βγαίνουν 2 τσιμπουρια απο ένα μπαράκι , κ γυρνάει το ένα κ λέει ......ρε μαλάκα θα πάμε με τα πόδια ή θα πάρουμε κανά σκύλο ;;;;
Printable View
βγαίνουν 2 τσιμπουρια απο ένα μπαράκι , κ γυρνάει το ένα κ λέει ......ρε μαλάκα θα πάμε με τα πόδια ή θα πάρουμε κανά σκύλο ;;;;
-Γιαγιά έκανες καλό σεξ με τον παππού παλιά?
Ναι καμάρι μου ..
Το πισωκολλητο το κάνατε?
Ναι ..
Το 69 το κάνατε?
Όχι γιατί ο παππούς σου πέθανε το 68!
:D
:a045:hehe πολη καλω.Quote:
Γιαγιά έκανες καλό σεξ με τον παππού παλιά?
Ναι καμάρι μου ..
Το πισωκολλητο το κάνατε?
Ναι ..
Το 69 το κάνατε?
Όχι γιατί ο παππούς σου πέθανε το 68!
Ο τζακ νορρης ( όσοι δεν το ξέρετε είναι αυτός που..,&@&%*%%) μπορεί να σκίζει σελίδες από το ίντερνετ...
Πως ένας μαθηματικός περνάει μέσα από έναν τοίχο;
- Έστω ότι υπάρχει πόρτα
^^Θυμάμαι και εγώ ένα παρόμοιο...
Πως ένας μαθηματικός κόβει ένα δέντρο;
Spoiler!
ΜΠΛΙΕ!
ενα προχειρο εχω και εγω :
Πως πλενουν οι μαθηματικοι τα πιατα ?
πλενουν ενα και τα αλλα ομοιως !!!
Πως γελάει ενας μαθηματικός? Ψιχιχιχιχι..
^^Θυμάμαι και εγώ ένα παρόμοιο...
Πως ένας μαθηματικός κόβει ένα δέντρο;
Spoiler!
Το υψώνει στο τετράγωνο και φεύγει η ρίζα...
χεχεχεχε καλο.
οκ φιλε χαρη λαθος μου.sorry.
Όταν η γυναίκα περιγράφεται με όρους..."Internet"!!!
-Γυναίκα DIAL - UP : γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση.
-Γυναίκα DSL : γυναίκα με γρήγορη πρόσβαση, αρκεί να διαθέτεις τους απαραίτητους πόρους.
-Γυναίκα SERVER : γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι........
-Γυναίκα WINDOWS : όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.
-Γυναίκα LINUX : γυναίκα ελευθέρων αρχών, που δεν χρειάζεσαι λεφτά για να την αποκτήσεις, αλλά απαιτεί πολύ διάβασμα για να συνεργάζεστε απρόσκοπτα....
-Γυναίκα D.O.S : όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.
-Γυναίκα LAPTOP : Σε ακολουθεί όπου πας.
-Γυναίκα BACKUP : είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.
-Γυναίκα SCREENSAVER : αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.
-Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την ‘κατεβάσουν’ από άλλους άνδρες
-Γυναίκα MULTIMEDIA : τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.
-Γυναίκα RAM : μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.
-Γυναίκα HARD-DISK : θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
-Γυναίκα MOUSE : λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι.
-Γυναίκα PASSWORD : νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ’όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.
-Γυναίκα VIRUS : γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα.
-Γυναίκα E-MAIL : τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα.
-Γυναίκα SERVICE PACK : Μοιάζει με την πρώην σου αλλά υποτίθεται ότι έχει λιγότερα προβλήματα. Τελικά ανακαλύπτεις ότι έχει διαφορετικά.
-Γυναίκα BROWSER : Της εμπιστεύεσαι την πιστωτική σου;
-Γυναίκα TROJAN : Μεταμφιέζεται σε μια γλυκιά και καλή κοπέλα για να τη βάλεις σπίτι σου. Μόλις μπει δείχνει τον πραγματικό της εαυτό.
-Γυναίκα ANTIVIRUS : Είναι η γυναίκα που σου έρχεται μετά την γυναίκα virus -ενίοτε και πριν από αυτή.
-Γυναίκα FIREWALL : Δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της.
-Γυναίκα WIKIPEDIA : Ξέρει πολλά κόλπα, αλλά δεν είσαι σίγουρος ποιος της τα έμαθε και αν τα κάνει σωστά.
-Γυναίκα NETMOD : Στη φορτώσανε με προξενιό.
-Γυναίκα OUTLOOK : Είναι ανοιχτή σε όλα!
-Γυναίκα SCANNER : Στην αρχή την ήθελες πολύ. Τελικά δεν τη χρησιμοποιείς και τόσο συχνά.
-Γυναίκα DESKTOP : Την αφήνεις σπίτι σου να κάνει δουλειές και βγαίνεις με τους κολλητούς σου! Σε περιμένει αναμμένη!
