χαχα οχι ρε ενταξει! :P
Printable View
χαχα οχι ρε ενταξει! :P
έλαβα κι εγώ έναν κωδικό αλλά από τελείως άλλη πηγή, η οποία δυστυχώς δεν είναι για δημόσια προσφορά των κωδικών.
δεν έχω παίξει ακόμα το demo, αλλά γιατί εμένα ήταν 4084ΜΒ (αν θυμάμαι καλά) ;;;;
αχά! Όταν τσεκάρω το ντέμο θα πω εντυπώσεις.
"Είμαι σε ένα δωμάτιο. Ένα άδειο δωμάτιο, εκτός από ένα τραπέζι με ένα περίεργο μηχάνημα, λίγο πιο μεγάλο σαν την ραπτομηχανή της γιαγιάς μου και μερικές κάρτες μπροστά μου, δεν έχει απολύτως τίποτα. Μόνο τοίχους και κάτι σαν παράθυρα που γυαλίζουν τόσο πολύ που δεν μπορώ να δω από μέσα τους. Κάθομαι σε μια καρέκλα - έχει σκληρό κάθισμα και η πλάτη της είναι μακρυά από την δική μου, αλλά πρέπει να κάθομαι σωστά, στητά γιατί εδώ που βρίσκομαι είναι για σοβαρό λόγο. Έτσι λένε οι μεγάλοι, ιδιαίτερα εκείνος ο ευγενικός κύριος. Τρόμαξα στην αρχή, όταν μου φόρεσε αυτό το περίεργο στέμμα στο κεφάλι, αλλά μου είπε να μην φοβάμαι δεν είναι τίποτα.
Οι κάρτες μπροστά μου, είναι βαλμένες η μία δίπλα στην άλλη, κατά σειρά. Η καθεμία έχει ένα σχέδιο διαφορετικό.
Ακούω τη φωνή του ευγενικού κυρίου να μου λέει ότι "είναι μια κυρία στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο και έχει τις ίδιες ακριβώς κάρτες μπροστά της". Μου ζήτησε αν μπορώ να σκεφτώ και να επιλέξω την κάρτα που έχει επιλέξει η κυρία στο διπλανό δωμάτιο.
.
.
.
Είμαστε φίλοι από πολύ παλιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι την ζωή μου χωρίς τον φίλο μου. Ο οποίος με αγαπάει πολύ και με προστατεύει. Βλέπετε, από τότε που με θυμάμαι, ο κόσμος με ένιωθε σαν ξένη, σαν περίεργη, επειδή είχα τον φίλο μου ίσως; δεν ξέρω, επειδή είμαι περίεργη; εύχομαι όχι, πως άλλωστε να είμαι αφού είμαι όπως είναι όλοι, όπως γεννήθηκε ο καθένας, έτσι γεννιέται και δεν φταίει για αυτό; Ο φίλος μου όμως, με αγαπάει, με νοιάζεται και πάντα με προστατεύει. Τον αγαπώ κι εγώ πάρα πολύ.
.
.
.
Είναι εύκολο να δω τις κάρτες που έχει η κυρία στο διπλανό δωμάτιο. Θα το πω στον φίλο μου να τις δει. Αυτό όμως δεν μπορούν να το ξέρει κανείς, γιατί θα έχω πάλι προβλήματα. Ευτυχώς που δεν μπορεί κανείς να τον δει, ούτε εγώ - αλλά μπορώ να βλέπω ότι βλέπει."
