o modusam εχει φτιαξει πολυ ωραιες πιστες......αξιζει να τις παιξετε
o modusam εχει φτιαξει πολυ ωραιες πιστες......αξιζει να τις παιξετε
Guys έκανα καινούρια πίστα. Τίτλος, "Journey To The Earth's Mantle" (Ταξίδι στον μανδύα της Γης). Ελπίζω να σας αρέσει! Κάντε ένα ταξίδι μέχρι το κέντρο της γής και πάλι πίσω!! Ρίξτε μια ματιά και καμιά καρδούλα... χεχε
Πρώτον ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δεύτερον συγνωμη για το παίδεμα. Το σίγουρο είναι ότι τερματίζονται, τις έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Έχω δει αρκετές πίστες που παρ' όλο που έχει γίνει καλή δουλειά κολλάνε σε πολλά σημεία. Είτε είναι αδύνατο να τερματιστούνε, είτε έχουνε ξεχάσει να κολλήσουνε κάτι, είτε αν κάνεις λάθος την πάτησες. Κλασικό τα μπαλόνια που πετάνε και μπορείς να βάλεις περιορισμένα. Λύση? Εμίτερς!
Σε ότι αφορά την πίστα που κολλάτε, στο νίντζα τεστ, δυο συμβουλές, στο τεστ της μαιμούς μην προσπαθείτε να κάνετε τα λάστιχα να πάνε πάνω κάτω, αλλά κανονικά κινηθείτε αριστερά δεξιά και θα σας βγει. Στο τεστ του παγωνιού (μετά τη μαιμού, βλέπω μερικές φορές να βγάζει αποσιωπητικά αντί για κείμενο) να θυμάστε: 10 δεύτερα ζωή, σε 4 δεύτερα επανεμφάνιση. Αυτάαααα.
Μονο 2 πιστες μου εχουν μεινει για το 100% prize bubbles trophy. Η the Bunker & The dancer's court. Χρειαζονται ομως 4 παικτες. Ειναι κανεις που δεν τα χει παρει σ' αυτες τις πιστες να παιξουμε το βραδακι να τα παρουμε?
1. klepidas7
2. criter
3. djconffes
4. zeus gr
5. WolfRathmA_GR
6. zpan
7. flyawaygr
8. OST9
9. personGR
10. VasiliasNtaHs
11. Sutorcen
12. Solidius7
13. Narmo
14. Mimakos
15. pvinis
16. gastonegrrrrr
17. marzel19
18. badboyfriend
19. Desperate_Gamer
20. seaman13
21. michaelgr
22. stratisd
23. Jim_13
24. redismagic
25. Modusam (TopGunZ)
26. SeLanmere
27. Valkyre
28. PaneDi
29. ellhnas1979
30. Athonline
31. DarkNikGr
32. Greek_Nick
και εγω μεσα παιδες οποιος θελει ας με κανει add.
[quote=PS3άκιας;137429]
me too... (alekos-brahami)
se opoies pistes k n paizw kanw heart
Παιδιά ετοιμάζω προτζεκτάκι φίνο, όχι ακριβώς πίστα, κυρίως ένα "μηχάνημα" που φτάνει....πέρα από όσα συναντάει το μάτι ;)
Ρε παιδια πως κανεις αναζητηση βαση του ονοματος; Δε το βρησκω...
Σημερα παντος επαιξα μια πιστα με θεμα το Metal Gear Sackid!!! LOL :D Πολυ καλη! Ειναι και καλα απο το MGS1... τρομερη!
Αυτή που σκύβει ο Σνεικμπόυ για να αποφύγει τους σοβιετομπόυς? Φοβερή!!!
Πάντως τα μπαγκ του έντιτορ είναι ώρες ώρες τραγικά. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον τρόπο που ξεσκίζονται τα διάφορα συνδετικά εργαλεία όταν κάνεις detach ή glue κάτι. Επίσης πρέπει να μεγαλώσουν λίγο την δύναμή τους. Το προτζεκτάκι που έλεγα ήταν ένα τρανσφόρμερς, κι ενώ κάπως λειτούργησε στο ρομπότ->όχημα, δεν δούλευε με τίποτα το αντίστροφο. Το ξεκίνησα τώρα με ελαφρύτερα υλικά μπας και το καταφέρουμε.
Nα ευχαριστήσω και δημοσίως τον φίλο μου GEEKTEO που με βοήθησε να περάσω μερικά δύσκολα σημεία σε μια πίστα.
Respect φίλε μου.
Να ευχαριστήσω παιδιά που με βοήθησαν σε τρόπαια το Σάββατο. Επειδή ήμουν στη δουλειά αναγκαζόμουνα να βγαίνω συχνά πυκνά όμως και τους κρεμούσα σε φάσεις οπότε να ζητήσω και συγνώμη!
Πριν λίγο κατάφερα το PLAY! Μου μένουν 5 πίστες με κο-οπ πραιζ φουσκες!
Eτοιμάζω μία πιστούλα, σε λίγο καιρό θα την κάνω publish.
11 trophies map !!!!
by NitemareGR :P
ante kante thn tag,paikste thn na me help na parw k egw ta trophies..... :)