Εγω λογικά μέσα θα είμαι.
Πάω να τσεκάρω λιγο την Μπάρτσα γιατι χθες δεν πρόλαβα καθόλου
Printable View
Γιατι δεν παιξατε διπλα παιχνιδια? Οχι οτι υπαρχει προβλημα αλλα ειναι πιο ευκολο για μενα να περναω αποτελεσματα.
- - - Updated - - -
Εγω προτεινα να βαζουμε φωτο για να μην δημιουργηθει μπαχαλο ή ορθογραφικο λαθος.
Αν καποιον δεν τον βολευει τοτε γραφει απλα τα αποτελεσματα.
Εχει πλακα να βλεπεις τους αμυντικους της Valencia να προσπαθουν να φτασουν τον Di Maria-Rooney-Van Persi. Ειπε ο Φωτης απο την μεση και μπροστα ειναι φωτια η Valencia. Ξεχασε να μου πει οτι πισω ειναι πιο αργη και απο τον Κατσουρανη!!!:pound:
Μπραβο στον hidden. Καλη συνεχεια του ευχομαι.
Manchester United - Valencia 5-1
Valencia - Manchester United 0-2
Πρωταγωνιστής και στα 2 ματς ο Van Persie σημειώνοντας 5 γκολ συνολικά στέλνοντας μήνυμα σε όλο τον όμιλο αλλά και σε ολόκληρη τη διοργάνωση! :a014:
http://s28.postimg.org/se9fxrae1/201...8_16_27_42.jpg
http://s9.postimg.org/ex3pp4h23/2014_09_28_16_49_14.jpg
Ευχαριστώ τον @Viper για τα 2 ματς και του εύχομαι καλή συνέχεια!
Ανανεωση βαθμολογιων!
Δυνατά παιχνίδια με Juventus!!
CHELSEA-JUVENTUS 0-2
JUVENTUS-CHELSEA 1-2
Ψιτ...Γιωργο...αλλαξε το γρηγορα πριν μας παρουν χαμπαρι...ευτυχως ξερω καλο Photoshop και δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα...
Spoiler!
Dortmund - Galatasaray 0-4
Galatasaray - Dortmund 3-3
Ο φιλος με κερασε καλα... Χορτασα για σημερα
Έγιναν τα 2 παιχνίδια με τον malawi
1ο ματς στην έδρα της Dortmund 0-4 καταιγιστική Γαλατασαράι άτυχη σε κάποιες φάσεις η Dortmund για να μειώσει
2ο ματς στην έδρα της Γαλατασαράι, 3-3 η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με 0-2! το οποίο έγινε 3-2, χάθηκαν 3-4 κλασικές ευκαιρίες από την Γαλατασαράι για να κλειδώσει το ματς και στο τέλος η Ντόρτμουντ την τιμώρησε και έκανε το 3-3
Ευχαριστώ τον φίλο malawi για τα games! καλή τύχη
http://i.imgur.com/pofqAIa.jpg
http://i.imgur.com/JuaGRSz.jpg
παιδια μπορω να μπω και εγω στην διοργανωση ?
αν ναι τοτε το psn id: zimpilias74
kαι οποιος αλλος θελει για απλο αγωνα ας με βρει , ευχαριστω
Και ο τελευταίος αγώνας για μένα στον όμιλο.
REAL SOCIEDAD-CHELSEA 1-2
Λοιπον ξεκινησαμε καλα 2 νικες αλλα στη συνεχεια πεσαμε και ειχα 2 ηττες ωραια ματς ολα με καλες στιγμες για ολους επισης ενα μπραβο στον gonzalez για το fair play οταν τραυματιστηκε ο Liorente :f045:
chelsea-juve:0-2 ,juve-chelsea:1-2,real soc.-juve:0-2 και atlentico-juve:4-2 (σε αυτο δε πηρα screenshot λογο της ξενερας :p) ... θα επανελθω σε λιγο να τελειωνουμε με τα ματσακια αφου ξεκουραστουν λιγο οι παιχτες :c025:
Spoiler!
