Eκτός από την χωρητικότητα ίσως έχουν και στην ταχύτητα (ανάλογα τον τύπο) αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό.
Την εγγύηση αυτή την έχει πάρει φίλος αλλά ακόμα δεν την έχει χρησιμοποιήσει για μεταχ/νο πάντως καλό είναι να την πάρεις.
Για τα μεγέθη των δίσκων το 320άρη φοράει την επανασχεδιασμένη RSX GPU των 40nm. Ελαφρώς καλύτερα δηλαδή, όχι κάτι τρομερό. Υπάρχει και σε 250GB αλλά θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω. Συμφωνώ με τον Nikon σχετικά με την επέκταση της εγγύησης ανάλογα φυσικά με το ποσό, γιατί αν είναι να δώσεις πολλά πάρε καινούργιο χωρίς την επέκταση.
παιδια μολιες καταφερα επιτελου να παρω μια τηλεοραση της προκοπης και να δω ενα παιχνιδι με hdmi !!!!
ερωτηση. πατησα στην τηλεοραση το info και εδειχνε οτι η αναλυση ειναι μονο 720. γιατι ?
δεν παει παραπανω ?
ευχαριστώ
Mπορω να αγορασω απο το αμερικανικο store χρησιμοποιωντας ελληνικη χρεωστικη καρτα (Πειραιως) ? Απο οτι βλεπω δεν ζηταει διευθυνση κατοικιας,αλλα καπου διαβασα οτι πλεον μπορεις μονο με psn card.
α μαλιστα .οκ ευχαριστώ.
να ρωτησω κ κατι αλλο.
γιατι λεγεται bd ?
BD = Bluray Drive Obviously :P
Αν δεν ξέρεις για το BD είναι ανώτερο από το DVD σε θέμα χώρου (νομίζω το single layer (μίας όψεος) είναι 25 GB και το dual layer (διπλής όψεος) είναι στα 50 GB)Και ο BD δίσκος έχει την δυνατότητα αποθήκευσης και αναπαραγωγής υψηλής ευκρίνειας (High Definition) μέσω υποστιριζόμενου μέσου αναπαραγωγής aka Playstation 3,Bluray Player κτλπ...
τι ηταν ηξερα...απλα φανταζομουν οτι σε συντομογραφια θα λεγοταν BR και οχι BD..
ευχαριστώ για την διεκρινηση
Πλακα πλακα BR θα επρεπε να λεγεται. Τεσπα. :)
Blu-ray Disc (official abbreviation BD) (Japanese: ブルーレイディスク Burū-Rei Disuku)
καιρο ειχα να κανω καποια απτις -ωραιες- ερωτησεις μου!Λοιπον επιστεφω δριμυτερος και ας μην ειμαι ουτε καινουριος ουτε μελλοντικος κατοχος ps3!
ΕΡΩΤΗΣΗ!@ το pseye...αν το βαζω στο pc θα πιανει για web camera?γιατι σκεφτομαι να παρω web αλλα αφου θα παρω το move bundle ελεγα μηπως γλιτωσω τπτ!ευχαριστω!ελπιζω να μην σας κουφανα παλι!η μαλλονσας τυφλωσα!lol
κατα 99,9 κανει .......καπου εδω το ειχα διαβασει νομιζω στην ενοτητα του move
Ναι με τους κατάλληλους οδηγούς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σχεδόν σε όλα τα λειτουργικά.
Windows: http://codelaboratories.com/downloads/
MacOS: http://webcam-osx.sourceforge.net/
Linux: http://kaswy.free.fr/?q=node/38#ps3
εεεεεεελα!Περιμενα να μην γινεται.ωραια οποτε μπορω να την κανω πασα στο pc οποτε θελω!μια χαρα..ευχαριστω guys!ελπιζω μαυτες τις μαλαγανιες που λετε οτι θελει να βγαλω ακρη:transformer:
και ειναι καλη η καμερα ε?εχει καλη αναλυση?
Είμαι πια περήφανος κάτοχος ενός PS3 slim 120gb
Καλοτάξιδο!! :d030:
Καλοταξιδο φιλε μου. Καλα παιχνιδια. :)
Είχα ήδη πάρει το gta4, το assasins creed 2, και το nba2k10 πρίν μήνες και τα έπαιζα σε φίλο :ice:
Αλλά με το nba2k11 ήθελα να έχω μια κονσόλα όλη δική μου!! Οπότε παρήγγειλα το 2k πριν κανα μήνα, πήρα το red dead redemption πριν μια εβδομάδα, προχτές αγόρασα το ps3, χτες αγόρασα το killzone 2, και θα πάρω και απο ένα παιδί απο εδω μέσα το star wars αύριο :c025:
Κάποια στιγμή θα πρέπει να περάσει απο τα χέρια μου και το uncharted 2..αλλά για την ώρα νομίζω είμαι καλά!!