-
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
Περιμενω εντυπωσεις σημερα απο αυτους που θα δουν σε avant premiere το Inception! :)
Μόλις γύρισα από την προβολή του Inception και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω μείνει μακάκας! Ο Nolan παιδιά απλά ζωγράφισε για ακόμη μια φορά. Σε όλο τον κινηματογράφο από τη στιγμή που ξεκίνησε η ταινία και μέχρι να τελειώσει δεν ακούστηκε κιχ, απόλυτη προσήλωση και συναρπαστική εμπειρία.
Με μια λέξη μόνο mindblowing...όσοι σκοπέυετε να το δείτε, και σε όσους σας είχε κινήσει το ενδιαφέρον, έχω να πω μη ρωτήσετε κανέναν, μη διαβάσετε τίποτα, απλά ΠΗΓΑΙΝΤΕ να το δείτε!!
Βέβαια απαιτεί προσπάθεια να ακολουθήσεις τη ροή, αλλά σε αποζημιώνει με το παραπάνω...Εκπληκτικό σενάριο (it REALLY makes you think!), ασύλληπτο soundtrack και -προσωπικά βρήκα- φανταστικές τις ερμηνείες από του περισσότερους ηθοποιούς. Επίσης, προτιμήστε μια αίθουσα με καλό σύστημα ήχου και εικόνας, γιατί εκτιμώ ότι ο θερινός θα μειώσει πολύ την εμπειρία.
Δεν αξίζει να γράψω τίποτα άλλο γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η ταινία έχει να "δώσει" στον καθένα διαφορετικά συναισθήματα, διαφορετικα ερεθίσματα και μοναδικούς προβληματισμούς...η "πραγματικότητα" είναι μια σχετική έννοια. Εγώ θα πάω σίγουρα και για round 2!
Cheers!
-
Ετσι ειναι φιλε Τσακαλε ( :) ) . Η ταινια απαιτει απο εσενα οπως πολυ σωστα ειπες προσοχη και προσηλωση. Ειναι ταινια που ηδη συζητιεται τρελα στα φορθμ ανα τον κοσμο και ειναι μια ταινια σταθμος για εμενα για την εποχη της. Η δευτερη προβολη ειναι ακομα πιο εντυπωσιακη απο την πρωτη φιλε μου.Και αυτο γιατι ενω στην πρωτη προσπαθεις να επεξεργαστεις τον σωρο των πληροφοριων που δεχεσαι, στην δευτερη γνωριζεις τι συμβαινει και το μυαλο σου δινει προσοχη και παρατηρει λεπτομερειες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ που πραγματικα τις εκτιμας μονο με μια δευτερη θεαση.
Τελειωσε ο Νολαν ειναι απλα μπροστα, ειναι πρωτοτυπος, ειναι διαφορετικος, ειναι φρεσκος, σε ενα Χολυγουντ που το 80% αποτελειται απο φτηνα κολπα εντυπωσιασμου και εφφε προκειμενου να κοψουν τα μεγιστα εισητηρια. Εδω λοιπον σε αυτην την εποχη ερχεται ο Νολαν και μας θυμιζει τι σημαινει εξυπνο σινεμα και σκηνοθεσια. Τα σεβη μου! :)
-
^^ Αμα υπάρχουν πραγματικά καλές ιδέες, τι να το κάνεις το 3D... Kάτι ήξερε ο κύριος Νόλαν που γύρισε την πλάτη στην συγκεκριμένη τεχνολογία.
-
Quote:
Originally Posted by
Tek_Killa
^^ Αμα υπάρχουν πραγματικά καλές ιδέες, τι να το κάνεις το 3D... Kάτι ήξερε ο κύριος Νόλαν που γύρισε την πλάτη στην συγκεκριμένη τεχνολογία.
Δηλαδη, αμα ηταν και 3D θα μας χαλαγε?
-
Θα πάω με φίλους να δω το inception. Υπάρχει περίπτωση να βγούμε χωρίς να έχουμε καταλάβει τίποτα και να με βρίζουν μετά που τους είπα να το δούμε:p?
-
Quote:
Originally Posted by
Ezio
Θα πάω με φίλους να δω το inception. Υπάρχει περίπτωση να βγούμε χωρίς να έχουμε καταλάβει τίποτα και να με βρίζουν μετά που τους είπα να το δούμε:p?
Άμα πάτε για pop corn, καθίστε σπίτι με το φούρνο μικροκυμάτων καλύτερα. :whistle:
-
Ντάξει ρε dg, δεν πάνε να δούνε ταινία του Γκοντάρ!Του Νόλαν πάνε να δούνε!:p
-
-
FAST & FOURIUS FAST FIVE 2011
-
Quote:
Originally Posted by
Dragonpaul
Δηλαδη, αμα ηταν και 3D θα μας χαλαγε?
Ο Νολαν ηταν σαφης και ανενδοτος στην μη χρησιμοποιηση 3D. Ειναι μια τεχνολογια που κατα τη γνωμη του δεν θα βοηθουσε σε τιποτα το inception κι εχει δικιο. Το inception ειναι μια ταινια που δεν προσπαθει να σε κερδισει με φαντασμαγορικα εφφε, αλλα με το σεναριο της. Το 3D πραγματικα θα ηταν ακυρο σε αυτην την ταινια. Δεν χρειαζεται ολες οι ταινιες να ειναι 3D για εμενα καλα εκανε.
Quote:
Originally Posted by
andrew RS
λολ αλλο ενα franchise που το κουρασανε! χαχα :)
-
Μα καλά ρε παιδιά, τόσες μέρες έχει βγεί η πιο επική ταινία όλων των εποχών και ακόμα ούτε ένα σχόλιο για αυτήν;
Δεν την έχει δει κάνείς;
Εγώ λέω να πάω με την παρέα μου να λυθούμε.
