Ο χλευασμός και η προσβολή υπάγονται στην ύβρη! Τι πρέπει να πει ο κανόνας δηλαδή?
Από την στιγμή που ο Admin/Mod έχει πάρει κάποια απόφαση δεν μπορείς να τον αμφισβητήσεις!
Printable View
πολυ σωστα τα λες, οταν χλευαστεις και προσβληθεις πατα το κουμπακι με το ρεπορτ και ολα θα γινουν καλα, αυτο εινα για το ατομο σου, αλλα η προσβολη και ο χλεβασμος ειναι υποκειμενικα φιλε μου αλλιως προσβαλλομαι εγω και αλλιως ο θεος admin σας, για παραδειγμα, για μενα ειναι μεγαλη προσβολη να βλεπω ενα μελος σαν τον Χρηστο να μπαναρεται. ( οχι οτι ηταν λαθος, αλλα ηταν το θυμα, ο θυτης εμεινε ατιμώρητος.
Μπα και ο θύτης έφαγε το μπανάκι του τελικώς :D
Επί του παρόντος, ο plakas ο οποίος χλευάζει και για τον οποίο γίνεται ο ντόρος, θέλω να πιστεύω ότι θα κάτσει να συζητήσει κάποια στιγμή για τα προβλήματα που αναφέρει περί πειρατείας και θα σταματήσει τις ειρωνείες καθώς όντως είναι άκρως ενοχλητική η συμπεριφορά του. Τώρα για ban που αναφέρθηκε εγώ είμαι αντίθετος σαν πρώτη λύση για τέτοιες περιπτώσεις. Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται με το διάλογο. Στην περίπτωση που ο διάλογος συνεχίζει να είναι ανέφικτος λόγω ειρωνίας πχ, τότε το θέμα εξετάζεται πιο εξονυχιστικά :D
@plakas Πρέπει να καταλάβεις ότι το λογισμικό ανοιχτού κώδικα που βάζει το ps3 σε κατάσταση debug δεν έχει να κάνει με την πειρατεία. Μπορεί το 99% των χρηστών να το χρησιμοποιούν γι αυτό το σκοπό αλλά υπάρχουν κι άλλοι που κάνουν διαφορετική χρήση του exploit. Η συζήτηση περί αυτού του θέματος λοιπόν δεν είναι παράνομη για κανένα λόγο[1]. Παράνομο θα ήταν να έμπαιναν links για πειρατικό υλικό και να γινόταν τέτοια διακίνηση μέσω του φόρουμ κάτι το οποίο σαφώς και απαγορεύεται. Τώρα για τις αγγελίες και τις πωλήσεις έτοιμων συσκευών γι αυτό το σκοπό που εμφανίστηκαν αυτές τις μέρες, το συζητάμε το θέμα και θα ανακοινώσουμε τι επιτρέπεται και τι όχι.
[1] Σήμερα διάβασα ότι η Sony αρχίζει να κυνηγάει ακριβώς αυτό το λογισμικό ανοιχτού κώδικα και θα κινηθεί εναντίον μεγάλων international sites από τα οποία ανακοινώνονται όλα τα νέα, γίνονται τα tutorials κλπ. E, αν κάτι τέτοιο ισχύει όντως και δεν είναι ράδιο αρβύλα, τότε θα αναθεωρήσουμε κι εμείς εδώ τι μπορεί να συζητηθεί και τι όχι. Αλλά δεν το πολυπιστεύω, περισσότερο για ράδιο αρβύλα το κόβω.
δεν ειναι λιγο τραβηγμενο ομως να απαγορευθουν αφου εχουν υπαρξει πολλες αγγελιες στο παρελθον για φλασαρισμενα psp και xbox360(πακετο με αντεγραμμενα παιχνιδια δωρο κιολας)?
υπαρχουν τοσα site και φορουμ που ασχολουνται με το σπασιμο του ps3(το οποιο θελοντας η μη ειναι αυτη τη στιγμη ενα απο τα μεγαλυτερα τεχνολογικα νεα παγκοσμιως...) και ενα απο τα μεγαλυτερα φορουμ στην Ελλαδα εχει ενα αρκετα εκτεταμενο νημα πανω σε αυτο.εδω γιατι να ενοχλει?
οποιος δεν θελει δεν ασχολειται ρε παιδια,ειναι πολυ απλα τα πραγματα.
Καλά τα 5-6 μεγάλα sites που ασχολούνται και έχουν και developers δεν είναι όλο το διαδίκτυο. Δεν λέω, ότι θα γίνει αλλά δεν είναι και τόσο απίθανο όσο το περιγράφεις. Στα περισσότερα αυτά sites, επειδή έχουν και developers ανεβαίνουν όλα τα homebrews, τα οποία ως επί το πλήστον είναι "παράνομα" αφού χρησιμοποιούν το official sony sdk για να κατασκευαστούν το οποίο είναι licensed προϊόν. Οπότε σε μια ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη η Sony θα έβγαινε κερδισμένη.
