλάσει την εμπειρία -χαρακτηριστικο ειναι το παραδειγμα οπου σε wide camera οι ρίγες στη φανελα της εκάστοτε ομάδας δεν ειναι ευδιακριτες που χωριζουν και η φανελα μοιαζει καπως θολη ή μουτζουρωμενη αν την παρατηρήσεις.Γενικότερα αυτη η μείωση του alaising προσωπικα δεν με βρίσκει συμφωνο καθως σε ενα πιο εμπειρο ματι (δεν μιλαω για μενα) σαν το παιχνιδι να τρεχει σε αναλυση μικροτερη απο 720p.Τέλος διαφωνω με την εντονη πτωση των frames σε πανυγηρισμους ή πλανα παικτων....Δεν ειναι πρωτοφανες φαινόμενο αλλα καλο θα ηταν να σταματουσε γιατι σιγουρα ενας πανηγυρισμος σε slow motion χαλαει την δυναμικότητα και το κλιμα του γκολ...
ΤΕΡΜΑΤΑΔΕΣ
Πολυς ντορος εχει γίνει για τους τερματοφυλακες του προ.Κατα την γνωμη μου και μετα το patch της κοναμι ειναι μια χαρα....ομως θα μπορουσανε σίγουρα να είναι πολυ καλυτεροι....Οι έξοδοι τους (η καλυτερα η ανυπαρξια εξοδων) ειναι παράξενη και ηταν προφανης επιλογη της κοναμι να γίνει αυτο ...ενω η βουτιες καποιες στιγμες μοιαζουν κακες και θυμιζουν βουτια του καραγκουνη(:P)-ντιογκο, εννοώντας οτι ειναι ατσούμπαλες.
ΜΕΝΟΥ
Για μενα το μεγαλο λαθος της κοναμι ειναι το μενου...Ειναι σιγουρα ευχρηστο και ωραιότατο αλλα ειναι ΟΛΟιΔΙΟ με το περσυνο.Ακομα και η μπάρα του σκορ στο φιλικο και οι επιλογες χρωματων είναι ακριβως ίδιες..ο ήχος στο μενου ίδιος και γενικοτερα όσο πλοηγείσαι σε αυτό μοιαζει να παιζεις το περσυνο παιχνιδι.Λένε οτι συνταγη που πετυχαινει δεν την αλλαζεις ωστόσο σιγουρα μια φρεσκαδα το μενου την χρειαζόταν.
Σε γενικες γραμμες αν και το ξεφτιλισα στα αρνητικα ειναι ωραιος τιτλος με πολυ καλο ρυθμο και διασκεδαστικοτατο .Αν θελαμε να του δωσουμε μια ταμπελα ειναι κατι αναμεσα σε pes 2010 (αφου η τριπλα και η ταχυτητα παει συννεφο) και pes 2011.Ωραιες κινησουλες ωραια σουτ ...ΓΑΜΑΤΕΣ σέντρες αλλα σε όλα νομιζω οτι αγγινει το 8.
Δεν θα το συγκρινω με φιφα γιατι εχουν διαφορετικη προσεγγιση σαν παιχνιδια και ειναι σαν να συγκινεις μηλα με πορτοκαλια...Σίγουρα η κοναμι θα μπορουσε να τα παει καλυτερα ...
Θα επανέθω για online και modes.....
το μενου περσυ ειχε βιντεο απο πισω...ελα ρε εχουν κανει αρκετα πραγματα και στο animation δεν ειναι τοσο ασχημα(φιφα δεν ειναι αλλα εφτιαξε αρκετα απο περσυ) με τις πασες...δεν ειδα κατι σε μυτο οταν ηθελα να δωσω πλαγια την μπαλα θα το βαλω σε replay να δω καλυτερα.Τα γραφικα και εγω τα εβλεπα αρκετα μουντα μεχρι που πειραξα τα χρωματα-ρυθμισεις της τηλεορασεις μου...τωρα βλεπω κ παιχνιδια οπως το resi3 ακομα πιο ζωντανα απο πριν τσεκαρε το και αυτο.Για το τερμα ενα εχω να πω...τον βλακα τον casillas πως τον κανανε ετσι, 1 v 1 βγαινει εξω αλλα στα μεσα της αποστασης ξαναμπαινει μεσα...πωωωωω ρε ηττα καθε φορα τρωω τετοιο γκολ τρελενομαι και ο hart ε 78 overall τα ποιανει ολα (που λεει ο λογος,βεβαια ο hart για μενα πρεπει ειχε μεγαλυτερο overall)
Εγω ξερω οτι το παιχνιδι ειναι πιο διασκεδαστικο απο ποτε!!Προχθες με φιλο παιζαμε επι 8 ωρες ασταματητα!!Αντε να οργανωθουμε για κανα πρωταθληματακι!!
