Όντως και γι'αυτό κοιτάς να το πάρεις από αλλού που το έχει λιγότερο από 60 ευρώ.
Printable View
Όντως και γι'αυτό κοιτάς να το πάρεις από αλλού που το έχει λιγότερο από 60 ευρώ.
Koίτα και προς εξωτερικό μεριά....
Μου χαρισε ενας φιλος μου ενα ps3 80Gb to το οποιο δεν διαβαζει τπτ.Τι συμφερει να παρω ενα "ματι" κ να το φτιαξω μονος μου η να παω κ να μου το αντικαταστησουν στο Easy buy world?
Αν νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις η λύση του ματιού είναι πιο φτηνή και δεν θα χρειαστεί να κάνεις backup,restore κλπ σε περίπτωση αντικατάστασης......πάντως και άλλα παιδιά το προσπάθησαν και δεν το κατάφεραν.
60αρι αγορασμενο την ημερομηνια κυκλοφοριας(στην Ευρωπη) επαθε YLOD γιατι ειχα 1 χρονο που ελεγα θα του αλλαξω παστα αλλα συνεχεια το ανεβαλα και οριστε τι επαθα...Ηρθαν σε μια σεζον Uncharted 2-Assassin's Creed II-Heavy Rain-Red Dead Redemption-GTA:Episodes και δεν ηθελε πολυ....συν το οτι το χρησιμοποιω ΠΑΡΑ πολυ για stream αρχειων απο το PC με το PMS.
Εξακολουθω να πιστευω οτι το συγκεκριμενο PS3 ημουν τυχερος και ηταν πολυ γερο γιατ το ειχα ΥΠΕΡ-χρησημοποιησει για 3μιση χρονια τωρα και απο αλλα παιδια τα 6αρια ειχαν παραδωσει πνευμα και 1 και 2 χρονια πριν...
Το ebw δεν εχει blu ray drive για 80αρι κ μου ειπαν οτι για την επισκευη θα μου κοστισει οσο εκανε μονη της η συσκευη(90Ευρω).Τι να κανω?Εχει εγγυηση σε περιπτωση που μου το φτιαξουν κ κατι παει στραβα?
Σου είπαν επισκευή ή αντικατάσταση;;;;......πάντως αντικατάσταση με 90 ευρώ έχει 3 μήνες εγγύηση αν δεν άλλαξε κάτι.
Όχι μόνο αυτά δεν κάνουν για το 80αρι αλλά εγώ έβαλα drive από 60αρι σε 60αρι και δεν δούλεψε και απ'ότι έχω ακούσει και από άλλους (δεν ξέρω αν ισχύει) το κάθε drive κάνει για το συγκεκριμένο ps3 που ήταν μέσα.
Κ τι πρεπει να ρυθμισουν το bluray με το ps?Κουλο μου ακουγεται.Βασικα το ps3 που μου εδωσε ηταν καινουριο αλλα δεν δουλευε το bluray του.Δεν εχει παιξει κανενα παιχνιδι για να παθει καποια ζημια.Τι μπορει να φταιει?
Υ.Γ.:Ειναι εκτος εγγυησης
Τι να σου πω μπορεί να θέλει κάτι αλλά σου λέω και εγώ έβαλα από 60αρι σε 60αρι και δεν δούλεψε.......το ps3 ποιος σου το έδωσε;;;;......καινούριο και να μη παίζει το drive δεν είναι καινούριο.
Τελικα πηρα τηλ κ μου ειπαν στο ebw οτι δεν μπορω να το βαλω μονος μου το bluray γιατι πρεπει να το συγχρονισουν με την μητρικη κ να ρυθμισουν κ το laser κλπ κλπ κα να το κοιταξει τεχνικος για να δει τι ακριβως εχει.Τεσπα αυριο θα το παω ελπιζω να το εχω μεσα στο σ/κ.Ειναι αρκετοι 8 μηνες αποχης.....
μαγκες μολις μου χαλασε το 3ο ανακατασκευασμενο σε διαστημα 3 μηνων χωρις πολυ δουλεμα αυριο παω για το 4ο και δν ξερω πια τι να κανω ειμαι τοσο νευριασμενος που θα παω να τσακωθω...δν ξερω κλαι τα 150 ευρω που εδωσα...
Αγορασμενο 16-8-10.Ζήτημα να έχει δουλέψει 15 ώρες κι όταν το ανοίγω ακούω τον ήχο από το κεντρικό μενού κάνοντας αριστερά κι δεξιά στις επιλογές άλλα δεν βλέπω απολύτως τπτ.Έχω αλλάξει καλώδιο HDMI άλλα κι αντάπτορα HDMI-DVI (Το έχω στην οθόνη του PC Dell 24' Ultrasarp) Το δοκίμασα επίσεις σε LCD ,CRT άλλα κι σε άλλη οθόνη υπολογιστή. Σήμερα λογικά θα το πάω για service στο Χαλάνδρι.Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω
Παιδιά άκυρο το παραπάνω ποστ!!! Πήγα τελικά Χαλάνδρι έκανε restart κι έφυγα... Πραγματικά βρίζω τον εαυτό μου που έκανα όλο αυτό για ένα restart :@ H πλάκα είναι ότι είχα κάνει κι εγώ restart άλλα όχι έτσι όπως έπρεπε( δλδ μόνο το καλώδιο του ρεύματος) κι για αυτό ο νους μου είχε πάει στα χειρότερα. Κλασσικός ελληνάρας που νομίζει ότι το manual το βάζουν για να γεμίσουν τη συσκευασία.
ps3 60 gb αγορασμενο αυγουστο 2007 χαλασε πριν 4 μερες αλλα συμβαινει κατι περιεργο.
τπ προβλημα ειναι οτι δεν διαβαζει blu-ray games, δεν μου βγαζει error , απλα δεν τα εμφανιζει στο xmb.παιχνιδια ps2 τα παιζει κανονικοτατα οπως και cd μουσικης.καμια φορα που δοκιμαζω να βαλω κανενα παιχνιδακι μπας και συνελθει αν μου το βγαλει στο xmb το παιζει μια χαρα χωρις να κολλαει πουθενα.εχω κανει ολες τις επιλογες του recovery menu restore, rebulid κτλ αλλα τιποτα. στις 50 φορες τη μερα που θα δοκιμασω να παιξω κατι θα το παιξει τη μια αλλα μια χαρα.
Αν εχετε καμια προταση πριν παρω καινουριο ειναι ευπροσδεκτη.
Να προστεθεί και το PS3 320GB το καλό είναι ότι δεν έχει χαλάσει το δικό μου.
Γεια σας παιδια,προσφατα μου εδωσαν ενα ps3,νομιζω 160αρι,δεν ειμαι σιγουρος,ειναι το phat(το παλιο) και αντιμετοπιζω προβλημα με το AV της τηλεορασης,δηλαδη την εξοδο εικονας,ενω τα συνδεω κανονικα,οταν κανω σταρτ το ps3 στο AV,ενω παει να φορτωσει κατι,επειδη βλεπω οτι κανει ενα σαν τρανταγμα,αλλα μετα τιποτα.
Υ.Γ:To καλωδιο της εξοδου εικονας ειναι του ps2,του ps3 ο ιδιοκτητης το ΄χε χασει.Αν ειναι αυτο το προβλημα πειτε το μου...Επισης οταν το ανοιγω αν και δεν βλεπω τιποτα,οταν παω να το κλεισω απο το κουμπι,δεν κλεινει,και αναγκαζομαι να το κανω απο πισω ,απο το O/I...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!