Ναι ειναι και το δοκιμασα και στο exFAT και στο NTFS αλλα τιποτα:a015rt:
Printable View
Ναι ειναι και το δοκιμασα και στο exFAT και στο NTFS αλλα τιποτα:a015rt:
PS4 Pro Support Coming to PES 17 in November, Two New Updates Announced
Quote:
PS4 Pro support is coming to PES 17!
Konami has just announced two new updates for PES 17. The first free update will roll out on PlayStation 4 and Xbox One later this month. Meanwhile, the next update will arrive in November for both platforms.
Konami will release numerous graphical and other improvements for PES 17. According to the developer, it is looking to improve facial animations and likeness of the players from different teams.
Quote:
October’s 1.02 update will add a number of improved facial likenesses to players within the game. Konami explained.
PES 2017 is globally recognized for its stunning player likenesses and the use of Player ID systems to ensure the on-field stars both move and play like their real-life counterparts.
The October file will recognize over 39 players who have excelled in the early part of the season, and will offer photo-realistic reproductions of the likes of Wissam Ben Yedder, Mario Lemina, Aymeric Laporte, Victor Wanyama and Denis Suarez, and will also see their individual playing styles recreated within the game.
The 1.02 download will also update the pitch side hoardings and introduce new official boot styles to the game, including the option of choosing a variety of studs
The November update, on the other hand, is for those who are going to pick up Sony’s PlayStation 4 Pro. The update is going to add PS4 Pro support to Pro Evolution Soccer.
Once the update rolls out, we’ll have a 4K mode for the PES 17.
source: Segmentnext.com
Το πηρα χτες το παιχνιδι μαζι με το ps4 και επαιξα 2-3 αγωνες φιλικα.
Εχω να παιξω pro απο εποχες ps3 μιας κ δεν ειχα ps4.
Στην αρχη ενω περιμενα να δω ουαου καταστασεις με γραφικα κτλ κτλ (μιας κ δεν ειχα παιξει ποτε pro σε ps4)αλλα δεν ενθουσιαστηκα.
Τα γραφικα μοιαζουν σαν καρτουνιστικα, σαν να ειναι απο την ταινεια οι 300 !!
Μετα οκ καπως το συνηθισα κ μπορω να πω οτι μου αρεσει κ το gameplay.
Για πειτε κανενα formation και κανενα βασικο στησιμο μιας κ απειχα τοσα χρονια :)
Παλια επαιζα 3-5-2 αλλα τωρα δεν μου κολλαει χαχα
4-2-3-1
Φίλε, ψάξε αρκετά τα tactics και όλες τους τις επιλογές, έχει πολύ ψωμί εκεί κι αξίζει τον κόπο. Θα σου έλεγα, βάλε το fluid formation στο on, για να τοποθετείς την ομάδα όπως θες όταν είσαι σε κατοχή μπάλας ή εκτός κατοχής, αλλά καλό είναι να μην έχουν μεγάλη διαφορά απόστασης οι θέσεις των παικτών αντίστοιχα στο on possession και off possession (θα εξαντληθεί πιο γρήγορα και η stamina). Eπίσης, πολύ σημαντικό είναι το τί ρόλο αναθέτεις στον κάθε παίκτη, πχ ένας χαφ σου εάν θα είναι CM ή DM, CM ή AM, LM ή LW, CF ή SS κλπ κλπ, γιατί άλλες κινήσεις θα κάνει ανάλογα το ρόλο. Δες οπωσδήποτε τα advanced tactics, για tiki taka, False 9 κλπ (επίθεση) ή στενό μαρκάρισμα σε παίκτη, βάθος στην αμυντική γραμμή, φουλ πρεσινγκ κλπ.
Το 3-5-2 ας πούμε, που αναφέρεις, μπορείς να το έχεις έτσι στο on possession, κι όταν χάνεις τη μπάλα να το γυρνάει σε 5-3-2, εάν σου αρέσει αυτό το συστημα. Κατά τα άλλα, ανάλογα με τις επιθετικές τακτικές που έχεις ορίσει, μπορείς να κατεβαίνεις με 2 φορ (4-4-2) ή με ένα και δυο εξτρέμ (4-3-3) ή να κάνεις διάφορες παραλλαγές.
Το σημαντικό βέβαια πάντα είναι πώς παίζουμε εμείς. Θέλει υπομονή, μετρημένη χρήση του sprint button και με timing, και αρκετή όρεξη κι έμπνευση......
ok ευχαριστω παιδια, αν ξεκινησω master league πρεπει να εχω βαλει καποιο patch πρωτα ε για να φαινονται οι ομαδες σωστα ετσι?
Ποιο προτεινετε?
Yπαρχει καποιος τροπος στο τελος καθε αγωνα να μην δειχνει τα highlights? Επειδη πρεπει να παταω το x για να κλεισουν κ ειναι σπαστικο :)
WEHK πολύ καλό patch με HD σήματα ή DFL να έχεις και budensliga.
