Καταλαβα..
εγω μολις εκανα μια βολτα στα φηρά τωρα μπας και....
και βρηκα το buzz quiz tv special edition me buzzers στα 80 ευρω!!...ψιλοχτυπος μου φαινεται αλλα εκανα μια κρατηση μεχρι αυριο ωστε να αποφασισω...
τι λετε?πολλα δεν ειναι?
Printable View
Καταλαβα..
εγω μολις εκανα μια βολτα στα φηρά τωρα μπας και....
και βρηκα το buzz quiz tv special edition me buzzers στα 80 ευρω!!...ψιλοχτυπος μου φαινεται αλλα εκανα μια κρατηση μεχρι αυριο ωστε να αποφασισω...
τι λετε?πολλα δεν ειναι?
Για ελληνικά online καταστήματα, δες εδώ:
http://www.skroutz.gr/s/95000/Buzz-Quiz-TV-Bundle.html
Δεν ειναι το Ελληνικο αυτο ομως... ασε που ειναι και αρκετα τσιμπημενο.
Το Ελληνικο ειναι το World quiz και οχι το TV
Δηλ. δεν υπαρχει μεταγλωτισμενο το quiz tv ,ε? μονο το world quiz?
Μαρεσει που τον ρωτησα τον υπαλληλο (τον πετυχα στο κλεισιμο) αν ειναι το ελληνικο...κ μου λεει εννοειται!!
Αχχχ...αρα υπομονη για το world quiz...
Παντως για εναν φιλο που το κοιτουσα το απογευμα, το i-play.gr ελεγε οτι το εχει διαθεσιμο. Δεν τους ριχνεις κανενα τηλεφωνο? Λογικα ειναι ανοικτα γιατι ειναι και βιντεοκλαμπ.
δοκιμασε σε κανενα video seven. Αυτο στη γειτονια μου ειχε αρκετα κομματια πριν το Πασχα απο οτι θυμαμαι
ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια!
το i-play ειναι μεχρι της 19.00..θα ξαναδοκιμασω αυριο..
στο videoseven αναφερει διαθεσιμοτητα 20-25 μερες...
@alexxx711
σε ποια περιοχη?
ΥΓ edit μπορω να κανω στο ποστ μου?
Κάτσε τώρα προσπαθώ να θυμηθώ που το είχα δει τις προάλλες... έκανα μία βόλτα από τα Media Markt / Saturn / Electroworld που είναι στο δέλτα Φαλήρου (το πρώτο στο Ταε Κβο Ντο και τα άλλα δύο στο τέλος της Συγγρού). Σε ένα από αυτά είδα ένα ράφι γεμάτο τέτοια (πάνω από 20 κομμάτια) σε κουτί χαρτονένιο και τιμούλα νομίζω γύρω στα 65€. Δεν νομίζω να είναι dummies, κάντε μία βόλτα εγώ το Σάββατο ήμουν εκεί, ξεκινήστε από τα δύο στην Συγγρού... αν πάει κάποιος ας ρίξει ένα feedback να ξέρουν και τα υπόλοιπα παιδιά τί παίζει, μην κατεβαίνουν άδικα.
Για Αθήνα, το έχει σίγουρα στο fnac μοναστηράκι και στο console club στο Ν.Ηράκλειο.
παιζει κανα τηλ. για το console club που αναφερεις?
thanks..δυστυχως στο console δεν υπαρχει..υπαρχει ομως στο fnac στα 71 ευρω...
Στο i-play.gr παντως ενας φιλος που πηρε και ρωτησε βρηκε καποια κομματια. Εγω βεβαια που ημουνα ανυπομονος το πηρα απο fnac την περασμενη Παρασκευη στα 71 ευρα... Το γελιο παντως που ριχνεις με παρεα (ή τσακιζοντας καποιον φιλο ιντερνετικως) αξιζει τις μικροδιαφορες στις τιμες... Και με το παραπανω!
Επιτελους το πηρα ΚΑΙ εγω..
καντε με αντ να παιξουμε...
οπως εχουν πει και αλλοι στο forum βρηκα μια διευθυνση e-mail στο ιντερνετ και εστειλα στη sony Hellas σχετικα με τα quiz στο ιντερνετ και το γιατι η Ελλαδα στερειται αυτης της δυνατοτητας.
cic-greece@eu.sony.com
παιδια ας αφιερωσουν οσοι θελουν λιγα λεπτα να τους στειλουν κατι μηπως και καποια στιγμη ανταποκριθουν στα οσα υποσχονται
παιδια απο το ebw.gr με 65 ευρω σπιτι μου!!
παιξαμε χθες με τη γυναικα μου..πολυ γελιο!!
εκανα κ την αναβαθμιση σε 1.02(αν κ δεν ξερω τι "προσθετει")
αυριο θα κανω κ psn χρηστη για online κ.τ.λ..
διαβασα τα προηγουμενα ποστ για την μη διαθεση download για την ελληνικη εκδοση του buzz...θα στειλω κ εγω ενα mail στη sony...
θα φτιαξω τωρα λογαριασμο psn....
μπορω καπως να εχω προσβαση σε αλλα κουιζ κ.τ.λ?(μπερδευτηκα λιγο..)