Οκ εγώ το έκανα Enable από το Modem το DMZ με την IP που είδα από το System Information και να δω. Άμα δεν βλέπω καμιά διαφορά θα το αλλάξω γιατί πριν μου κολλούσε πολύ λίγο άλλα πάρα πολύ σπάνια, οπότε και δεν με πείραζε.
Printable View
Οκ εγώ το έκανα Enable από το Modem το DMZ με την IP που είδα από το System Information και να δω. Άμα δεν βλέπω καμιά διαφορά θα το αλλάξω γιατί πριν μου κολλούσε πολύ λίγο άλλα πάρα πολύ σπάνια, οπότε και δεν με πείραζε.
για τα τροπαια που θελουν να σκοτωσεις καποιον αριθμο εχθρων με διαφορα οπλα, οταν τελειωσει το game και ερχισουμε 2 walkthought, ο μετρητησ μηδενιζει κ παει απο την αρχη παλι ή συνεχιζει απο εκει που εχει μεινει στον πρωτο τερματισμο?
καλο αυτο.
το εχω δει το μενου με τα στατιστικα.
thanks
ειμαι στο chapter 11. εκει που κατεβαινω στο πηγαδι
Spoiler!
Με όποια και ν'αρχίσεις δεν υπάρχει θέμα.
Για το βιβλίο έχει αναφερθεί κανείς;
http://www.christophergolden.com/uncharted.html
Εδώ έχουμε Νέα Υόρκη, Έγυπτο, Ελλάδα... αλλά... μόνο σε βιβλίο...
Επειδή δεν έχω καταλάβει, το chapter 16 βγαίνει full stealth ή όσο καλά και αν παίζω θα χτυπήσει ο συναγερμός όπως και νά'χει?Όχι τίποτε άλλο, μην προσπαθω σαν τον λαλάκα αν είναι σχεδιασμένο να μην γίνεται.
Το έχω κάνει όλο με Stealth...
Ok.Thanx για το info.
Απλά πρέπει εκεί που είναι 2 μαζί μπροστά από μια πόρτα να τους αφήσεις για το τέλος και να σταθείς τυχερός και να τους διασπάσεις χωρίς συναγερμό...πλησίαζε τους σιγά σιγά από μπροστά και με το που σε δει κάποιος τρέχα πάλι πίσω και κρύψου έτσι ώστε να τον φας όταν πάει να ελέγξει τι ήταν αυτό που είδε.
^^ Δεν χρειαζεται τυχη, αν πας στο αυτοκινητο που ειναι μπροστα τους και ξεμυτισεις απο cover αστραπιαια, θα ερθει ενας να σε τσεκαρει παντα :)
Ειναι ευκολο, αρκει να βρεις το κολπο :)
Έλα τώρα που δεν χρειάζεται και τύχη!Κάποιες στιγμές το αν θα σε αντιληφθούν ήταν εντελώς random (στο crushing τουλάχιστον που αφιερώθηκα στο να το πάω stealth) ανεξάρτητα απ'το αν έκανες "λάθος" ή όχι.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιες φορές με τις ίδιες ακριβώς κινήσεις, με το ίδιο δικό σου timing και του ΑΙ, την μια φορά να αποτυγχάνεις και την άλλη να αποτυγχάνεις.Πχ.δεν κατάλαβα το pattern που ξεχωρίζει την αποτυχία από την επιτυχία.Spoiler!
Ίσως φταίει οτι έπιασα το U3 αμέσως με το που τελείωσα το ACR και ήμουν πνευματικά ακόμα στην Κωνσταντινούπολη!:silly:
^^ Aλλο λεω ρε συ, μιλαω για το συγκεκριμενο σημειο που περιγραψαμε. Κατα τα αλλα σε προηγουμενο ποστ μου εχω αναφερθει εκτενως στα προβληματα του stealth. Απλα σε εκεινο το συγκεκριμενο σημειο αν κανεις αυτο που σου λεω ειναι εγγυηση οτι θα ερθει να σε τσεκαρει απλα και οποτε θα χωριστουν μεταξυ τους για να μπορεσεις να περασεις το σημειο χωρις προβλημα και χωρις να σε δουν. :)
11 ωρες και 22 λεπτα μου πηρε το 1ο walkthought στο normal.
