Περίπου τι ώρα θα μπορούμε να το κατεβάσουμε; Έχει κάποιος κανένα νέο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Περίπου τι ώρα θα μπορούμε να το κατεβάσουμε; Έχει κάποιος κανένα νέο;
ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
Sent from my X9180 using Tapatalk
Εμενα γιατι γραφει This service is currently undergoing maintenance?:argue:
Δεν μπαινει στοstore ,καποια στιγμητα καταφερα αλλα μολις πατησα download ,μου ξανα ενγαλε thiservice κτλ
μπειτε απο τη σελιδα του στορ στο ιντερνετ γιατι δεν γινεται δουλεια με την σονι σημερα,ενα φτιαχνουν δεκα χαλανε,μονο απο εκει καταφερα να το βαλω στην λιστα
Δεν μπαινει ουτε στο σαιτ...
Κ μενα φαινεται οτι το αγόρασα αλλα δεν ειναι ουτε στην βιβλιοθηκη ουτε πουθενα.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τα παιδια τωρα ξυπνησαν απο τις 4 εχουν προβλημα και το καταλαβαν τωρα https://status.playstation.com/el-gr/
προσωπικα το σταματησα το κατεβασμα,ουσιαστικα δεν κατεβαζα με ταχυτητες 0,2 απλα ελεος ρε σονυ,την ημερα που θα βγει το ντεμο του φιφα και θα γονατισουν οι σερβερ σου αποφασισες να κανεις το update στην κονσολα για να τους αποτελειωσεις μια και καλη
Γελάει ο κόσμος, βγήκε ένα demo και κατέρρευσε το δίκτυο της Sony.
απο το σιτε βαζετε το demo wishlist, μετα πατε wishlist και πατατε download to my playstation 4.
Εγω μπηκα κανονικα στο ευρωπαικο store και πατησα πολυ γρηγορα Χ, ωστε να προλαβω πριν βγαλει σφαλμα για maintenance.
8 gb ειναι αλλα σερνεται....
edit: Με 2 pause/resume εφτιαξε.
Μετα αρκετές προσπάθειες άρχισε να κατεβαίνει με ρυθμός χελώνας όμως
90 λεπτα και ακομα εχω αλλα 3 γιγα να κατεβασω,εχει κολλησει εως τωρα 10 φορες,ευτυχως πατας μια το pause και μετα συνεχεια και ξεκολλαει,εχουμε δρομο,μας κατεστρεψε το βραδυ η σονι.
η δουλεια παει για αυριο παιδια πια....:ranger:
Γελάει ο κόσμος μωρή Sony.. Ξεκινήσαμε με 9 ώρες και πλέον είμαστε στις 13. Λαμπρά.
Με λίγη προσπάθεια βρίσκομαι στα 5 λεπτά. Κανονικά πρέπει να ξεκλειδώσει trophie...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
εγω το κατέβασα μετα απο 2.30 με πατέντες pause ξανακατέβασμα και αν πήγαινε αργα παλι pause μεχρι να βλεπω να κατεβαζει φυσιολογικα ας πουμε...
έπαιξα 2,3 ματσάκια εχουν βελτιωσει πολλά και σε γραφικά και σε gameplay εχεις την δυνατοτητα να κρατήσεις πολυ περισσοτερο την μπαλα μ πλατη δεν στην παίρνουν ευκολα το ιδιο και ο αντιπαλος έχει καλύτερη τακτική μέσα στο παιχνιδι αλλά εξαρτάται καθαρα απο τον gamer.το επαιξα στο slow επίπεδο world cup και τα ματσακια ηταν σουπερ και μάλιστα με 3 νικες.Επίσης παρατήρησα καλύτερες κινήσεις στους παίκτες οπως και στα σφυριγματα διαιτητή που υπαρχει ροη χωρις κολληματα παικτων στις διαμαρτυρίες...