και καλα εκανες!!!!!!!!!!!!
και καλα εκανες!!!!!!!!!!!!
Να το φέρεις πίσω!
xixi....Μεγειά! Τώρα που διάλεξες τη σωστή κονσόλα διάλεξε και τα σωστά παιχνίδια. ;)
την σωστή κονσόλα την είχα.τώρα έχω άλλη μία...
oxi re to ps2 enoei oti eixe :P
Μία άσπρη και τώρα μία μαύρη...Τις έχω και κάνουν παρέα.:fryingpan:
aspri? to ps1 enoeis? alla to ps1 einai gkri... re mpagasa pires to ps3 to leuko? :rofl:
Τι να πω?Quiz εχουμε κανει τι εννοει ο φιλος!Μηπως θα ηταν σςστο να γινεις πιο σαφης και να αφησεις τα λογοπαιγνια?Οχι τιποτε αλλο,μπορει να παει το μυαλο μας αλλου και να σε πουμε και ... φουστη!!!!
just kidding
Xboxiakias ειναι παιδια!!! ΦΑΤΕ ΤΟΝ!!!! :p LoL
Καλοριζικο!!!
Welcome to the dark side λοιπόν! Once you meet the force there's no turning back! Destroy the white sku you must...
Καλησπέρα παιδιά!Από μέρα σε μέρα περιμένω και εγώ το μηχάνημα μου(το παρήγγειλα από μικρό τοπικό κατάστημα για να βοηθήσω και τους αδύναμους λίγο):).διαβάζοντας το forum μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες!:prayer:Παρακαλώ δείξτε υπομονή και κατανόηση και αν κάποιες από τις ερωτήσεις έχουν απαντηθεί καθοδηγήστε με στο ανάλογο topic
- αγοράζοντας το μηχάνημα,μου προτείνεται να το κάνω update στην latest version η να περιμένω τις εξελίξεις με τα γνωστά θέματα των loaders?
- δημιουργώντας ένα ελληνικό account έχω πρόσβαση μονο στο ελληνικό e-shop...αλλα μπορώ να παίξω online worldwide?
- για να έχω account και σε ελληνικό και σε us store πρέπει να κάνω τον ένα master account και τον άλλο sub?αν ναι ποιος είναι καλύτερος για master?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!Καλο gaming να έχουμε!:wave:
- τα updates των παιχνιδιών βοηθάνε η δημιουργούν προβλήματα ?
Το λοιπον. Αν κανω κανα λαθος ας με διορθωσει καποιος....
1. Eγω θα προτεινω οπως και πολλα παιδια να κανεις update κανονικα. Αν δεν κανεις δεν μπορεις να μπεις ιντερνετ ουτε να παιξεις παχνιδια online κτλπ.......Αλλα και να μην επαιζε ρολο προσωπικα δεν θα εβαζα loader, ακομα και σε περιπτωση που βγει.
2. Ναι μπορεις να παιξεις.
3. Ακριβως. Εγω εχω τον ελληνικο για master. Πρωτο πανω πανω.
4. Βοηθανε.
Καλως ηλθες :wave:
1. Aυτό εξαρτάται καθαρά από εσένα! Εγώ προσωπικά μετά τις ευκολίες που προσέφεραν τα fw updates δε θα γύρναγα πίσω! Επίσης πιστεύω είναι αρκετά νωρίς για να λέμε μην αναβαθμίζετε από τη στιγμή που δεν έχει βγει τίποτα στην επιφάνεια σε σχέση με τρέξιμο unsigned κώδικα! Εκτός απ' αυτό με το linux το τελευταίο που και πάλι έκλεισε η Sony. Γενικά πιστεύω ότι θα μας παιδέψει η Sony με αυτό το θέμα πολύ.
2. Η δυνατότητα online εξαρτάται από τους servers των παιχνιδιών καθαρά. Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν global servers οπότε δε θα χεις πρόβλημα με αυτο. Ίσως όμως είναι καλό να δημιουργήσεις και μερικά ακόμα accounts(1,2) για να χεις πρόσβαση άμεση σε ότι κυκλοφορεί! Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=883
3. Θέλεις 2 master αccounts...Tουλάχιστον έτσι το έχω φτιάξει στο δικό μου ps3. Ξεχωριστούς. Διάβασε το προηγούμενο link και αν έχεις απορίες τις ξανασυζητάμε! :)
4. To μόνο update που δημιούργησε πρόβλημα ήταν αυτό του COD4 που χώρισε σε regions τους servers (τουλάχιστον προς το παρόν). Τα update πάντα καλοδεχούμενα κατά τ' άλλα...
Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε πιστευώ πρέπει να ρίξεις μια ματιά εδώ για να ενημερωθείς για τα βασικά σχετικά με το Playstation 3: http://www.ps3forums.gr/vb/announcement.php?f=17
Πιστεύω να βοήθησα :D
Παιδιά καλησπέρα,
Εδώ και τρείς μέρες αγόρασα το 40αρι ps3 και είμαι εντυπωσιασμένος με την ποιότητα κατασκευής του.
Εχω βέβαια και το 360 και νομίζω είμαι κομπλέ !!!
Σήμερα αγόρασα και το dualshock 3 (σε γιαπωνέζικη έκδοση) και θα σας πω εντυπώσης με το heavenly sword.
Εχω δύο μικρές απορίες:
1. Αγορασα το locoroco, αν το σβήσω, το χάσω ή αλλάξω ps3 μπορώ να το ξανακατεβάσω δωρεάν ή πρέπει να το πληρώσω πάλι ?
2. αναγνωρίζει απο την USB εξωτερική μνήμη που έχω αρχεία dvix ?
3. Επειδή το αγόρασα απο κατάστημα φίλου μου του πρότειναι και δέχτηκε να μην μου δώσει απόδειξη αλλά να την έχω stand by, και με αυτό τον τρόπο να μεγαλώσω την εγγύηση. Οταν πάθει κάτι μου την κόβει ακόμα και αν εχει περάσει ο χρόνος και το πάω κύριος στην αντιπροσωπεία.
Σωστά ή Λαλακία ?:banghead:
Ante ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ !! :1appl:
Καλώς ήλθες φιλε μου και καλορίζικο το PS3 σου! Καλο gaming!:)
1. Μπορείς να το ξανακατεβάσεις δωρεάν
2. Μάλλον ναι αλλα ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος!:p
αν εννοεις εξωτερικο σκληρο πρεπει να ειναι σε fat32 αρχικα.Αν παλι εννοεις stickaki ναι το αναγνωριζει κανονιαQuote:
2. αναγνωρίζει απο την USB εξωτερική μνήμη που έχω αρχεία dvix ?
Happy Gaming:wave:
Αυτό με την εγγύηση μ' αρέσει πολύ... :D :D :D Άμα τελικά πάρω δεύτερο ps3 θα το πάρω από το φίλο σου :p
Τα άλλα στα απάντησαν τα παιδιά νομίζω!
@ panelix έλεος :p :p :p
ναι σε ευχαριστώ nonborn...
εχω κάτι και για σένα....... εδώ και τρείς μέρες προσπαθούσα να κάνω registration αλλά δεν μου έρχεται το email δοκίμασα το *email της εταιρείας μου και του yahoo αλλά τίποτα δεν έρχεται.
Σήμερα ανακάλυψα τυχαία ότι δεν χρειάζεται να έρθει το μύνημα και να κάνω activation αλλα αν θές τσέκαρε αν έχει πρόβλημα ο mail server σας