κατσε ρε δηλαδη εγω δεν βοηθησα...οκ...
κατσε ρε δηλαδη εγω δεν βοηθησα...οκ...
Nαι βρε ok και εσύ βοήθησες......thanx και τον Πάρη λοιπόν.
πλάκα κάνω βρε
Ε την άλλη φορά βάλε και καμία φατσούλα γιατί δεν είμαι και ο Χορταρέας.
παντός ο ΟΤΕ έχει μακράν στο καλύτερο ping
και η Wind απο σημερα δινει VDSL στα 50mbps/10mbps up με 10 ευρω + στο παγιο. Δινει μονο μεσω Αστικου κεντρου αλλα συντομα θα δωσει (βασει ΕΕΤΤ οπως ολες λογικα) και μεσω καφαο.
Μέσα στην εβδομάδα θα πάω για VDSL. Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ, αλλά θέλω να ακούσω και την γνώμη σας.
Κυρίως θέλω να έχω καλό upload speed και χαμηλό ping.
ΟΤΕ εκτος αν βαλεις wind και ζητησεις fastpath αλλα...βαλε οτε σιγουρα
Οκ, ευχαριστώ.
Πήγα σήμερα για το 30άρι και η πλάκα είναι ότι μόλις γύρισα σπίτι με πήραν από τον ΟΤΕ για να με ενημερώσουν ότι πλέον ο ΟΤΕ διαθέτει συνδέσεις VDSL.
lol
Ναι, μόνο ποΥ δεν λένε ότι πρέπει να είσαι καμία 500αρια μέτρα από το καφαο για να έχεις αυτές τις ταχύτητες. Ψαξτο. Δεν λέω να μην πας ΟΤΕ απλά λέω να το ψάξεις πολύ πριν αποφασίσεις.
Στάλθηκε από το SK17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δηλαδή εγώ που έχω καφάο του ΟΤΕ ακριβώς μπροστά στο σπίτι μου να το ψάξω?
Χωρίς πλάκα, παίζει τόσο ρόλο..?
Ναι παιζει ρολο αλλα στην παρουσα φαση οχι και τοσο μεγαλο. Δεν ειναι τοσο το που ειναι το καφαο (ολοι εχουμε καφαο κοντα στα σπιτια μας), ειναι και το να εχουν γινει εργα στα καφαο τις περιοχης σου.
εμενα ας πουμε η forthnet εχει βαλει VDSL αλλα μου ειπε οτι θα επαιρνα internet απο το Α/Κ (αστικο κεντρο) που ειναι 1000 μετρα (800 μετρα ειναι το μεγιστο για να σου δωσουν VDSL) οποτε δεν.
επισης δεν ειναι αρκετα ξεκαθαρο το πως δινει ο καθενας VDSL, ποιοι παροχοι εχουν δικο τους δικτυο ή ποιοι δανειζονται του ΟΤΕ. νμζ οτι η Cyta εχει αρχισει να κανει δικο της (μπορει να λεω και μπουρδες, ψαξτε το) αλλα πουθενα δεν εχω δει κατι ξεκαθαρο.
οποιος θελει να το ψαξει προτεινω να ρωτησει και στο adslgr.com, εκει εχει πολλα παιδια που ασχολουνται με αυτο το θεμα και θα σας πουν καλυτερα τι πρεπει να προσεχετε. τελος, εχουν και πολλες μετρησεις για να συγκρινετε.
η wind εχει δικο της αλλα δινει κ μεσο οτε με 15 ευρω ενεργοποιηση...σιγα
ρε μαγκες εχει κανεις οτε εδω μεσα connx 24 σκετο, αν ναι ποσο πληρωνεις συνολο?
Σκέφτομαι να φύγω από τον ΟΤΕ λόγω κόστους. Επειδή δεν με ενδιαφέρει το τηλέφωνο έχω αποκλείσει τη Cyta και θέλω να διαλέξω μεταξύ των HOL & Forthnet οι οποίες έχουν τα φθηνότερα προγράμματα (16 € κ 15 € αντίστοιχα). Έχω ένα mini Dslam, ή καφαο ή όπως αλλιώς λέγεται δεν είμαι σίγουρος, που έβαλε πριν 2 χρόνια ο ΟΤΕ στα 40m από το σπίτι μου (Καρέας). Έχω τηλεφωνική διαβεβαίωση και από τις δύο αυτές εταιρίες ότι θα πιάνω τις ίδιες ταχύτητες που έχω τώρα. Αυτό που με ανησυχεί είναι τίποτα "μυστήριες" χρεώσεις, δυσκολία στην επικοινωνία για τυχόν προβλήματα και γενικά θέματα αξιοπιστίας των εταιριών αυτών. Έχει κανείς κάποια άποψη;
εγω ειμαι forthnet και γενικα την θεωρω καλη,πλεον εχει και 120Gbps για εξωτερικο ιδια με ΟΤΕ ενω η HOL εχει 50 αν δεν κανω λαθος
εγώ έβαλα την χριστουγενιάτικη προσφορά forthnet με την nova στο καινούριο σπίτι και είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής, πάντως τώρα έβαλα και σε ένα φίλο VDSL 50αρα με full OTE-tv και σταθερά και είναι στα 55 ευρώ προσφορά, πολύ καλή τιμή ( για όσους υποστηρίζει vdsl η περιοχή. )
Εδω και 2 χρονια εχω HOL και ειμαι υπερευχαριστημενος και μου εχει κανει αποσύνδεση 1-2 φορες μόνο.
Πιο πριν είχα forthnet και εκει δεν είχα πρόβλημα κανενα αλλα είχα πιο συχνές αποσυνδεσεις.
Ο ΟΤΕ δεν μου εχει λείψει καθολου εδω και 5 χρονια.