παμε στο πολυ δυσκολο τωρα για την πλατινα. παιζει ρολο αν διατηρισω τους θυσαυρους και ολα τα αλλα στοιχεια?
Ηλία τι εννοείς δλδ?
κοίτα αφού λες πας και για πλατίνα , να τους κρατήσεις τους θησαυρούς ,εκτός και αν τους έχεις βρει όλους οπότε και έχεις πάρει τα αντίστοιχα τρόπαια , αλλιώς αν έχεις βρει μερικούς και όχι όλους θα στους έχει και στο επόμενο playthrough οπότε θα πρέπει να βρεις λιγότερους .
τους εχω βρει ολους και εχω κανει ολα τα kills για τα αναλογα τροπαια.
ρωταω αν παιζει ρολο αν ξεκινησω το παιχνιδι "καθαρο" (σαν να το αρχιζα πρωτη φορα δηλαδη με μηδεν στατιστικα κ θυσαυρους) ή οχι.
Κανενα απολυτως ρολο Ηλια, παιξε οπως γουσταρεις :)
thanks man
Στο multi πότε σου δίνει 200 αντί για 100 έναν που σκοτώνεις και το δείχνει και μωβ;
Σαν 3d το παιχνίδι λέει τίποτα ?
Καλημέρα ,σαν 3D το παιχνίδι λέει τίποτα ?
το πλατιναρα κ εγω.
η αληθεια ειναι πως στο πολυ δυσκολο, το game ειναι οντως πολυ δυσκολο.
τελικα οντως ειναι μικρο. στο 1ο walkthought, εκανα περιπου 11:30 ωρες, ψαχνοντας θυσαυρους και προσπαθωντας να παρω ολα τα τροπαια με τα kills (restart checkpoint).
Στο 2ο walkthought, το εκανα καπου στις 9 ωρες, δεδομενου οτι δεν ειδα κανενα βιντεακι και οτι σε 2-3 σημεια, μπορει να εφαγα κ 30-45 λεπτα να τα περασω.
Naughty Dog: move to next-gen is "terrifying"
http://www.eurogamer.net/articles/20...-is-terrifying
Kαι σωστη πασα θα ελεγα με την σειρα μου. Οντως πρεπει να ειναι τρομακτικη η μεταβαση απο μια πλατφορμα που δουλευεις χρονια και εχεις στησει την λειτουργεια της εταιρειας σου πανω σε αυτην, σε μια καινουργια με εντελως διαφορετικη αρχιτεκτονικη. Για παραδειγμα, χρειαζεται πλεον ο ταδε που ηταν ειδικος στο ταδε συγκεκριμενο τερτιπι του hardware του PS3? Μηπως το hardware της επομενης κονσολας κανει καποιες θεσεις οχι και τοσο απαραιτητες πλεον, και καποιες αλλες να χρειαζονται νεο εξιδικευμενο προσωπικο?
Με τι εργαλεια θα δουλεψεις και πως? Με καποιες αοριστες πληροφοριες περι των δυνατοτητων του μηχανηματος? Ολοι ειδαμε τι επαθε ο Κοτζιμα με το MGS4. Του ειπε η Σονυ καποια στοιχεια για το hardware του PS3 και μετα σαν συγχρονος Κολομβος ξεκινησε με προορισμο το αγνωστο. Εβγαλε και ενα τρεηλερ που εδειχνε καταπληκτικο και τελικα οταν βγηκε το τελειωμενο μηχανημα με τα dev tools, καταλαβε οτι αλλιως τα ειχε υπολογισει...
Γενικα μεχρι να βγουν τα πρωτα dev tools, να καταλαβουν οι εταιρειες πως λειτουργει το καθε hardware και τι παραξενιες εχει, πρεπει να ειναι πολυ πολυ δυσκολη και εκνευριστικη περιοδος απο αποψη δουλειας, γιατι περιοριζεται το καλλιτεχνικο τμημα απο το τεχνικο κ.ο.κ.