Εχει πει τιποτα η ΚΟΝΑΜΙ για διορθωτικο patch για τις μεταγραφες;Ποτε θα βγει ας πουμε;
Δεν υπαρχει τιτλος που να μην εχει αρνητκα...και αν το θες και το φιφα εχει εξισου πολλα και ισως πιο εκνευριστικα ...αλλα οπως ειπα η τιττλοι διαφερουν στην φιλοσοφια οποτε δεν αξιζει και να τους συγκρινεις ...Τωρα για τα τερματα παρη...η εξοδος τους ειναι το μεγαλο μειον,μπαινουν βγαινουν ,ξανακανουν πισω...γενικα την εξοδο δεν την εχουν....παντως εμενα τα γραφικα μου χαλανε πολυ την εμπειρια ... ειναι προσωπικο γουστο αλλα το ιδιο επαθα και με το gta 4 σε ps3 ...δεν μου αρεσαν ...μολις το επαιξα σε pc με καλυτερα γραφικα τοτε πραγματικα το ευχαριστηθηκα....νομιζω οτι το προ φετος σε pc λογω γραφικων θα ειναι καλυτερη εμπειρια...αλλα ειναι καθαρα προσωπικη μου γνωμη οτι η εκδοση για ps3 με ζαλαει οπτικα....
Δεν υπαρχει τιτλος που να μην εχει αρνητκα...και αν το θες και το φιφα εχει εξισου πολλα και ισως πιο εκνευριστικα ...αλλα οπως ειπα η τιττλοι διαφερουν στην φιλοσοφια οποτε δεν αξιζει και να τους συγκρινεις ...Τωρα για τα τερματα παρη...η εξοδος τους ειναι το μεγαλο μειον,μπαινουν βγαινουν ,ξανακανουν πισω...γενικα την εξοδο δεν την εχουν....παντως εμενα τα γραφικα μου χαλανε πολυ την εμπειρια ... ειναι προσωπικο γουστο αλλα το ιδιο επαθα και με το gta 4 σε ps3 ...δεν μου αρεσαν ...μολις το επαιξα σε pc με καλυτερα γραφικα τοτε πραγματικα το ευχαριστηθηκα....νομιζω οτι το προ φετος σε pc λογω γραφικων θα ειναι καλυτερη εμπειρια...αλλα ειναι καθαρα προσωπικη μου γνωμη οτι η εκδοση για ps3 με χαλαει οπτικα....
spiroslal μηπως φταιει η τηλεοραση σου;Γιατι εγω τα βλεπω μια χαρα τα γραφικα..Για δοκιμασε καμμια ρυθμιση..
Οσο για τα τερματα δεν εχω συναντησει αυτο που λετε.Εγω παταω τριγωνο κ βγαινει αλλα κ οσες φορες βγηκε μονος του δεν γυρισε πισω.Μηπως πατατε L1 κ αλλαζει ο κερσορας;
μόλις το πήρα...!
ενημερώνω την παλιοπαρέα που παίζαμε και στο 11 να ετοιμάζεται σιγά σιγά για κανένα online .... :a050:
αυτο ελεγα κ εγω μηπως να αλλαζε ρυθμισεις
jon murphy twitter λεει οτι το dlc σκαει συντομα εχει αλλαγη καποιων στατιστηκων και τα παπουτσια
το προβλημα με τα γραφικα λυνεται αμα ανεβασουμε το sharpness - ευκρινεια απο την τηλεοραση.Τη πρωτη φορα που ετρεξα το παιχνιδι εβλεπα μια θολουρα γραφικων επιπεδου ps2.Eπειδη εχω καλιμπραρει την Tv μονο για hd ταινιες η σειρες ειχα το sharpness στο 0,μολις το αυξησα στο 7-10 νομιζα οτι ειχα αλλο παιχνιδι.
Οπως ειπε και ο φιλος spiroslal νομιζα οτι επαιζε σε 576p στην αρχη και ελεγξα την αναλυση για να σιγουρευτω οτι ειναι 720p.
Ολα αυτα σε sony 52ex700.
παιζει και 3D?
Παιδια σε εσας το ονλινε ειναι απροβληματιστω?Εγω χθες σε 4 αγωνες ειχα lag και σταματουσε το παιχνιδι.Να πω οτι δεν αλλαξα ακομα το DMZ και επαιζα 1vs1 και μαστερλιγκ.Λετε να φταει αυτο?
οτι συνδεση κ να βαλεις(αρκει να μην ειναι στικ) παιζει κομπλε λογικα,Wind-Forthnet-ΟΤΕ(2mbps) τσεκαρισμενα.
Αzalus η βαλε dmz ή ανοιξε πορτ,αλλιως θα κολλας