κλεφτρονια...
για αυτο και νικουσες 3-0 ο τυπος δε ξερει να παιζει και καθε φορα που χανει κανει αυτο που ειπες
Printable View
κλεφτρονια...
για αυτο και νικουσες 3-0 ο τυπος δε ξερει να παιζει και καθε φορα που χανει κανει αυτο που ειπες
Εγώ από όταν το πήρα παίζω σχεδόν μόνο online ultimate team. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά από το κανονικό online (θα δοκιμάσω αύριο) που έγραψε κάποιος αλλά το παιχνίδι είναι τραγικό. Σε κάθε match μπαίνουν καμιά 10αριά γκολ πάνω κάτω χωρίς υπερβολή. Και να πω ότι είμαι άσχετος και τα τρώω όλα εγώ οκ, αλλά τώρα που έφτιαξα και λίγο την ομάδα συνήθως νικάω. Έχω ανέβει και division 1.
Ελπίζω να φταίει το ultimate team. Θα δοκιμάσω αύριο να δω.
πηγα στο creation centre να κατεβασω δευτερο τουρνουα και μου εβγαλε ενα μηνυμα
you have reached the limit of user generated content allowed on your ps3 system. delete creation centre user generated content
να σημειωθει οτι εχω διαγραψει απο τα saves το αρχειο OCG και επισης εχω αγορασει με 1,6 ευρω τη δυνατοτητα να κατεβασω επιπλεον τουρνουα. τι γινεται?
ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ?
Μου το έκανε ακριβώς το ίδιο στο fifa 12. Όχι για όλα όμως τα τουρνουά, για τα περισσότερα πάντως... Δεν έχω ιδέα γιατί αυτό.
'Επαιζα μέχρι τα ξημερώματα (από ένα σημείο και μετά μόνο offline) και βαρέθηκα να κάνω quit και ξανά load το game αφού κολλούσε συνέχεια στην arena όταν πήγαινα να παίξω online.
1 ματς έπαιζα σε 3-4 κολλούσε πλέον...
Αν ήταν να το αγοράσω (μιας και παίζω με δανεικό account φίλου) θα το ξανασκεφτόμουν διπλά και τριπλά.
PATCH ΕΧΘΕΣ κυρία EA!
Κρίμα γιατί το παιχνιδάκι είναι όντως πολύ καλό όπως ξαναείπα.
Με κάτι τέτοια όμως δε μετανοιώνω που αγόρασα pro ακόμα και με τα προβλήματα του!
στο ut παντως γινονται γαματα ματσακια πχ εχω κανει 2-0 ημιχρονο 4-4 τελικο,,, κατι 3-3 και γενικα γινονται ανατροπες κτλ και αμα εχεις και μια ομαδα με νοημα ειναι διασκεδαστικο, οποιος θελει να παιξουμε ut να μου πει στο πσν!
1. pithanon to pexnidi exi provlimata logo iperfortosis. logo kosmou
opote malon den ine thema patch. ine thema server/gramon. den nomizo na ine bug to lag afu sto online i EA edikse to dromo proti. opote an den gini ependisi se kaliterus server/grames auto den alazi mexri na varethi o polis kosmos
2. pantos ironia me tin taxitita. fetos to pro egine pio argo ke diskolo na antidrasis logo adranias (vevea me to first touch o rithmos exi veltiothi sta simia) ke kapioi fans tu pro ksenerosan. ap tin ali sto fifa egine pio grigoro ke ksenerosan oi fans tu fifa! :)
FIFA 13 online maintenance fixes disconnects & Ultimate Team trade-pile issues
EA Sports has carried out maintenance on FIFA 13's online service to address multiple issues reported by users in the days since launch.
The maintenance, which took place during 4am and 6am this morning, is said to have fixed problems relating to connection stability during matchmaking in Seasons mode, trade-pile issues in FIFA 13 Ultimate Team, and disconnections while purchasing FIFA Points.
FIFA 13's online functionality is now up and running again following the maintenance.
In addition to the online maintenance, EA Sports is currently investigating an issue causing the game's career mode to freeze "when starting a new career with a team with transferred free agent players".
Until a permanent fix is found, EA advises players to remove free agents from their customized squad in Career Mode.
FIFA 13 launched across the UK last Friday, selling over one million units over the course of its launch weekend.
Πηγή: http://www.videogamer.com
Θεωρητικά έγινε το maintenance αλλά βελτίωση δεν φάνηκε....
Χμμ...
Παιδιά ξερουμε ποτε θα πεσει η τιμη του στα 30 ευρω?
