Z2 vs G3? Δυσκολη επιλογη. Για το G3 διαβαζω για lag (για την εκδοση με τα 2GB) και χαλια διαρκεια μπαταριας (σε σχεση με το πολυ καλο G2). Απο την αλλη η οθονη του ειναι μπομπα!!
Printable View
Z2 vs G3? Δυσκολη επιλογη. Για το G3 διαβαζω για lag (για την εκδοση με τα 2GB) και χαλια διαρκεια μπαταριας (σε σχεση με το πολυ καλο G2). Απο την αλλη η οθονη του ειναι μπομπα!!
Ναι και γω καπου το διαβασα αυτο για την μπαταρια αλλα αλλου λενε καλυτερα λογια...
με προβληματισες με τις προοπτικες που μου ανοιξες!θα παω σημερα να το δω το G3...το Ζ2 το εχει ενας φιλος οποτε θα τα "συγκρινω" οσο μπορω...αναμεσα στα δυο θα κινηθω μαλλον γιατι τα αλλα ξεφευγουν λιγο HTC one,galaxy κτλ...
Σευχαριστω και παλι
Σιγουρα να πας να τα δεις γιατι η διαφορα στο μεγεθος απο το 3GS που εχεις ειναι τεραστια.
Παντως το G2 ειναι εξαιρετικη συσκευη στα 260 ευρω. Το μονο μου προβλημα ειναι το υπερφορτωμενο συστημα απο εφαρμογες που εχει βαλει η LG. Εχω γραψει εδω λιγες εντυπωσεις. Το κινητο ομως πεταει πραγματικα σε οτι και αν κανεις.
Πωπω τα έσπασε το Note Pro! Και τιμή super. Βασικά αν τα μεταφορικά είναι λογικά, τότε βγαίνει λίγο πιο ακριβό από G3 και είναι πολύ καλύτερο τεχνικά. Με δελεάζει να πουλήσω το Oneplus αρκεί να παίρνει aosp rom.
Μπηκα και γω στον κοσμο του Android...πηρα το LG G3 και μονο θετικα εχω μεχρι τωρα...φοβερη η οθονη και η αναλυση...ψαχνω τωρα για χρησιμες εφαρμογες...τι προτεινετε?
επισης γιατι δεν μου εχει κανει αναβαθμιση στο 5 lillipop?Να το κανω?
edit: ξεχασα να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες και τις προτασεις..
Viper σου ειμαι υποχρεως να εισαι καλα...
Ερχεται με προεγκατεστημενη την 4.4.2 αν θυμαμαι. Οποτε αναβαθμιζεις με OTA εσυ.
Εφαρμογες: Nova Launcher, Clean Master, Astro file manager, VLC, Inbox, Battery. Τα υπολοιπα ειναι γνωστα...
Καλοριζικο!
Καλοριζικο!!
Μερικες προτασεις εφαρμογων θα βρεις εδω. Αν χρειαζεσαι κατι συγκεκριμενο, ρωτα και ολο και καποιος θα εχει να προτεινει κατι.
Αναβαθμιση λογικα μεσω OTA θα ερθει.
Δεν άντεξα..... Το πήρα Note 4!
Καλοριζικο και σε σενα!!
Signal Care
Η PRO εκδοση εχει 8 ευρω και ειναι δωρεαν για σημεραΔεν ξερω τι ακριβως κανει η εφαρμογη, αλλα το βαζω μηπως καποιος ενδιαφερεται.Quote:
PRO version is free today with App of the Day
Κωστα... πηρε συναδελφος το One plus one! το περιμενω να το δω απο κοντα και θα γραφω σχολια!
Με γειες του!!
Εγω παιζω 2-3 μερες με ενα Cubot S200. Σημερα το εδωσα σε φιλο που το ειχε παραγγειλει. Καλο τηλεφωνακι για 75 ευρω.
Το πήρα όταν μου κλέψανε το N4 τον Οκτώβρη. Είμαι περίεργος να ακούσω τη γνώμη σου για το σχεδιασμό του. Γιατί οι περισσότεροι μου λένε ότι τους αρέσει, εγώ το θεωρώ άσχημο. Πέρα από το άσχημο design πάει σφαίρα μιας και τρέχει πεντακάθαρο android, έχει super μπαταρία και αρκετά καλό community με custom roms. Τα specs ήταν κορυφαία για τότε, Snapdragon 801, 3gb ram, 64gb rom. Καλά για τα λεφτά του ήταν τέλειο πέρσι. Τώρα νομίζω ότι παλιώνει σιγά σιγά.
Η γυναίκα έχει moto G 1st Gen 16GB αγορασμένο από Αγγλία, και φοράει 4.4.4 λογικά δεν θα έπρεπε να έχει λάβει 5.0? το λένε από τέλος 2014 ότι θα έπαιρνε και ακόμα τίποτα.
Ειναι random το ποτε φτανει σε καθε χρηστη. Παντως εχει ξεκινησει η αναβαθμιση απ'οτι βλεπω.
Έχω το OnePlus One 64GB εδώ και έναν μήνα και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξω κινητό... Είναι τα καλύτερα 300ε που έχω δώσει ποτέ. Κλαίω τα λεφτά που έχω δώσει στα υπερκοστολογημένα samsung κτλ. Έχω φίλο που μόλις το είδε, πούλησε το iphone 5 κατευθείαν!
Για τους κατοχους του One Plus One, εχετε νεο update:
[Update: OTA Download URL] OTA For CyanogenMod 11S 05Q Is Heading Out To The OnePlus One Today