±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±
Η νύχτα έχει απλώσει όλο το σκοτεινό πέπλο της παντού, στο πυκνό δάσος. Η βροχή συναντά τις πυκνές φυλλωσιές, με τον αέρα να κουνά λυσσασμένα τα κλαδιά. Οι ξαφνικές αστραπές φωτίζουν, ένα φρενήρες και θολό τοπίο. Είναι θολό γιατί τρέχω με πολλά χιλιόμετρα την ώρα, κρυώνω φριχτά και στα μάτια μου καρφώνονται σαν αιχμηρές καρφίτσες οι σταγόνες της βροχής από τον μανιασμένο αέρα. Τρέχω γιατί προσπαθώ να ξεφύγω από αυτούς που με κυνηγούν - ευτυχώς κατάφερα να τους ξεφύγω πριν λίγο όταν ήμουν στο βαγόνι. Τώρα, τρέχω κόντρα στον άνεμο, πάνω στην οροφή. Του τραίνου. Που ήμουν πριν ώρα και κοιμόμουν ήσυχη και για λίγο ήρεμη, αλλά ευτυχώς ο φίλος μου με ξύπνησε, γιατί είδε κάποιους να έρχονται να με πιάσουν. Αλλά δεν θα τους αφήσω. Ότι και να μου συμβεί. Ότι και αν χρειαστεί. Γιατί ξέρω ποιος είναι πίσω από όλα αυτά, και γιατί με θέλει. Αλλά δεν θα με έχει ούτε αυτός, ούτε κανείς. Ούτε αυτοί που σκαρφάλωσαν πάνω στην οροφή και έρχονται κατά πάνω μου. Τώρα, θα δουν τι συμβαίνει όταν φορτίζομαι έντονα συναισθηματικά, κοινώς όταν εξοργίζομαι..."
±±±±±±±±±±±±±±±±±±±
θα μπορούσε να ήταν άνετα σκηνές από ταινία. Θα μπορούσαν να είναι παράγραφοι από βιβλίο.
Ήταν μια μίξη αυτών που είδα, σε μια χωρίς σπόιλερ, "καλλιτεχνική" απεικόνιση. Φανταστείτε σα να σας μιλάω για έναν πίνακα, χωρίς όμως να σας έχω δείξει, ούτε να έχετε δει ποτέ φωτογραφία ή εικόνα ή βίντεο του πίνακα. Αυτά που έγραψα παραπάνω είναι τα συναισθήματα και η πυροδότηση μιας απερίγραπτα βαθιάς εισχώρησης στην ατμόσφαιρα του demo του παιχνιδιού. Έχει μέσα στοιχεία από το παιχνίδι, αλλά μαγειρεμένα μαζί με αυτά που βίωνα - τα συναισθήματα. Τεράστιο ρόλο στην βίωση των συναισθημάτων, όσο περίεργο και αν ακουστεί, είναι η......πλήρης "αποσύνδεση" από την έννοια των controls (κατά το ελληνικότερο: τον έλεγχο μέσω joypad).
Ο έλεγχος είναι πέρα για πέρα.....όχι πρωτοποριακός - όχι δεν θα τον χαρακτήριζα πρωτοπόρο σε κάτι. Είναι μέσω απλών πατημάτων κουμπιών τις κατάλληλες στιγμές, κατόπιν οπτικής παρότρυνσης μέσω κάποιου συμβόλου/ένδειξης, ενώ συμπληρώνεται από κινήσεις με τον έναν ή τον άλλο ή και τους δύο μοχλούς. Τέλος, την τιμητική τους έχουν σε ποικίλες στιγμές - αλλά ευτυχώς (τουλάχιστον στο demo) όχι συχνές, οι κινήσεις "στον αέρα" που αναγνωρίζουν οι αισθητήρες κίνησης του joypad.
Ο έλεγχος λοιπόν, για εμένα και τονίζω πως ΟΛΟ το παρόν είναι αποκλειστικά και καθαρά η δική μου άποψη = όχι επηρεασμένη από κανένα εξωτερικό παράγοντα, είναι αρκετά......ιδιόμορφος. Παρόλο που οι κινήσεις, ακόμα και οι σπάνιες motion κινήσεις, όπως και τα κουμπιά που πρέπει να πατηθούν, είναι απλά. Δεν απαιτούνται ούτε πολύπλοκοι συνδυασμοί, ούτε ακαριαία αντανακλαστικά. Εντούτοις, είναι τόσο αλλόκοτη η υλοποίηση του gameplay, που όταν καλείται ο θεατής - συγνώμη ο παίκτης (αν και θα μιλήσω περισσότερο για το "θεατής/θέαμα" παρακάτω), να πατήσει κάποιο κουμπί, μετά να πατήσει ένα άλλο ή να κάνει μια κίνηση με τους μοχλούς, το Beyond Two Souls προκαλεί "αποσύνδεση". Ο παίκτης δεν "συνδέεται" με το την δράση και τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην οθόνη, επειδή ακριβώς το gameplay είναι περίεργο. Το αποτέλεσμα είναι το gameplay να αφήνει τον παίκτη, χωρίς την αίσθηση ότι παίζει ένα videogame, διότι το "Α και το Ω" είναι το gameplay και κατά πόσο "συνδέει" τον παίκτη. Αντιθέτως το B:Two Souls επιτυγχάνει το απροσδόκητο και συνάμα εκπληκτικά ευχάριστο, καθώς χωρίς αυτό θα κατέρρεε όλο το οικοδόμημα - διαμάντι που δημιούργησε η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου. Το gameplay όντας εξαιρετικά "odd", αποσυνδέει τον παίκτη από την έννοια από το "άγχος" του χειρισμού, την ανάγκη εκμάθησης συνδυασμών και πολύπλοκων combo, τον αποξενώνει πλήρως από το feeling του "παίζω ένα παιχνίδι".