Σίγουρα θα έχει ερωτηθεί αρκετές φορές...:bang:
Αν το παραγγείλω από Αγγλία θα έχει επιλογή για Ελληνικό μενού και Ελληνικούς υπότιτλους?
Καλά για τον Κοτζίμα έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον ότι πολλά λέει και λίγα ανταποκρίνονται σε αυτό που θα φτιάξει τελικά, άσχετα δυνατοτήτων, επιδόσεων κλπ. Ο άνθρωπος ξεκινάει κάτι και το παρουσιάζει έτσι, μετά το κάνει αλλιώς και στο τέλος το αλλάζει πάλι για να ρίξει τις ευθύνες αλλού.
Η Naughty Dog από την άλλη, στα μουλωχτά με το που βγαίνει το PS3 πετάει ένα διαμάντι που ήταν λίγο ακατέργαστο με τα ελαττωματάκια του. Δεν υποσχέθηκε τίποτα, δεν έχτισε hype, δεν έριξε ευθύνες σε άλλους επειδή είχε το παιχνίδι της ολίγον tearing. Τί έκανε; Έβγαλε μετά από δύο χρόνια ένα νέο διαμάντι που πλέον δεν είχε κανένα σφάλμα, προσθέτοντας μάλιστα πολύ περισσότερα πράγματα από πριν και βελτιώνοντας το σε όλα τα επίπεδα. Σταμάτησε όμως εκεί; Όχι και φυσικά κάθε τίτλος παρότι λες ότι πιάσαμε ταβάνι, ξεπερνάει σε όλα του τον προηγούμενο. Αν κάτι με χαροποιεί στο επόμενο ταξίδι με νέο μέσο (PS4) και νέους προορισμούς, είναι ότι κάπου εκεί γύρω θα υπάρχει μία εταιρεία σαν την ND που χωρίς πολλές φανφάρες, θα βγάλει πάλι ένα διαμάντι, μπορεί λίγο ακατέργαστο πάλι στην αρχή, αλλά η συνέχεια θα είναι σίγουρα μεγαλειώδης.
Αρχιτεκτονική, επεξεργαστές, μνήμες, δίσκοι και λοιπά χαρακτηριστικά πολλές φορές έρχονται σε δεύτερη μοίρα και τα στούντιο είναι που τελικά κάνουν την διαφορά. Είμαι σχεδόν σίγουρος ωστόσο ότι εταιρείες που ξεχώρισαν και είναι εσωτερικά/αποκλειστικά στούντιο της Sony, σαν Naughty Dog / Santa Monica / κλπ θα έχουν λόγο στα τελικά features της επόμενης κονσόλας, οπότε νιώθω όσο να 'ναι ασφαλής.
ποσο σπαστικα ειναι στο multiplayer τo GMAL και το FAL-SS....
γιατι δεν φτιαχνουν ενα mode για οσους παιζουν μονο με αυτα τα οπλα;
καθονται σε μια γωνια και πυρολοβανε και το παιζουν και μαγκες...
Συμφωνω μαζι σου οσο δεν παει. Οντως ειναι σπαστικο πολυ.
k omws den itan etsi to paixnidi...apla diamartyrontousan diaforoi kamperades k idou ta apotelesmata...me liga logia an den xrisimopoeis to fal exei disadvantage..
to shift exei xalasei
Το FAL (G-MAL) το είχαν overpower από την Beta. Δεν έχω παίξει το Multiplayer του 3 και ούτε πρόκειται από ότι βλέπω.
Έχω ακούσει από πολλούς ότι έχει χαλάσει σε σχέση με το 2.
Τεσπα, γούστα είναι αυτά.
Το 3 είναι πιο πολύπλοκο και έχει πιο πολλά πράγματα να κάνεις. Έχω ένα φίλο που έχει το 2 και παίζω ακόμα και τώρα Multi στο 2 και είναι πολύ πιο απλό. Πάρα πολύ πιο απλό. Το μόνο που μου έλειπε στο 2 όταν παίζω τώρα είναι τα Kickbacks όταν έπαιρνα μαζεμένα πολλά μετάλλια και δεν γινόταν τίποτα. Αυτό. Προσωπικά μου αρέσει πολύ η απλοϊκότητα του 2 αλλά δεν λέω όχι και στο 3 μια και είναι εξίσου καλό.