αυτό πρέπει να είναι και 12ετίας, μην πω 15ετίας! (netmod από Intracom....χαχααχαχαχ μιζάρες του κερατά). Ρίχναμε γέλια με κάτι τέτοια τότε, μόλις είχε ανακαλύψει ο Έλληνας το e-mail στις εταιρείες...
Πάει ένας τύπος στο περίπτερο να αγοράσει προφυλακτικά.
- Γεια σας! Δέκα κουτιά προφυλακτικά θέλω.
Του τα βγάζει ο περιπτεράς από το ράφι και τον ρωτάει:
- Σακούλα θες?
- Όχι μωρέ, εντάξει βλέπεται.
Απλά ΓΑΜΑΤΟ!!
χχεχεχ πολη καλο φιλε.:d055:Quote:
Πάει ένας τύπος στο περίπτερο να αγοράσει προφυλακτικά.
- Γεια σας! Δέκα κουτιά προφυλακτικά θέλω.
Του τα βγάζει ο περιπτεράς από το ράφι και τον ρωτάει:
- Σακούλα θες?
- Όχι μωρέ, εντάξει βλέπεται.
Συζητάνε 4 γυναίκες, μία Αγγλίδα, μία Γαλλίδα, μία Γερμανίδα και μία Ελληνίδα πως πρέπει να λένε το αντρικό όργανο.
Λέει η Αγγλίδα: πρέπει να το λέμε τζέντλεμαν γιατί όταν δει μια κυρία πάντα σηκώνεται...
Λέει η Γαλλίδα: πρέπει να το πούμε αντάρτη γιατί το περιμένεις από μπρος και σου έρχεται από πίσω...
Λέει η Γερμανίδα: πρέπει να το πούμε αυλαία γιατί μόλις τελειώσει η πράξη πέφτει...
Λέει και η Ελληνίδα: πρέπει να το πούμε φήμη γιατί κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα...
Ειναι δυο φιιλοι μηχανοβιοι και συζητανε. Ο ενας μολις πηρε μια καινουρια μηχανη την βλεπει ο αλλος και του λεει:
- Ρε συ τι μηχαναρα ειναι αυτη?
- Ασε φιλε ειναι Marley. Μονο 1000ευρω την πηρα. Ειναι ενα μαγαζι στην Αγγλια και εχει κατι γαματες μηχανες Marley παμφθηνες. Θα σου πω που ειναι να πας να παρεις και εσυ αν γουσταρεις.
Ξεικιναει λοιπον ο τυπας για την Αγγλια , βρισκει το μαγαζι , μπαινει μεσα , μια Μarley θελω λεει. Του λεει ο μαγαζοτορας εχω αυτην εδω , πρωτο πραμα μονο 999λιρες. Μονο ενα προβλημα εχει. Οταν βρεχει πρεπει να την αλοιφεις με βαζελινη.
ΟΚ λεει και την αγοραζει.
Γυρναει Ελλαδα παιρνει τηλεφωνο την γκομενα του, ελα μωρο μου της λεει πηρα μια μηχαναρα θα περασω να σε παρω. Την παιρνει λοιπον βγαινουν και η του προτηνει η κοπελια να ερθει το βραδυ σπιτι της να φανε με τουσ γονεις της για να δουν και την μηχανη του.
Στο σπιτι της οικογενειας της ετοιμαζονται για το γευμα και λεει η μανα κουρασμενη μετα απο τις ετοιμασιες "εγω σημερα δεν πλενω τα πιατα", λεει και η κορη "ουτε εγω τα πλενω", λεει και η αλλη η κορη "ουτε εγω τα πλενω", λεει και ο πατερας "το βρηκα τι θα κανουμε. Σημερα που θα τρωμε δεν θα μιλαμε. Οποιος μιλησει πρωτος θα πληνει τα πιατα". Συμφονουνε ολοι και περιμενουν τον γαμπρο.
Φτανει μετα απο λιγο αφηνει την μηχανη εξω μπαινει μεσα χεραιταει αλλα κανεις δεν του απανταει, καθεται τρωει μιλαει αλλα κανεις δεν απανατει. Μετα απο καμια ωρα που μιαλει μονος του και εχει βαρεθει λεει στον πατερα. Αν δεν μιλησετε θα πηδηξω την κορη σου μπροστα σε ολους. Την ποιανει λοιπον και την πηδαει. Τιποτα. Λεει μετα αν δεν μιλησετε θα πηδηξω και την αλλη σου κορη την ποιανει λοιπον και την πηδαει και αυτην. Μουγγα παλι. Λεει μετα αν δεν μιλησετε θα πηδηξω και την γυναικα σου! Την ποιανει και αυτην και μολις τελειωνει καθεται ξανα και βλεπει απο το παραθυρο οτι αρχιζει να βρεχει και ρωταει:
-"Μηπως εχετε βαζελινη''
και πεταγεται ο πατερας:
-ΕΓΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΝΩ ΤΑ ΠΙΑΤΑ!