Το είδε κανείς να μας πει γνώμη;
Α! Αν δεν καταλάβατε για ποιά ταινία λέω, είναι το επικό "The Expendables"
-
Την είδα την Παρασκευη. Η ταινία έχει όλα όσα υπόσχεται και περιμένει κανείς από μια ταινία της κατηγορίας αυτής. Έχει και κάποιες πολύ καλές ατάκες.
-
^Αγόρι μου, το είδα πρεμιέρα! :D
Στην μεγάλη του Mall, γεμάτη φουλ, lol. Πολύ γέλιο η ταινία, ακριβώς ό,τι υπόσχεται (αν θες τσέκαρε και εδώ για περισσότερα). Άντε, ίσως μόνο -επειδή οι προσδοκίες ήταν στα ύψη (!!!)- να περιμέναμε ακόμη περισσότερα (γιατί ποτέ δεν είναι αρκετοί οι σκοτωμοί με αυτούς τους πρωταγωνιστές!).
-
Πείτε μου σοβαρά!
Ξεπερνάει τη επικοσύνη (φοβερή λέξη) του Κομάντο;
Γιατί το Κομάντο είναι τοπ στην συγκεκριμένη κατηγορία :p
-
Είναι άλλη φαση από το Κομαντο! Μην τα μπερδευεις! Η ταινία μου φάνηκε σε μεγάλο βαθμό "παρωδία" χωρίς να γίνεται γραφική βέβαια!
-
Χμμμμ.... Κακό αυτό....
Μου αρέσει όταν οι τραγικές ταινίες παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους!
Το αποτέλεσμα είναι ακόμα ποιο γελοίο. Για αυτό και το κομάντο είναι all time classic :D
-
Κοίτα, αν θυμάμαι καλά στο Commando ο Άρνι είχε σκοτώσει μόνος καμιά 100στη... Ε εδώ θα περίμενες ότι όλοι αυτοί θα σκότωναν 3 εκ, αλλά δεν το κάνουν, περιορίζονται σε λίγες 100άδες ίσως. :rip:
edit: Έχω διαβάσει σε σχόλια ότι κάποιους τους ψιλοχάλασε ότι ήταν περισσότερο σοβαρή απ' όσο έπρεπε (το Expendables), οπότε όπως και να έχει, μέσα είσαι! Ρε, σε μας, όλο το σινεμά είχε λιώσει πάντως (ΚΑΙ οι γυναίκες!).
-
Quote:
Originally Posted by
tonybsg
Κοίτα, αν θυμάμαι καλά στο Commando ο Άρνι είχε σκοτώσει μόνος καμιά 100στη... Ε εδώ θα περίμενες ότι όλοι αυτοί θα σκότωναν 3 εκ, αλλά δεν το κάνουν, περιορίζονται σε λίγες 100άδες ίσως. :rip:
edit: Έχω διαβάσει σε σχόλια ότι κάποιους τους ψιλοχάλασε ότι ήταν περισσότερο σοβαρή απ' όσο έπρεπε (το Expendables), οπότε όπως και να έχει, μέσα είσαι! Ρε, σε μας, όλο το σινεμά είχε λιώσει πάντως (ΚΑΙ οι γυναίκες!).
πολύ καλό το bodycount και πάλι!
Η ταινία είναι must watch λοιπόν :D
Α! Και στο κομαντο ο σβαρτς σκοτώνει 88 άτομα! Μετρημένα!
(δεν είμαι τόσο καμενός να τους έχω μετρήσει εγώ, σε περιοδικό που είχε αφιέρωμα στο κομαντο το διάβασα)
-
Είδα και εγώ το Expandables την περασμένη Πέμπτη και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την σκηνοθεσία του Stallone στις σκηνές δράσης. Πολύ καλή χορογραφία.
Το Empire Magazine έκανε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στο cast της ταινίας:
http://www.empireonline.com/features...parison-chart/
-
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
Ο Νολαν ηταν σαφης και ανενδοτος στην μη χρησιμοποιηση 3D. Ειναι μια τεχνολογια που κατα τη γνωμη του δεν θα βοηθουσε σε τιποτα το inception κι εχει δικιο. Το inception ειναι μια ταινια που δεν προσπαθει να σε κερδισει με φαντασμαγορικα εφφε, αλλα με το σεναριο της. Το 3D πραγματικα θα ηταν ακυρο σε αυτην την ταινια. Δεν χρειαζεται ολες οι ταινιες να ειναι 3D για εμενα καλα εκανε.
λολ αλλο ενα franchise που το κουρασανε! χαχα :)
Κοίτα Δημήτρη... Εγω, οπως ολοι εδω μεσα, ειμαι λατρης της τεχνολογιας και πιστευω πως οτι την εξελίσσει θα πρεπει να εφαρμοζεται. O Nolan μπορει να εχει τη δικη του αποψη επανω στο θεμα, αλλα ειναι η μειοψηφια στο Hollywood -ή θα ειναι πολυ συντομα-. H προσθηκη του 3D ειναι μια εξελιξη του σινεμα, οπως οταν περασαμε απο τον βουβο στον ομιλουντα και απο τον ασπρομαυρο στον εγχρωμο. Ποιος ξερει... Ισως καποια μερα να μην χρειαζονται, καν, οθονες. Το σιγουρο ειναι πως η χρηση του 3D μονο να προσθεσει θα μπορουσε και οχι να αφαιρεσει κατι απο την ταινια.
Οπως και να χει, ανυπομονω να δω την ταινια.
Y.Γ. Όσο για το FATF έχεις απόλυτο δίκιο. Νυσαφι πια...