Γιατί περιμένουμε τι θα γίνει με αυτό εδώ, που δεν είναι συμβατό με το 2.17.
Printable View
Γιατί περιμένουμε τι θα γίνει με αυτό εδώ, που δεν είναι συμβατό με το 2.17.
Call of Duty 4 DLC : Chinatown Preview Video
http://m.n4g.com/8/News/123000/123496_hs.jpg On GameTrailers TV you can see the first ingame footage of the new map Chinatown which is a remake of the old Carentan map from COD2. The map is to be included in the new DLC coming this spring for Xbox Live and PSN.
Add Alt Source
View Video >> Comments (2)gametrailers.com
παιδες..8α μπουμε σημερα κατα τις 10 να παιξουμε κανα S&D που τρελαινομαι?:prayer:
Εγω δε τρελενομαι για S&D... παμε deam deathmatch η free for all!
Αντε καντε με add ρε παιδια!!!
IGN: Call of Duty 4 Map Pack Hands-On
4
IGN recently traveled to Infinity Ward's Burbank studios to get their hands on the first round of downloadable maps. There are four in the pack; three main attractions and one small bonus map. After honing their skills on the new playgrounds and tooling around nearly every mode, they feel obligated to let COD4 addicts know it's time to budget some cash for early April. Oh, and put away the sunscreen, you won't be needing that for awhile.
Add Alt Source
Read Full Preview >> Comments (4)
Κανεις δε με θελει για friend; :(
Αντε στειλτε κανενα friend requesst ρε παιδια... Μονο τον kapelaki εχω... να'ναι καλα το παιδι :)
Ρε Kapellakis, τι ήταν αυτό έγινε χτες το βράδυ?Γιατί μου έβγαζε Error:Unable connected to host?
Πριν από λίγη ώρα πριν μου κάνεις invite είχα κάνει εγώ τον κουμπάρο μου και παίζαμε χωρίς προβλήματα.
Φίλοι μου, υπάρχουν 2 τύποι invite.
Καλείς κάποιον στο PARTY σου ή καλείς κάποιον να μπεί στο παιχνίδι που ήδη παίζεις.
Η πρώτη επιλογή συνήθως δεν έχει προβλήματα, εκτός αν μέχρι να κάνει accept αυτός που έχουμε καλέσει έχουμε μπει σε παιχνίδι.
Στην δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα καθώς δεν είναι εύκολο να μπεις σε κάποιο παιχνίδι για 1000 λόγους.
Άρα όταν σας κάνουν invite , δείτε αν είναι για party ή για game.
Y.Γ
Akolov , you 'll go down, Akolov
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:
http://files.filefront.com/God+Modew.../fileinfo.html
Χτύπα κι'άλλο θα τ'αντέξω...........
Tώρα κατεβαίνει το βιντεάκι.Αν είναι αυτό που φαντάζομαι, κάτι τέτοιοι τύποι σκοτώνουν το gaming.
Ελεος...πως το εκανε αυτο ο αρχιτσατσος?:angry:
Συνήθως τα glitches δεν είναι στο Old School Mode, όπου δεν υπάρχει στόχος κτλ?
Πολύ γελοία η σκηνή με 4 άτομα να είναι απο πάνω και να μαχαιρώνουν!
Οσο αφορα τα invites. Οι πιο πολλοι παιζουν S&D οπότε εγω συνηθως παιζω μονος μου Headquarters, όποτε ομως μου στελνουν invite αφηνω το τελειο παιχνιδακι μου για να τους βρω. Σχεδον παντα ομως μου λεει "unable to connect to host" ετσι περιμενω σαν τον μακακα να ξαναερθει invite, που ομως δεν ερχεται. Ετσι παω να ξεκινησω να παιξω παλι μονος. Και πανω που εχω βρει δωματιο και ειμαι ετοιμος να παιξω, να σου το invite, που αν το δεχτω ομως παλι 'unable '' θα μου πει. Πακετο
Για να πετυχει το invite θα πρεπει να καθομαι μονος στο lobby μεχρις ωτου ερθει το invite
COD4 PS3 hack
Reader billysastard wrote in to let us know about a COD4 PS3 hack that allows unlimited weapons/ammo, aimbot, see names through walls, walk through walls and more.
Υπάρχει link με video και οδηγίες αλλά δεν το ποστάρω για να μην καταστρέψετε το παιχνίδι (που δεν είναι δύσκολο να το βρείτε αλλά τεσπα... )
Απλά να έχετε τον νου σας και μακάρι να είναι φούμαρα.