Μην πατάς Χ πάτα start στα replay
Επειδή δεν εχω παρακολούθηση καθόλου το Pro 2017 και ενας φιλος με ρώτησε αν εχει βγει το Patch με της ελληνικές ομάδες, ξέρει κανένας;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπαθησα να εγκαταστησω το patch http://www.wehellas.gr/index.php/dow...2-pes-2017-ps4 ομως δεν το καταφερα γιατι μου εβγαζε την επιλογη να σβησω ομαδες ... διεγραψα το edit file και παλι δεν ηταν δυνατον να γινει η εγκατασταση ... ακολουθησα βημα βημα τις οδηγιες που δινει ... μηπως χρειαζετε να εχω εγκαταστησει απο πριν καποιο αλλο patch ?
Πρέπει να σβήσεις όλες τις εικόνες που έχεις βάλει, κάπου μέσα στο edit είναι
Οταν λες να αφησω τι ακριβως εννοεις φιλε μου ?
Patch τελικά υπάρχει;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα όχι νομίζω αλλά στο DFL έχει ολυμπιακό, παναθηναϊκό και παοκ
ok περασα το patch ολα ενταξει ... και παω στο αρχικο μενου και βλεπω οτι εβλεπα και πριν το patch (ομαδες οτι να ναι) ... ενω στο edit menu βλεπω κανονικα τις ομαδες που περαστικαν με το patch ... ποια λογικη εχει το patch για να καταλαβω αφου ειτε το περασεις ειτε οχι δεν μπορεις να παιξεις με Μπαγιερ για παραδειγμα ... μηπως εκανα η δεν εκανα κατι σωστα ?
Eγω εκατσα χτες κ το περασα το patch WEHK που λετε και δουλευει ολα καλα.
Ειναι λιγο μπερδεμενο ομως γιατι στην αρχη δεν τα περνουσε τα αρχειακια καθολου και κολλουσε.
Μετα οταν τα εκανα import τικαρα ενα κουτακι κ ενα αφηνα.
Δηλαδη το αρχειακι που ξεκιναει με _ δεν το επελεγα.
Και καθε φορα που τελειωνε ενα batch αποθηκευση κ εξοδος απο το παιχνιδι και ξανα το ιδιο μεχρι να ολοκληρωθει .
Τωρα δουλευει μια χαρα.
Απλα αν βγαλει πχ update το pro το κανει μονο του η το επιλεγω εγω?
Και αν γινει update χαλαει το patch?
Το WEHK δεν χαλιεται από patch.
Γιώργο αν έχεις βάλει πχ DFL και έχεις βάλει budensliga πρέπει στο exhibition να πατήσεις R3 για να βγει το live update και όλα θα είναι κομπλέ
Παρη συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα πες μου τι ειναι το DFL ? το R3 το εχω πατησει για να μην δεχετε το live update ομως και παλι δεν μπορω να επιλεξω τις ομαδες που αποθηκευσα ... εντωμεταξυ στο edit φαινονται ολα , αρα εχουν περαστει κανονικα , τι μπορει να φταιει ?
To DFL πρεπει να ειναι patch οπως το WEHK κτλ
Συνονοματε g10rg0s εκανες καθε φορα αποθηκευση κ εξοδο οταν περνουσες τα αρχειακια?
Μηπως φταιει αυτο?
πρεπει κ εγω να κανω αυτο με το R3 που λετε?
Τι κανει αυτο ακριβως?
Εκανα καθε φορα αποθηκευση και εξοδο Γιωργο. Τα αρχεια ολα βρισκονται κανονικα στο edit και μαλιστα μπορω να δω ολες τις ομαδες κανονικα εκει (στο edit mode) μαλιστα εβαλα και τις διοργανωσεις κανονικοτατα ... αλλα μονο εκει φαινονται , οταν παω στο exhibition mode βλεπω οτι εβλεπα και πριν να περασω το patch ... το R3 ενεργοποιει και απενεργοποιει την αυτοματη ενημερωση (το live update) δηλ. αν καταλαβα καλα το οποιο ισως να ειναι υπευθυνο για το οτι δεν μπορει να εμφανιστει το patch αν καταλαβα καλα και παλι ...
Ακριβώς όταν πατήσεις R3 σβήσει το live update δηλαδή μετά βγεις και ξαναμπεις θα στα δείξει κομπλέ
Eμενα τα δειχνει μια χαρα και χωρις να εχω πατησει το R3, οποτε πρεπει να το πατησω ουτως η αλλος η να το αφησω?
Εχω αγανακτησει μιλαμε ... ενω τα εδειχνε μια χαρα βγηκα να φτιαξω τα settings και οταν επεστρεψα μου εδειξε παλι τα ιδια ... ρε τι R3 πατησα τι βγηκα ξαναμπηκα , παλι τα ιδια ...
