Νέα μοντέλα PlayStation 4 (CUH-2200/7200) - Νέα και συζήτηση για τωρινές και επερχόμενες αναβαθμίσεις της κονσόλας
@spartan πριν 1 εβδομάδα το αγόρασα χωρίς παιχνίδι.... το τελευταίο revision είναι το κ καλά silent. Σκεφτόμουν να το κρατήσω μέχρι λίγο πριν λήξει η εγγύηση αλλά μου είπαν επειδή δεν έχουν ανακατασκευασμένα ακόμα με το τελευταίο revision, αν εγκριθεί αντικατάσταση γίνεται με καινούργιο όποτε και το εστειλα.
Του λέω για το whine coil και μου λέει αυτές είναι ορολογίες του internet ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει τον ήχο όπως θέλει. Εγώ του το είπα για να googlarei και να δει ότι υπάρχουν ένα σωρό περιστατικά και επέμενε ότι δεν άκουγε το παραμικρό. ¶λλη όρεξη δεν είχα να στείλω κονσόλα στο service και να πρέπει να κατεβάσω πάλι red dead και gt sport....
Νέα μοντέλα PlayStation 4 (CUH-2200/7200) - Νέα και συζήτηση για τωρινές και επερχόμενες αναβαθμίσεις της κονσόλας
Επίσης και αυτός και τα παιδιά που σηκώνουν το τηλέφωνο είχαν μηδενος εξαιρουμένου υφάκι. Στην Apple μου έχουν εγκρίνει αντικατάσταση επειδή θεωρούσα ότι δεν είχα την απαραίτητη χρωματική ακρίβεια στην οθόνη. Χωρίς πολλά πολλά και λόγια ν αγαπιόμαστε. Μη μιλήσουμε για την αμεσότητα εξυπηρέτησης και συνεννόησης της πρώην MS Hellas που και εκεί όποτε τους χρειάστηκα με κάλυψαν και με το παραπάνω. Τεσπα εν αναμονή του τι θα μου στείλουν.
¶ψογο το νέο Pro που μου έστειλε η Cometron. Το drive διαβάζει χωρίς να νομίζεις ότι το "σφάζουν" και δεν υπάρχει ο ενοχλητικός τριγμος του προηγούμενου. Τους ευχαριστώ και πάλι για την αντικατάσταση όσο και αν "προσπάθησαν να με βγάλουν τρελό" :P
Jedi Fallen και το Pro κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα. Έχω το τελευταίο revision το δήθεν πιο αθόρυβο. Το οποίο μου το άλλαξαν με σφραγισμένο επειδή το πρώτο έκανε έναν περίεργο ήχο συντονισμού από day one. Το άνοιξα για να καθαρίσω τον ανεμιστήρα. Είχα πολύ ελάχιστη σκόνη. Τελικά απ ότι φαίνεται έχω Nidec fan και όχι τον πιο θορυβώδες Delta. Και ούτε πιστεύω ότι σε ένα χρόνο πρέπει να του αλλάξω πάστα. Κάποιος άλλος που να ανέβαζε στροφές με το συγκεκριμένο παιχνίδι ;;;;;
https://i.postimg.cc/ZnqvwXkL/6-A1-F...-AE5-E70-C.jpg