Δια ζώσης πχ στη βάπτιση του γιου μου ή ακόμα και συγγενικού μου προσώπου παίζει να τον είχα κάνει ασήκωτο.
Printable View
Δια ζώσης πχ στη βάπτιση του γιου μου ή ακόμα και συγγενικού μου προσώπου παίζει να τον είχα κάνει ασήκωτο.
Δεν ρώτησα αυτό. Ρώτησα αν κατ' ιδίαν θα τον αποκαλούσες τράγο χωρίς το παραπάνω σενάριο. 'Οπως κάνεις τώρα δηλαδή.
Και εγώ εκεί σου απάντησα είπα το τράγος έχει να κάνει με τη συμπεριφορά σαν τρίτος και από μακριά μόνο αυτό μπορώ να κάνω από κοντά και αν το μυστήριο ήταν για το παιδί μου ή για συγγενικό μου πρόσωπο το πιθανότερο να μην έμενα μόνο στο τράγος που θα του έλεγα ειδικά στη πρώτη περίπτωση είναι σχεδόν βέβαιο.
http://www.phorum.gr//download/file....1149&mode=view
- - - Updated - - -
Μέσα λέμε....
Oποτε συμφωνουμε.Δεν σου αρεσει η παραπανω εικονα.
ε ναι, τι λέμε τόση ώρα. Εχεις διαβάσει τπτ απ' όσα έγραφα?
Ναι ελεγες οτι επειδη δεν συμφωνει το παιδι καλα κανει και δεν το σπρωχνει ο παππας, ενω αν συμφωνουσε ας το εσπρωχνε.Ηρωας.
Εγω ελεγα οτι ειναι ακρως υποκριτικο να ρωτας ενα παιδακι στα 2-4 του και να αποφασιζεις αν θα το βαπτισεις ή οχι με βαση το τι κινηση-''επιλογη'' θα κανει για την θρησκεια του το ''εμβρυο''.Εκλαψε?Δεν εκλαψε?Το βλεπες...Το παιξες?Παμε στοιχημα.
Ιδιος τραγοπαππας ειναι αυτος που θα το βαπτισει επειδη το παιδι δεν εκλαψε , με αυτον που δεν θα το βαπτισει επειδη εκλαψε.Εφοσον το παιδι εφτασε ως την εκκλησια ειναι το ιδιο πραγμα και μεγιστη υποκρισια του και καλα σωστου Παππα που ακουσε το μικρο παιδακι.Υπαρχουν αλλοι τροποι και τομεις για να ακουσεις ενα παιδακι σε εκεινη την τρυφερη ηλικια, απο το να το βαλεις να αποφασισει για τα θρησκευτικα πιστευω του στα 2 του.
Οποτε σε αυτο διαφωνουσαμε μαλλον.
Σορρυ φίλε, όχι και πάλι. Ελεγα οτι η παραπάνω εικόνα είναι τριτοκοσμική και δεν πρέπει να υφίσταται. Ουτε ήρωας ούτε τπτ. Αυτά είνα δικά σου.
Ενα λεπτό γιατί δεν καταλαβαινόμαστε. Χίλια μπράβο είπα στον Ιερέα και διαφώνησες. Τι έκανε αυτός ο Ιερέας θυμάσαι?
Μαλλον εσυ δεν διαβαζεις τα ποστ μου τοτε, γιατι απαντησα και παραπανω αλλα και στην τοτε κουβεντα στο γιατι το βλεπω υποκριτικο αυτο που εκανε(και εσυ χειροκροτεις).
Οποτε διαφωνουμε σε αυτο.
Ξερω γιατι αρνηθηκε.
Εσυ το επικροτεις εγω το θεωρω υποκρισια(του).Εκει ειναι η διαφωνια μας.
Πες μας τότε γιατί αρνήθηκε...
Βαρέθηκα. Το κλείνω.
Eγω προτεινω στους παπαδες να υιοθετησουν και το επισημο σλογκαν της αντιντας.
http://www.missinfo.tv/wp-content/up...or-nothing.png
Λευτέρη τη μικρή που δεν είχε βαπτίσει ο τραγόμαγκας μετά το κράξιμο που έπεσε τη βάπτισε άλλος παπάς σωστά;;;;.....έχουμε καμιά φωτό της μικρής από την ώρα που την βάζει στη κολυμπήθρα;;;
Υ.Γ.: Ρητορικό το ερώτημα, ίδια με την πιο πάνω θα είναι όπως και με χιλιάδες άλλες καθώς το συνηθισμένο είναι τα παιδάκια να κλαίνε εκείνη την ώρα.
Εδω υπαρχει ενα σεβαστο ποσοστο κοσμου στην αμερικη που πιστευει οτι η γη εχει ηλικια 6000 χρονια και οτι τα απολιθωματα που αποδεικνυουν το αντιθετο ειναι εργο του διαβολου για να μας παρασυρει, τι περιμενες να λενε στην σαουδικη αραβια που απευθυνονται κυριως σε αμορφωτο κοσμο?