Και εκεί ξεκινά η μαγεία του Beyond Two Souls: είναι μια ταινία, που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από μια κινηματογραφική, και μάλιστα ιδιαίτερα υψηλού κόστους παραγωγής, δραματικού σεναρίου, βαθιάς πλοκής, και κυρίως, άριστων ερμηνειών των ηθοποιών. Ταυτόχρονα, η σκηνοθεσία "ενώνει" τον πρώην παίκτη και νυν αποσβολωμένο θεατή μιας ταινίας-νέας-γενιάς, με την πλοκή του σεναρίου η οποία έχει πλεχτεί τόσο περίτεχνα, χάρη στο άψογο μοντάζ αλλά και την φωτογραφική επιμέλεια.
Τεχνικά μιλώντας, τα γραφικά, λειτουργούν αβίαστα και με πλήρη επάρκεια για τον ρόλο που κλήθηκαν να εξυπηρετήσουν. Αυτός είναι η απόλυτη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που "ρουφάει" τον θεατή/παίκτη νέας γενιάς, σε μια διαδραστική εμπειρία υλοποιημένη ψηφιακά. Το ηχητικό πλαίσιο περιλαμβάνει ambient ακουστικά ερεθίσματα, ώστε η κάθε στιγμή να γίνεται "ζωντανή", τα συναισθήματα να κυματίζουν ανάλογα με την ροή του έργου, ενώ η μουσική επένδυση άξια στέκεται δίπλα σε αντίστοιχες των καλύτερων ταινιών του κινηματογράφου.
Και μόνο στο PlayStation 3...
ΥΓ: Για λίγα λεπτά έπαιξα με ελληνικούς υπότιτλους. Αρκετά καλή δουλειά, αν και παρατήρησα μια λογοκρισία στο υβρεολόγιο, ενώ οι αγγλικοί υπότιτλοι δείχνουν ότι ακούγεται.
Δεν το είδα όλο και ούτε είμαι σίγουρος αν θέλω, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν έχει spoilers κλπ τέτοια όμορφα. Όλο το demo λοιπόν σε ένα βίντεο μισής ώρας. Είδα μόνο το πρώτο τμήμα - το γνωστό από παλαιότερα previews - και αυτό με το καρατέκα εκπαίδευση, μετά το σταμάτησα. Η περιγραφή του Λευτέρη μου άρεσε, δεν μου αρέσει όμως το περιορισμένο gameplay που φαίνεται να έχει το Beyond το οποίο διαβάζω είναι ακόμη πιο απλό και από το Heavy Rain. Δεν ξέρω θα παίξω το demo κάποια στιγμή και μετά θα δω τι λένε και τα παιδιά εδώ πριν αποφασίσω για αυτό.
http://www.youtube.com/watch?v=IQeJU8OZxVs
Σε εναν μακραν πιο πεζο τονο (ωραιο κειμενο Λευτερη) να πω κι εγω οτι επαιξα το demo και μου εμειναν 2 πραγματα. Πρωτον η προσπαθεια που εχουν κανει να απλοποιησουν τα QTEs τουλαχιστον στις action scenes, θεωρω οτι η ιδεα να ακολουθεις τις κινησεις της Jodie βασιζομενος στο slow mo ειναι παρα πολυ καλη μιας και θελει skill, ειναι intuitive και δεν κουραζει με τα συνεχη πατηματα (στο Farenheit και στο Heavy Rain καποιες στιγμς ξεφευγε το πραγμα). Υπαρχουν ακομα τα button presses αλλα δεν ειναι τοσα πολλα.