Στο 12 ειχε πεσει τα χριστουγεννα για κανα μηνα και σκεφτομαι αν γινει και στο 13 αυτο να το αγορασω τοτε..
^^^
bori na gini bori ke oxi. den thimame an tote itan akoma anixti i EA hellas. giati tora eklise
εκτος απο το maintenance που εγινε η ΕΑ εχει ανακοινωσει στο facebook οτι κοιταει το θεμα με το κολλημα στην αρενα για το ονλαιν. οποτε συντομα θα εχουμε νεα. Δεν υπαρχει περιπτωση η ΕΑ να παρατησει ετσι το προιον της.
Επισης με την ταχυτητα δε βλεπω καποιο θεμα. ειναι μια χαρα. σε αγωνες με καλες ομαδες και καλους παικτες λογικο ειναι να ειναι πιο γρηγορο το παιχνιδι αφου ετσι παιζουν αυτες οι ομαδες. με παιδια που μιλαω απο το εξωτερικο οι οποιοι συμμετεχουν στο παγκοσμιο πρωταθλημα δεν εχουν αναφερει κατι για την ταχυτητα
καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum και θέλω να σας ρωτήσω το εξής:υπάρχει κανένα patch με τις τωρινές ομάδες(εννοώ φανέλες,roster κτλ)?και αν υπάρχει μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες για το πως θα το κατεβάσω?ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το έχεις δοκιμάσει; Έχει κάνει καλή δουλειά; Αξίζει;
--------------------------------------------------------------
Το παιχνίδι θα το δούμε πλήρες σε κανά δυο μήνες...
Όπως συμβαίνει, πάνω κάτω, σε κάθε έκδοση του Fifa.
Έτσι και φέτος... έχουν να διορθώσουν αρκετά προβλήματα.
Εκείνο που παραμένει, δίχως να φαίνεται πως συμφωνούν οι δημιουργοί του παιχνιδιού
μαζί μου, είναι το θέμα με την ταχύτητα. Ακόμα και στο slow οι παίκτες τρέχουν
εξωπραγματικά υπερβολικά. Όχι μονάχα οι επιθετικοί, συνολικά.
Στο online δεν το συζητάω. Σαν αγριοκούνελα σε εποχή κυνηγιού.
Το δεύτερο που παραμένει από πέρσι, είναι, η ικανότητα που διαθέτει κάθε ελεγχόμενη
από τη cpu ομάδα να αλλάζει μπαλιές -από το World Class mode και πάνω.
Μία ακόμη αδικία σε βάρος των ομάδων από το Rest of World είναι ότι δεν υπάρχει
ενημέρωση για την κατάσταση (τη φόρμα) των παικτών τους.
Αντιθέτως: Χρησιμοποιώ τον Ολυμπιακό. Σε κάθε παιχνίδι, όλοι οι παίκτες, και οι 30,
εμφανίζονται με μείον 3-4 βαθμούς στην απόδοσή τους. Και εκεί που η ομάδα
έχει μέσω όρο 73-74 βαθμούς, ουσιαστικά εμφανίζεται στους 70...
Μαζί με την επίσημη ομάδα και ο virtual player που χρησιμοποιώ. Ενώ έχει rate 77 βαθμούς,
όταν παίζω offline με τον Ολυμπιακό έχει 74.
Τέλος, από την Παρασκευή που παίζω Fifa, το PS3 έχει κρασάρει 3 φορές
και έχει ανάψει άλλες τόσες...
Άντε! Γερά και με πολλές μπάλες στο πλεκτό!
:fans:
ΥΓ. Προχθές δεν δούλευε και ο σταυρός... Δεν με άφηνε να αλλάξω σύστημα με τίποτα...
Πολλή τσαντίλα γμτ μου.
FIFA 13 biggest sports video game ever
http://www.eurogamer.net/articles/20...ideo-game-ever
Quote:
FIFA 13 is the biggest sports video game ever.
It sold over 4.5 million copies in the five days after launch - an astonishing sales feat that makes it 2012's biggest game so far.
Πουλάει - Πουλάει, αλλά μας έχει βγάλει το λάδι με τις μπαγκιές του.
Δεν το αγοράζω και παραμένω στο pro. Θα το κρατήσω τελικά μέχρι και Παρασκευή απόγευμα (πρέπει να το επιστρέψω) αλλά δε νομίζω να βελτιωθεί η κατάσταση ως τότε.
Μιλάω για Online πάντα...
οριστε και τι πουλαει..
http://www.gameover.gr/news/%CE%A3%C...-13.21420.html