Έβαλα το link με το Πίνακα Αποτελεσμάτων στην αρχική σελίδα...το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι..lololol
Printable View
Έβαλα το link με το Πίνακα Αποτελεσμάτων στην αρχική σελίδα...το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι..lololol
altair to exei i miramas na ksekiname mazi ta prota8limata...8a mpo to vradi kata tis 11:30 me 12 an mporis tote exei kalos alios avrio...
Εγώ πως θα συνεννοηθώ με τον Giannis_Vassilis που δεν έχει ούτε account στο forum ε?
Είναι ανηψιός μου, δέν έχει PC, αλλά του είπα να σου στείλει μήνυμα Chill, απο το PS3 του, με το μαλακό το παιδάκι έ...13 χρονων είναι μόνο.:rofl::rofl::rofl:
Μάλιστα, δεν φτάνουν όλες οι ήττες που έχω από συνομηλίκους, τώρα θα χάνω και από πιτσιρίκια :rofl:. Πω τώρα με κατέστρεψες, δεν θα αντέξω να χάσω και από 13χρονο :(.
Το ps3 δεν το ανοίγω συχνά, θα με βόλευε να κανόνιζες εσύ μια συγκεκριμένη ώρα για το ματς.
STRATIS ELA MY COUNTRY
Από εσένα δεν χάνω :D. Είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ (σαν τις αντίστοιχες πρωθυπουργικές που ΔΕΝ τηρούνται :D)!!!!!!!
όχι κάθεσαι:bgrin2::bgrin2:
http://www.photo2box.com/images/a9b505sgc8l3yjjg9e4.jpg
sigentrosoyyyyyyyy lemeeeeeee:hungry:
DENMARK - FRANCE (1-1)....Πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι με μοιρασμένα απο ένα ημίχρονο για το καθένα οι φάσεις...και έχουμε ψωμί μέχρι τη ρεβάνς.
Ρε σύ με το σκύλο τι παίζει;;;Με έπιασαν τα γέλια όταν τον άκουσα να γαυγίζει, τί έπαθε ξαφνικά, τον κλώτσησες στο γκόλ;;
ekptotos mpenw mi country otan mporeis !
GERMANY-UKRAINE 2-2
altair telika doulevo den 8a mporeso na mpo tin ora pou sou ipa...ala 8a mpo kata tis an den kimase se kano tote alios avrio pou eimai free oli mera
kata tis 2
georgekal26 τη ωρα μπορεις φιλε αυριο να παιξουμε τον αγωνα?
Milio συγνώμη που σ΄στησα ,μεσα θα ειμαι όταν μπορέσεις παίζουμε.