Καλημερα
υπαρχει κανεις που να εχει το Tomb Raider: Definitive Edition για να boostαρουμε τα online τροπεα μιας που το online εχει πεθανει
θα πρεπει να ειναι 3 ατομα +1εγω =4 στο συνολο.θα βγουν σε λιγοτερο απο 1ωρα
ευχαριστω Χαρης
Printable View
Καλημερα
υπαρχει κανεις που να εχει το Tomb Raider: Definitive Edition για να boostαρουμε τα online τροπεα μιας που το online εχει πεθανει
θα πρεπει να ειναι 3 ατομα +1εγω =4 στο συνολο.θα βγουν σε λιγοτερο απο 1ωρα
ευχαριστω Χαρης
Το ίδιο θα ήθελα και εγώ αλλά στο ps3......
Λες να το νοικιάσω στο 4 και να με υπολογισεις μέσα? Απλά θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο γιατί κάνω μια αναδιοργάνωση στο όλο set up και περιμένω από το μαραγκο να μου τελειώσει το έπιπλο που θα βάλω τα πράγματα μέσα. Σκέψου έχω πάνω από μήνα να πιάσω το ps4 στα χερια μου αφού το έχω στο κουτί του. Αν δεν ετοιμαστει δε το συνδέω καθόλου. Ας είναι καλά οι μικρές μου........
Ναι από το plus το έχω. Μου λείπουν τα online trophies (κάποια δε χρειάζονται καν άλλους συμπαίκτες ) και αυτό το μοναδικό που μπορεί κανείς να χάσει με τις συνομιλίες, το οποίο αναγκαστικά για να το πάρω πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή.
Αλλά δεν έχω και πρόβλημα να νοικιάσω το definitive edition και να βοηθήσω το συνονοματο πιο πάνω. [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χριστοφορε, όταν είμαι έτοιμος θα ανεβάσω φώτο να πάρεις ιδέες και εσύ για το μικρό σου. ;)
Δύο? Οκ νόμιζα ότι είχες ένα.Να σου ζησουν! Για το έπιπλο μιλάω θυμάμαι που έλεγες ότι βάζεις μαξιλάρι με καρέκλα μπροστά από το σημείο που έχεις τις κονσόλες σου. Μπορεί να σου δώσω ιδέες.
Η μικρή δεν πειράζει κονσόλες, θέλει αφής,το βιτα χάραξε (ποιο μικρή) τώρα είναι κρυμμένο και κινητά, ταμπλετ ;).
Ο μικρός (πανος) θέλει κοντρολ απο χειριστήριο κονσόλας μεχρι TV, της τηλεόρασης προχτές το εχωσε στο γάλα της μικρής (Ελενας) όπως τα μπισκότα:D
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα και παλι
chris τα online trophies που εχουν σχεση με μαχη θα τα βγαλουμε κατω απο το 30λεπτο...
εγω τα εβγαλα χτες αργα 04:30 αυπνιες βλεπεις..
τωρα το να φτασεις στο level60 βγαινει ευκολα σε private match rescue μονος σου απλα θα παρει πανω απο 12ωρες
θα χαρω να σε βοηθησω απλα θελουμε αλλα 2 ατομα για τα τροπεα
καλημερα φιλε μου
τα εβγαλα χτες ξημερωματα ολα τα τροπεα εκτος απο 2
1)True Commitment
2)Shopaholic
που θα τα βγαλω συντομα
σευχαριστω που προθυμοποιήθηκες να βοηθησεις..το παιχνιδι εαν θες την γνωμη μου να το παρεις να το τεσταρεις ειναι μακραν καλυτερο απο το ps3
Αν τα εβγαλες οκ, δεν εχω σκοπο να τα παρω,για σένα θα το έκανα, εγω βαριέμαι :D
Τώρα που εχω κάτσει και μαζεύω loot στο max mad σκέφτομαι πως εκατσα και κανω τέτοια πράγματα για να παρω μια πλατινα, βέβαια ο λόγος είναι αφού έφαγα τόσες ώρες ας κάτσω λίγες ακόμα στο τέλος είμαι :D.
Ρε σεις, να μαζευτουμε 6 ατομα να παρουμε το τροπαιο RUSH HOUR απο το Reality Fighters?
Τωρα που το εχει δωσει το Plus, ολο και καποιοι θα το φορτωσαν στο vita τους.
Αντε και το εχω ετοιμο για πλατινα!
Δεν το έχω κατεβάσει αλλά αμα είναι να μαζευτούμε υπολόγισε με.
Ελα ρε σεις.....ειμαστε ηδη 3 για το reality fighters.
Aλλους 3 χρειαζομαστε....μια ωριτσα δουλεια ειναι για να το παρουμε και οι 6!!
Ψαχνω άτομο/α για να κάνουμε γρήγορα τα 20 kill, κάποιος που είναι χαμηλό lvl μέχρι 14 η να αρχίσει καινούργιο χαρακτήρα εγώ εχω σχεδόν τα μισά αλλά θέλω να το βγάλω να ξεμπερδεψω :D
Για Division λεω ;)
Οσοι πιστοι προσελθετε....για την πλατινα ρε γαμώτο!
http://psnprofiles.com/gaming-sessio...ality-Fighters
Όποιος θέλει για Table Top Racing: World Tour ας μου στείλει να βγάλουμε 2 έυκολάκια στο online.
Crush Your Enemies! http://www.playstationtrophies.org/i...rophy_gold.png Win 20 Multiplayer Races
INCOMING! http://www.playstationtrophies.org/i...phy_bronze.png Use an EMP to block an incoming Missile