Δευτερον η μεγαλη διαφορα που υπαρχει στα γραφικα στα διαφορετικα chapters, για παραδειγμα ξεκινησα με το experiment και λεω οκ, pretty but just ok. Αμεσως μετα εχει το training section της Jodie που το εχουν δειξει και λεω ok much better . Οταν ομως εφτασα στο κυνηγητο ειλικρινα υπαρχουν καποια σημεια που ειναι jaw dropping, απιστευτο οτι τρεχει realtime στο ps3. Mπορει να μην εχει πολλους χαρακτηρες on screen και το πεδιο δρασης να ειναι πολυ μικρο αλλα το αποτελεσμα μετραει και εν προκειμενω ειναι εκπληκτικο. Οι ερμηνειες πολυ καλες, η μουσικη καταπληκτικη, το lip sync δεν με ενθουσιασε θεωρω οτι υπαρχει περιθωριο τεραστιας βελτιωσης.
Mετα απο το demo αυτο το απιστευτο δεν μου φαινεται πια τοσο απιστευτο, το να καταφερει δηλαδη η QD να δωσει γραφικα επιπεδου Dark Sorcerer στο ps4. Αν συνεχισει στο ιδιο genre θεωρω οτι θα το κανει.
Πρεμιέρα στο Παρίσι σε live stream.
edit: μάλλον για 2 Οκτωβρίου είναι...
http://www.youtube.com/watch?v=5n9SjfFU46k
Ξέρουμε πότε θα βγει το demo για όλους?
Tην Τετάρτη 2 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο το demo για όλους.
Εγώ πέτυχα στο live stream που έδωσε κάποιος ευρωπαικό κωδικό και λόγω Vita τον έκανα redeem σε 3 δευτερόλεπτα πριν προλάβει να τον χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.
(Οταν είπα thanks τον άνθρωπο άκουσα και κάτι γαλλικά απ'όσους προσπάθησαν να τον κάνουν redeem) :silly:
Το κατεβάζω τώρα, κάπου 4GB είναι.
http://www.youtube.com/watch?v=DstIAxbskaY
Παιδιά διάβασα ότι το Beyond θα έχει λογοκρισία στην Γερμανία και όλοι ξέρουμε ότι έχουμε κοινά δισκάκια (πλην Αγγλίας)...
Source: http://sceuncut.tumblr.com/post/6243...ored-in-the-eu
Παιδιά το ευρωπαικό demo έχει ελληνικό μενού και φουλ ελληνικούς υπότιτλους ακόμη και στο trailer.
Eχει και πάρα πολλές γλώσσες και audio και subtitles γι'αυτό είναι 4GB
σε αντίθεση με αυτό από το αμερικάνικο store που κατεβάσατε και είναι 3GB.
Ναι, τα dubs τρώνε πολύ χώρο. Τα κείμενα όχι και τόσο.
Εχει πολύ audio
αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ρώσικα, ολλανδικά, πολωνικά και γαλλικά.
Υπότιτλους έχει καμμιά 15αριά και παραπάνω.
Aυτό που έπαιξα δεν έχει καμμία σχέση μ'αυτό που βλέπω στο παραπάνω βιντεάκι,
ως αντιδραστικός έκανα πάντα το αντίθετο απ'ότι μου έλεγε, π.χ. άφηνα να με συλλαμβάνουν,
ποτέ δεν ανέβηκα πάνω στο τραίνο ή πάνω στα βράχια,
ακόμη και το τέλος που λέει την ατάκα ''θα σας σκοτώσω όλους'' δεν ήταν στην φλεγόμενη πόλη αλλά σ'ένα επαρχιακό δρομάκι.
http://www.youtube.com/watch?v=kcRJkdRlO6w
Αναλογος το πως θα αποφασιζουμε να παιξουμε το game θα αλλαζει κ η μουσικη του...δηλαδη οπως θα παιζει ο καθενας μας διαφορετικα το game θα ακουμε κ διαφορετικη μουσικη στο backround...Καλα εχουν ξεφυγει πολυυυυυυυ!!!!!!