Φίλε agk94 πες μου προτιμότερο σε πμ τι ώρες γενικά μπορείς για τα ματσάκια. Είμαστε οικογενειάρχες και θα εκτιμούσα μια καλή συνεννόηση που είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε...
Η sociedad με τη juventus εχουν παιξει και τις δυο φορες?
0-2 και 2-0?
Oχι μονο μια φορα μου μενει ενας αγωνας ακομα οπως ενας ακομα με την atlentico ματς φωτια και τα δυο ολα ειναι ανοιχτα για ολους εκτος φυσικα απ τη chelsea του jose murinho που εχει προκριθει:a014gth:
Το αποτελεσμα που ισχυει ειναι Sociedad-Juve 0-2?
2 ματσάκια με τον Bily
Στο πρωτο που εγινε στο καμπ νου η Φενερ ήρθε με αξιώσεις και το πάλεψε το ματς αλλα μίλησε η έδρα και έληξε
4-2 υπερ της Μπατσελονα
Στο δεύτερο μπήκε υπεροπτικά η Μπαρτσελονα και βρέθηκε να χάνει 2-0 μεσα στο καυτό όkrό Saracolu και τους Τούρκους να παραληρούν στις εξέδρες.
2 γκολ του Μεσι ομως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πάγωσαν το όkrό Saracolu.
Η Φενέρ ομως πείσμωσε και έτσι ήρθε το τελικό 4-2 υπέρ της.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Barcelona - Fenerbahce 4-2
Fenerbahce - Barcelona 4-2
Ειμαι online αλλα δεν φορτωνει Friend List, ουτε γινεται κατι με τα Friend Request.
Το παλευω...
ATLETICO MADRID-REAL SOCIEDAD 4-1
REAL SOCIEDAD-ATLETICO MADRID 0-1
οποιος θελει για αγωνα τωρα
zimpilias74
Παιξαμε τα ματσακια μας με τον Billyflo. Τρομερα ματς και τελειως διαφορετικα.
Στο πρωτο κερδισα 0-2, αν και δικαιουται ο Billyflo τουλαχιστον 1 γκολ.
Το δευτερο ειχε τα παντα. Αποβολη εις βαρος του Billyflo, χαμενο πεναλντι απο μενα, 2 κορνερ κεφαλιες απο τον Billyflo και ισοφαριση στην ισοφαριση για μενα στο τελος με πολυ ωραιο γκολ για να γινει το 2-2. Παλεψε ο Billyflo να κρατησει το υπερ του 2-1 αλλα μετα την κοκκινη η πιεση ηταν πολυ μεγαλη.
Ωραιος παιχτης ο Billyflo!
Spoiler!
Αν εχει ορεξη κανενας απο το γκρουπ μου εγω θα μπορω σημερα απο τωρα μεχρι τις 21.30-22 περιπου θα ειμαι ονλινε στο φιφα, στειλτε μου.
Τα δυο ματσακια μεταξυ του φιλου Παρη ( djpar ) & Εμενα εγιναν πριν λιγο , ειδικα το 2ο ηταν ματς για γερα νευρα :) , Εφαμιλλο των θρυλικων Ντερμπι του παρελθοντως μεταξυ των δυο μεγαλων ιταλικων ομαδων !
Milan - Inter 0 - 1
Inter - Milan 2 - 3
Με αφορμή το ποστ του συμπαίκτη μου.
Καλό θα είναι να γνωστοποιούμε από νωρίς τι ώρες θα μπούμε για ματσάκια και όχι να στέλνουμε ένα ποστ εδώ ότι μπαίνω και ελάτε. Προσωπικά εγώ με οικογενιακές υποχρεώσεις να τρέχουν δεν μπορώ ξαφνικά να μπω για ματσάκια. Συνεννόηση μέσω private message νομίζω είναι ιδανική...
agk94 στείλε μου αύριο τι ώρες θα μπορείς...
Εγινε, εχεις δικιο γυσικα σου στελνω πμ.
ATLETIKO MADRID-JUVENTUS 4-2
JUVENTUS-ATLETICO MADRID 2-0
Ανανεωση Βαθμολογιων!