Για xbox και αντιγραμμένα παιχνίδια, αν υπήρχε αγγελία θα σβήστηκε μόλις θα έπεφτε στο μάτι ενός mod. Οι φλασαρισμένες κονσόλες, δεν νομίζω ότι είναι παράνομες. Εφ' όσον περνάνε στην κατοχή σου, δεν νομίζω ότι μπορεί να σου επιβάλλει κανείς τι πρόγραμμα θα τρέχουν τα κυκλώματα τους. Αυτό λέει η λογική, τώρα τι λένε τα manuals και οι όροι χρήσης δεν το γνωρίζω, εν πάσει περιπτώση δεν νομίζω ότι κυνήγησε ποτέ η Sony ή η MS κάποιον που πείραξε την κονσόλα του. Κανά ban το πολύ πολύ. Τώρα οι συσκευές που έχουν κατασκευαστεί γι αυτό το σκοπό δηλαδή τα φλασάκια που έχουν έτοιμο τον κώδικα ήδη έχουν μπει στο στόχαστρο της Sony σε ορισμένες χώρες όπως Σουηδία και Αυστραλία. Δεν ξέρω όμως αν έχουν κριθεί παράνομες από το δικαστήριο. Οπότε μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα για το αν είναι νόμιμες ή όχι είναι στο χέρι του administrator για το αν θα επιτρέπονται αυτές οι αγγελίες. Προς το παρόν δεν βλέπω κανέναν κανόνα που τις απαγορεύει πάντως :D
προσπαθεις για προβοκατσια παλι? η μου φαινεται?
Quote:
3.Απαγορεύεται η δημιουργία μηνυμάτων με σκοπό την αναζήτηση πορνογραφικού υλικού ή παράνομου λογισμικού (warez), serial numbers και cracks για οποιαδήποτε προγράμματα. Επίσης απαγορεύεται η παράθεση links για όλα τα παραπάνω.
να κάνω μία ερώτηση. Μήπως γίνεται να προστεθεί στο forum η δυνατότητα να κάνουμε ignore κάποιον χρήστη, ώστε ποτέ να μην βλέπουμε τα posts του;
πωπω χίλια thanks
Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, πηγαινε στο UserCP σου και θα το δεις :)
ναι ναι το έκανα. το forum ομόρφυνε βρε παιδιά :P
^^ Bεβαια αν καποιος εχει κανει quote αυτον που εχεις κανει ignore θα το δεις το μηνυμα του :P
παιδιά να κάνω μία πρόταση; μήπως είναι καιρός να απαγορευτούν πλήρως τα greeklish; το έχουν κάνει ένα σωρό Ελληνικά forum και είναι πολύ πιο ευανάγνωστα.
Δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε να γράψουμε με Ελληνικά. Τόσοι spell checkers υπάρχουν.
αν θελει ο administrator θα μπορουσε να βαλει και ενα poll οπως ειχε γινει και με το shoutbox ωστε να δει πανω-κατω συγκεντρωμενες ολες τις αποψεις.
δεν εχω κατι με τα παιδια που γραφουν με greeklish,ειναι τα ιδια τα greeklish που δημιουργουν προβλημα.κουραζουν αρκετα.συμφωνω με τον Quaro.
μια αλλη προταση.μηπως θα μπορουσε να γινει κατι στο section με τα παιχνιδια του ps3?εψαχνα να βρω τα threads απο καποια PS NETWORK παιχνιδακια αλλα ετσι οπως ειναι μαζι με τα κανονικα παιχνιδια ειναι λιγο "σκορποχωρι".οκ,εχει την επισημανση "[PSN GAME]" αλλα παλι δεν βολευει γιατι ειναι πολλα προσφατα παιχνιδια που ειναι αρκετες σελιδες πιο πισω και πρεπει να ψαχνεις.για να προλαβω καποιον που θα πει "κανε ενα search" να σημειωσω οτι αυτο το ρημαδι το search δεν δουλευει καλα.δεν ξερω τι φταιει αλλα βγαζει οτι θελει αυτο.π.χ. πατησα να βρω το thread του παιχνιδιου deathspank.μου εβγαλε περιπου 20 αποτελεσματα αλλα ολα ηταν ακυρα,οτι να'ναι πραγματικα.δεν ξερω βεβαια μπορει να κανω και εγω κατι λαθος στους ορους της αναζητησης η σε κατι αλλο..
τελος παντων να μην τα πολυλογω η προταση μου ειναι αν μπορει να δημιουργηθει καποιο sub-foroum στο section των παιχνιδιων για τα εν λογω παιχνιδακια,η κατι τετοιο τελος παντων..πιστευω θα ειναι καλυτερα να ειναι ολα μαζεμενα τα παιχνιδια του PS NETWORK σε ενα section...
Αντί να ανοίξουμε section για τα psn παιχνίδια, θα μπορούσε να προστεθεί η δυνατότητα να αναζητάμε οτιδήποτε που να έχει το πρόθεμα [PSN Game], [3D] κ.τ.λ.