Μήπως πηγές στα options και πάτησες apply live update γιατί αν το έκανες ξαναπερνα τα πάντα από την αρχή ή απλά περνά την WEHK να τελειώνει που δεν έχει extra ομάδες μέσα
Λοιπον Παρη βρηκα τι φταιει ... θα το γραψω εδω για να γνωριζει οποιος εχει αναλογο θεμα ... επειδη κανω game με τον υιο μου :) στο διπλο πρεπει να μπει πρωτα ο ενας και μετα το 2ο χειριστηριο αλλιως αναγνωριζει και το 2ο χειριστηριο σαν χρηστη που δεν εχει το patch και δεν ανοιγει το patch του 1ου !!! ... παντως ειναι φοβερο !!!
Εμ δεν είπες διπλό... Το έπαθα και εγώ αλλά το κατάλαβα.
Βασικά άνοιξε 2 προφίλ και είσαι οκ και στο vs θα κρατάει σκορ
Παλι καλα που το βρηκες !!
ποιο patch εχεις βαλει Γιωργο;
Γιωργο εβαλα αυτο που ανεβασε ο Παρης ... πολυ καλο αν και θα ηθελα να υπαρχουν και Ελληνικες ομαδες
http://www.enternity.gr/Article/Game...017/39475.html
there u go..enjoy!
εχει παρατηρισει κανεισ μια καποια καθυστερηση στα special moves...?
δινω εντολη απο το χειριστηριο κ ο παικτησ ανταποκρινεται σχετικα πολυ μετα ....μηπως κανω κατι λαθος?
Όχι φίλε, σωστά τα κάνεις, απλά και πέρυσι και φέτος γίνονται αργά τα tricks κλπ. Θέλει καλύτερη υλοποίηση, αλλά ίσως το έχουν και επίτηδες έτσι, για να μην είναι OP, ποιός ξέρει.....
Παιδιά καλησπέρα. Δεν άντεξα και το πήρα σήμερα στο deal of the week. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλη τιμη. Μια ερώτηση σε εσάς που το παίζετε πιο πολύ καιρό και γνωρίζετε καλύτερα. Πιο Patch κατά τημ γνώμη σας αξίζει πιο πολύ. Αυτό με το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει και επίσημες εμφανίσεις απο τα ξένα πρωταθληματα?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aν και δεν το έχω περάσει, εξαιρετική δουλειά με ελληνικό πρωτάθλημα έχουν κάνει στο WeHellas (λογικά θα έχουν και όλες τις ξένες ομάδες, kits κλπ). Είμαι μέλος εκεί και βλέπω πολύ καλά σχόλια από παιδιά που το έχουν βάλει.
Εάν δεν θες ελληνικές ομάδες, εξαιρετική δουλειά έχει κάνει ο Cristiano με το DFL patch, το οποίο θα βρεις εδώ http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=100497 , αλλά καλό πρέπει να είναι και αυτό (ρίξε μία ματιά στην περιγραφή και τις διευκρινίσεις που κάνουν στην πρώτη σελίδα) http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=101268
Έχω περάσει το DFL και είναι πάρα πολύ καλό και πληρέστατο.
Αν φτιάχνανε και ένα patch με τους Έλληνες διαιτητές θα είχαμε απόλυτο Greek football simulation..
Αρετοπουλος,πάππας,Σπάθας,γιαχος,όλα τα φυντάνια [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδιά στις οδηγίες λέει να κάνουμε live update μέσα από το PES 2017 πριν περάσουμε το patch. Εγω το έκανα αλλα μόλις τελείωσε εγραψε οτι αποτυχε αλλα πλέον δεν έχει ενδειξη οτι εχει κάποιο live update να κάνει. Τι παίζει με αυτό? Ετσι έκανε και σε εσάς?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χμ, δεν έχω ιδέα επάνω σε αυτό. Γενικώς αποφεύγω να κάνω live update. Πάντως, έχοντας το DFL patch, όποτε έχω παίξει exhibition, οπότε και κάνει αυτόματα το live update, μετά πατώντας R3 επαναφορτώνει το edit file μας και ισχύει κανονικά το όποιο πατς έχουμε περάσει. Eπίσης, το πρώτο official DLC\update, όπως θέλετε πείτε το, της Κόναμι πριν λίγο καιρό δεν χάλασε απολύτως τίποτα από ό,τι είχα περάσει.
Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως.......
Παιδιά, το ελληνικό Pes έχει επιλογή για αγγλική περιγραφή;
Ναι και ιταλική
Στο online παίζει καλά; Γενικά σαν ποδοσφαιρακι αξίζει; Το fifa που το είχα για λίγο δεν μου άρεσε και σκέφτομαι να πάρω το pro αλλά φοβάμαι μην το μετανιώσω.