καλημερα...
οκ απο εμενα για τεταρτη και toyota
Printable View
καλημερα...
οκ απο εμενα για τεταρτη και toyota
Ναι TOYOTA!!!!!
Καλησπερα οκ και απο εμενα για τεταρτη
ok και εγω για Τεταρτη/GT86
:)
Συγγνώμη που "εξαφανίστηκα" αλλά έτρεχαν κάποιες υποχρεώσεις. Θα είμαι παρών και εγώ!
Οκ για Τεταρτη λοιπον με Toyota μετα τις 10.
Eχει Τούμπα αύριο, δυστυχώς δεν θα σας προλάβω...
Οχι ρε γμτ.. Τι ωρα θα μπορουσες;
Mέχρι να γυρίσω σπίτι θα πάει πολύ αργά,
δεν πειράζει, έχουμε άλλους 15 αγώνες να κάνουμε.:a068:
Μηπως να τρεξουμε μονο Πεμπτη?
Alex τι συνολο γυρων θα εχουν οι αγωνες στο Deep Forest Raceway και στο Trial Mountain Circuit?
Θα σου πω σε λιγο! Υπολογσε 30-40 λεπτα ο αγωνας!
Παιδια ζητώ συγνώμη, δυστυχως λογω εκτακτης οικογενειακης καταστασης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω στον αποψινο μας αγωνα.
Ευχομαι να περασετε ομορφα!
Θα τα πουμε στον αυριανο...
Σταυρος
Δν κανουμε τον αυριανο και βλεπουμε? Τι λες Αλεξανδρε?
F1 αν εχει να κανει με μενα η προταση σου κατ`αρχην σε ευχαριστω, κατα δευτερον ομως σας δινω το λογο μου οτι δεν τρεχω για την πρωτια και μονο! Ετσι και αλλιως με εναν αγωνα μονο καθε εβδομαδα δεν θα βγει το προγραμμα ευκολα. Προχωρηστε κανονικα τον αγωνα και θα "συναντηθουμε" στον αυριανο!
Κριμα ρε Σταυρο.. Εγω δεν εχω προβλημα. Ομως θα πρεπει να ειδοποιηθουν και τα αλλα παιδια και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο τετοια ωρα. Οσο για το προγραμμα δε νομιζω να βιαζεται κανεις να τελειωσει γρηγορα..! εγω θα ειμαι μεσα στις 21:45. Αν δεν εχουμε πολλες απωλειες μαλλον θα τρεξουμε!
Οτι πειτε.. Και με σενα εχει κανει και με τον Οδυσσεα φιλε μου.
Δεν πειράζει, αν μαζευτείτε πολλοί κάντε κανονικά τον αγώνα.
Ούτως ή άλλως τώρα με το GT Academy 2012 θα κοντραριζόμαστε κάθε μέρα,
εκτός από την γενική online κατάταξη υπάρχει και αυτή μεταξύ φίλων,
μάλιστα εμφανίζει ξεχωριστή καρτέλα σε περίοπτη θέση
με τους χρόνους των 10 κορυφαίων φίλων
πριν μπεις στην ανάλογη δοκιμασία.
Kριμα ρε γμτ που δεν μπορουν τα παιδια σημερα..
Και εγω ειμαι ψιλοντεμι για σημερα επειδη ειμαι κρυωμενος και με βλεπω με κανα τσαι αντι για τιμονιερα το βραδυ μετα τη δουλεια.. :pound: Θα μπω ομως λογικα στο δωματιο να ενημερωσω παιδες
Εγω θα μπω κατα τις 10:10 περιπου, αν φυσικα γινει ο αγωνας
Πως ηταν ο χθεσινος αγωνας παιδες?
Για πειτε εντυπωσεις?
Αποψε στις 9 η στις 10?
Χθες γλιστρουσε απιστευτα, λες και τρεχαμε σε βροχη εγινε ομως καλος αγωνας, προσωπικα ειχα τρεις καταστροφικες εξοδους στη μια μαλιστα χαλασα και την μηχανη για 10 sec πηγαινα σχεδον με 50 αλλα στο τελευταιο γυρο καταφερα να περασω τον red. Ενα μεγαλο μπραβο στον toumpa που εκανε ενα πολυ καλο αγωνα και μας διελυσε.
Σημερα ο αγωνας ειναι στις 9:15 και ελπιζω να μην γλιστραει οπως χθες
Μπραβο στο Μανωλη λοιπον! Θα σας δω αποψε μεσα, ελπιζοντας να εχουμε απαρτια...
Μεχρι σημερα νομιζα οτι νικητης ηταν ο Kyrtzo γιατι τον toumpa δε μου τον εδειχνε.. Συγχαρητηρια φιλε!
Καλησπερα παιδια στον αγωνα με το toyota και εγω δεν εβλεπα otacon,RedWeed,f-1 και δεν ηξερα αν ημουν πρωτος η οχι και αν θα επρεπε να μπω στα pit και ποτε,αλλα παλι καλα τα καταφερα.