Naughty Dog Is More Than A Studio It’s A Family
Quote:
If I could describe Naughty Dog in one word it would be… FAMILY!
You get a sense of love and respect among them. Especially when it comes to meeting with fans, they seem genuinely happy to engage them. Evan and Christophe are like the Wright brothers trying to sale the dream of soaring through the skies. Amy’s, like the loving mom who brings warmth and love to everyone. Nolan is like that awesome Uncle you wish you could grow up to be like. Claudia is like Nolan’s hot Diva sister that adds a little beauty and spice in the mix. Emily, is like the highly talented youngest in the family whose smile and talent makes the world go around. As for the rest of the family not mention they are the brothers, sisters, cousins, and in-laws that supports this happy family. They all work together to bring us the joy of adventure, journey, and discovery.
Or have you not notice that the “Uncharted” series actually teaches you historical facts, Ah ha. I appreciate the Naughty Dog family because unlike some other companies they do this for more than the all mighty dollar. They do it for the fun of it. I hope this team stays together and continues to make great games. I feel like even if some may want to do other things or purse separate goals. They will always return home to the place they’re always welcome, and greeted with open arms.
Share your thoughts and feeling about Naughty Dog with us.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QM9_S8icQMg"]Meet The Naughy Dog Family - YouTube[/ame]
οπως παντα μετριοφροσυνη... απιστευτο στουντιο...
δηλαδη κανανε ολοκληρο θεμα για τη στοχευση που εντελει δεν ειχε τιποτα. δεν χαλουσε το παιχνιδι η στοχευση.
αμα ειναι ετσι να ζητησουμε απο τη naughty dog να βγαλει αυτα τα οπλα ή απλα να βαλει mode που θα παιζουν οσοι θελουν με αυτα τα οπλα.
θα μας ακουσει το καλο στουντιο; ας με φωναξουν κιολας να τους πω τι εννοω.
ειναι δυνατον να κανει blindfire ο αλλος με το FAL-SS, να του αδειαζεις το γεμιστηρα του AK47 και να σε σκοτωνει; ελεος δηλαδη....
Άλλο το G-MAL (που μοιάζει με το παλιό FAL του UC2) και άλλο το FAL-SS (εντελώς καινούριο όπλο, με διαφορετική φιλοσοφία και υπάρχει μόνο στο Competitive MP).
Το G-MAL μόνο overpowered δεν είναι πλέον (σε σχέση με την beta του Ιουλίου), το FAL-SS είναι, καθώς και το Quick Boom (kickback).
Προφανώς θα πρέπει να γίνουν nerf κάποια πράγματα, για να γίνει και πάλι balanced το παιχνίδι... το blindfire έφαγε nerf, άρα ακούνε. Το ΑΚ είναι underpowered.
Το να λες φτιάχτε άλλη playlist είναι -χωρίς παρεξήγηση- εντελώς χαζό, μιας και θα κάνει fragment το ήδη μικρό (σε σχέση με MW3/BF3) player pool -> αυξημένο lag, waiting times.
Μέχρι τότε, αναγκαστικά πας με την πλειοψηφία και πολεμάς την φωτιά με φωτιά.
Ενταξει, ας αφησουμε τοτε το GMAL απεξω. αλλα το FALSS χαλαει ολο το παιχνιδι. πηγα μια να δω στο φορουμ της Naughty Dog και τελικα υπαρχουν κι αλλοι που κανουν παραπονα για το συγκεκριμενο οπλο. αφησα και γω ενα σχολιο.
Οσο για τη playlist που λες, αφου δεν γινεται να φτιαχτει κατι νεο, τοτε απλα να βγαλουν το οπλο. ή ξερω γω να κανουν κατι ωστε να μην ειναι τοσο σπαστικο.
και επειδη δεν μου αρεσει το οπλο δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω ποτε. θα τους σπαω τα νευρα με το quick boom