Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να ζησω ομαλα με ολα αυτα που γινονται..
Παιζει?
Printable View
Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να ζησω ομαλα με ολα αυτα που γινονται..
Παιζει?
Σκεφτομαι πως εχω να παρω καιρο πλατινα...Προβληματα π εχει ο κοσμος ε?
Moλις ειδα οτι με εκοψε ο πουτανας γιος στην πολιτικη δικονομια... Σορι για τη βρισια
αλλα επρεπε να μοιραστω τον πονο μου.. :P
Στην δικιά μας περίπτωση μετά από 50+ μέρες ανακοίνωσε τα αποτελέσματα η ίδια στο site του μαθήματος και είπε πως θα τα πάει στην γραμματεία. Όμως σε κάποια γραπτά είχε ξεχάσει ή είχε αφήσει αρκετές ασκήσεις με απότελεσμα να ακυρώσει τα αποτελέσματα και να τα ξαναβγάλει σε 2 μέρες και αυτό επειδή κάποιοι είδαν το γραπτό τους, όχι ότι το είδε από μόνη της :rant:
eine i ora na sas kalinixtiso!
Μην ξεχάσεις να σκεπάσεις τα παιδιά! :P
Λες να ξαναρχίσω FF X ? :rant:
για να δουμε θα γινει τιποτα καλο σημερα το βραδυ??
πολυ το ελπιζω.......
ξεκιναει η βδομαδα τον παθων απο αυριο....
δουλεια να εχουμε τουλαχιστον και χαλαλι η τοση κουραση!!!
^^ Δηλαδη ξεκιναει η καθημερινη σειρα του ΑΝΤ1 Ο Ιησους απο τη Ναζαρετ..
^^^ τουλαχιστων Αριστο θα κουβαλας (κρεας) ενω να ξερεις οτι αλλοι ανθρωποι θα κουβαλανε πραγματικο σταυρο σε αυτην την κριση που ζουμε !!!!
μην ειμαστε πλεονεκτες ;) ολα καλα θα ειναι αν δεν σκεφτομαστε την κουραση!!!!!
Μπαζινγκα..
Σήμερα είπα να πάω μία βόλτα στο κέντρο(Ρόδος)και με σταμάτησε αστυνομικός και μου έγραψε πρόστιμο για κράνος(350 ευρώ).Μετά από όλα αυτά έχασα το κηνιτό μου...και μετά απο όλα αυτά κάηκε η λάμπα του δωματίου μου...και μετά από όοοοολα αυτά, μου κλέψανε το κράνος του φίλου μου....
Και ρωτάω.....
Μου αξίζει ή καλα να πάθω??? :p
να παρακαλαει ο λουστης που περνει με αποκρυψη και μου βριζει μανα και οικογενεια να μην τον βρω..μονο αυτο να μην τον βρω...
^^ Kαι στους δυο απο πανω εχω να πω οτι καρμα ειναι και γυριζει.. :P