Σημερα ολα καλα πολυ καλος αγωνας και μαχη με τον otacon μεχρι τον 22 γυρο που βγηκε εξω και περασα μπροστα,επισης εκανα πιο καλη διαχειριση στα λαστιχα.
Τα λεμε στο Μονακο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ αν και τα πισωκινητα μερικους μας προβληματισαν ωστοσο περασα καλα και το διασκεδασα ΜΠΡΑΒΟ στους ΠΡΩΤΟΥΣ -ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ ...ΟΛΟΙ ειναι ΝΙΚΗΤΕΣ γιατι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ειναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ετσι ακριβως! Παιδια μηπως να τρεξουμε την τριτη τον επομενο αγωνα; Μπορειτε;
ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΚ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ
και απο εμενα οκ για τριτη
Γμτ... :(
Έχασα τους πιο ωραίους αγώνες,
με Elise 111 -γλυκιά ταλαιπωρία αυτό το αμάξι-
και με το Toyota 86...
Δυστηχώς η ώρα που βολεύει τους περισσότερους -μάλλον, όλους τους υπόλοιπους-
είναι μέσα στο 2ωρο-3ωρο που το PS3 μένει κλειστό, λόγω οικογενειακού moratorium...
Ελπίζω να μπορέσω να μπω σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες.
Ιδιαίτερα με ένα πισωκούνητο... να σας μάθω πως τσις κάνουνε τσις σβούρες.
eimai mesa gia triti.alla tha erto ena tetartaki pio meta stis 21:30.
Ok, μεσά για τρίτη αλλά παράκληση να είμαστε κατά το δυνατόν στην ώρα μας
Και εγω ειμαι οκ για Τριτη. Συμφωνω με το Στρατο, η συμμετοχη ειναι το μεγαλυτερο επαθλο!
Θα ηθελα να προτεινω στον Alex ως διοργανωτη και κατ`επεκταση σε ολους τους υπολοιπους το εξης:
τρεχοντας σε αγωνες πριν το δικο μας αγωνα με το εκαστοτε αυτοκινητο που χρησιμοποιουμε ανεβαινουν οι ιπποι, προφανως λογω αυξησης της "εμπειριας", θα προτεινα στους περιορισμους να βαλουμε σαν οριο και τους ιππους που εχει σαν εργοστασιακο το καθε αυτοκινητο. Ακομα και η διαφορα 2 η 3 ιππων παιζει ρολο οταν μιλαμε για αγωνα ενιαιου. Ειναι κατι το οποιο δεν περιοριζει κανεναν, δεν αδικει κανεναν και γενικοτερα προσφερει στη δικαιη διεξαγωγη των αγωνων μας. Αλεξανδρε σε παρακαλω σκεψου το και αν θελεις εφαρμοσε το.
Σας ευχαριστω ολους!
Περιμενω τον επομενο αγωνα μας με ανυπομονησια!
Σταυρος
υ.γ. Ολα τα λεφτα η κουβεντα του Χρηστου με τον Οδυσσεα κατα τη διαρκεια του αγωνα! Μιλαμε για πολυ γελιο!
Ωραιος αγωνας ο χθεσινος, πρωτη φορα ιδρωσα για να τον τελειωσω. Ειχα μια πολυ ωραια μαχη με τον Μανωλη για την πρωτη θεση αλλα μια ατυχη στιγμη στο τελος δεν με αφησε να διεκδικησω κατι καλυτερο. Η αληθεια ειναι οτι δεν θα μπορουσα κατι παραπανω ο Μανωλης ηταν καλυτερος.
Ειμαι μεσα για την Τριτη στο Μονακο.
Τωρα θα ασχοληθω με το GT Academy να κανω καποιους καλους χρονους γιατι ειδα καποια απιστευτα πραγματα απο φιλους στο PSN.
γεια ειμαι καινουργιος στοfurum και θελω να συμμετεχω και εγω στον αγωνα της τριτης.
τι πρεπει να κανω το id agriniotis 1982 ευχαριστω
Μπραβο σε ολους για τον χθεσινο αγωνα! ο πρωτος αγωνας που δεν πηρε κανεις ποινη πρεπει να ηταν! Ανανεωθηκε η βαθμολογια! Τα λεμε αυριο παλι!
Oντως, ήταν η πρώτη φορά που δεν άκουσα γκρίνιες και μουρμούρα από τα μικρόφωνα.:silly:
Καλος ο χθεσινος αγωνας στο τελος δεν μου ειχα καθολου λαστιχο ευτυχως κρατησα την 3η θεση. Για τον αυριανο αγωνα θα επαναλαβω να προσεξουμε την εισοδο του pit γιατι υπαρχει το ιδιο προβλημα οπως την tsukuba.
Παιδια αν δειτε εγκαιρα το μηνυμα και ψηνεστε για αγωνα και αποψε, ειμαστε online καποιοι! Αλλιως αυριο οπως εχουμε προγραμματισει!