Γιατί ύποπτο; Ούτε το Heavy Rain δεν έχουν βάλει τόσα χρόνια (θα ήταν καλή επιλογή και για το PS+).
^γιατί είναι ύποπτο?
Μαλλον θελουν να γλιτωσουν το sharing,στην αρχη τουλαχιστον κ να πουλησουν οσα ποιο πολλα retails μπορουν
Δεν νομίζω να τους πειράζει το sharing. Λεφτά χάνουν με το να αγνοούν ένα κομμάτι της πίτας που θέλει ΜΟΝΟ digital για διάφορους λόγους (π.χ. χαλασμένο laser).
και γω το sharing σκεφτηκα guys.Το heavy rain ειχε βγει πριν τοσα χρονια και καταλαβαινω γιατι μπορει να μην βγηκε μετεπειτα.τωρα για ενα παιχνιδι του 13 και exclusive δεν βρισκω καποιον λογο να μην το βγαζουν σε digital day 1.
Ετσι και αλλιως εμενα δεν με ενδιαφερει αφου παντα προτιμω την retail...
edit:εχει συμβει με καποιον μεγαλο τιτλο της σονυ τα τελευταια χρονια να μην βγαινει η digital day 1?
Δεν βγαίνουν όλα day 1 digital. Κάποια αργούν να βγουν (π.χ. Uncharted 1-2-3) και κάποια άλλα είναι προβληματικά (π.χ. GTA5).
Μόνο στο PS4 έχει πει η Sony ότι θα βγαίνουν όλα ταυτόχρονα day 1 retail & digital. Το ίδιο γίνεται και στο Vita νομίζω.
Σχετικά με την ερώτηση που έκανες, ούτε το GoW:A βγήκε σε digital έκδοση. Είναι κρίμα πάντως, γιατί περιορίζει την γκάμα του PS+...
Άγνωστα τα κριτήριά τους. Παλιά λέγαμε ότι αν είναι πολλά GB ένα παιχνίδι, τότε δεν θα βγει digital.
Μέχρι που βάλανε το Uncharted 3 (45GB)... και δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο.
Ίσως πολυ απλά να μην θέλει η εταιρεία παραγωγής, εν' προκειμένω η Quantic Dream.
Ο publisher (Sony) επιβάλλει με ποιούς τρόπους θα γίνει publish το παιχνίδι.
Μερικες φορες παιζουν και κατι ακυρα δικαιωματα (για τραγουδια πχ). Ειναι αναλογα το παιχνιδι
Εγώ πρόλαβα την Special Edition στα 51 ευρώ στο σύνολο.Το Demo δεν θα το κατεβάσω,θα περιμένω να μου έρθει στα χέρια μου η Special Edition.Επίσης είδα το trailer της Special Editon .... απλά .... Καταπληκτικό - Υπέροχο - Φανταστικό !!!!!!!
Meanwhile στο σαλόνι μου. Κλαίνε και τα πατώματα λέμε (παιχνιδάρα για το 2ωρο που το είδα ως τώρα).
http://imageshack.us/a/img34/3274/596.JPG
Ανεβηκε ρε παιδια το demo????? δεν το βρισκω στο PSN!
Το demo θα ανέβει αύριο στο PSN.
Ρε παιδια μόλις έπαιξα το ντέμο. Το παιχνιδι εχει πάνω κάτω μαύρες μπάρες σαν ταινία;
Oχι.
.
Εχω μια full hd 16:9 της Philips.
Τι ειδος ειναι το παιχνιδι;
Sent from my iPhone ios7 using Tapatalk
first person, point and click, sport, strategy, party game. :e040fdd:
Ελπιζω να βοηθησα εεε?
Πλακα πλακα, νομιζω οτι ειναι απο μονο του ενα συγκεκριμενο ειδος, του οποιου ομως δεν θυμαμαι την ονομασια.
Cage game.