εγω εκανα κατι μαγικα (που θα συνεχιστουν μερικες μερες ακομα) και ανεβηκα στην πρωτη 50αδα, ωστε τωρα που θα πιασω κατι αγγουρια/χρονοβορα/κλπ που εχω αρχησει να μην πεσω τρομερα και να φτασω στα παλια μου....χοχοχοχοχο
Printable View
εγω εκανα κατι μαγικα (που θα συνεχιστουν μερικες μερες ακομα) και ανεβηκα στην πρωτη 50αδα, ωστε τωρα που θα πιασω κατι αγγουρια/χρονοβορα/κλπ που εχω αρχησει να μην πεσω τρομερα και να φτασω στα παλια μου....χοχοχοχοχο
Καλα αν κυνηγας συνέχεια τρόπαια δεν ευχαριστιεσαι κανένα παιχνίδι.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τελευταίος και καταϊδρωμένος......
drum roll....
θέση....311 :)
Εγω μιλαω απο προσωπική πείρα,φυσικά και το λιωνεις αλλα αυτο δεν είναι το ζητούμενο αλλα να ευχαριστιεσαι ας πουμε αν δεν υπηρχαν η πλατινες ποτε δεν θα επαιζα το story απο battlefield τα έπαιξα απο αγγαρεία και κάτι ακόμα οταν τελειώνουν τα τρόπαια σε κάποιο παιχνίδι είσαι αναγκασμενος να πας σε αλλο γιατί αν δεν μαζεψεις τρόπαια θα πεσεις θέσεις αυτο εννοώ εκτος και αν έχεις τοσο πολυ χρόνο και τα προλαβενεις ολα.
πάει και το φράγμα των 300...του Λεωνίδα χεχε
286 θέση πλέον...πετάω :P
Γιατί το Psnprofiles με δείχνει level 14 ενώ στο psn είμαι 15;;(έχω κάνει κανονικά update το profile μου)
ναι σε βλεπω 12 P. 74 G. 346 S. 1397 B. μηπως εχεις βαλει καποιο παιχνιδι κρυφο στο psnprofiles νομιζω γινεται.
edit
Εχεις βαλει το ειδα Η 36 τροπαια.
Aν πατήσετε στο H λέει ότι έχει κρυμμένα 36 τρόπαια από το profile του.
Παρεμπιπτόντως με γεια το Premium ζηλιάρηδες. :a036::a036::a036:
Δεν ειναι απο ps4 γιατί δεν θα τα έβλεπα ούτε εγω (εκτός και αν υπάρχει επιλογή μονο φιλοι),στο psnprofile εχω δει οτι υπάρχει η επιλογή αυτη.
801..
Μια ανάσα απο το να φύγει το 8 από μπροστα...
Σαν την ΑΕΚ και εγώ.. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! :P :P
Eγινα πενταψήφιος. :P
https://pbs.twimg.com/media/CRELwcTU8AAhFEj.jpg:orig
μπράβο ρε συ :)
εγώ με το du cheveu το πάω σπρώχνοντας χαχα
240 and counting :)
εγω ειμαι κολλημενος στο 42 εδω και βδομαδες (με τασεις καθοδου...χοχοχο)
Eγινε edit στο πρώτο post καθώς είχαμε πολλές ανακατατάξεις, ειδικά στις πρώτες θέσεις.
H πρωτιά του φόρουμ πλέον ανήκει στον Μιχάλη Snk. :a023:
New entry από κανένα μέλος δεν βλέπω κι ανησυχώ, ούτε καν στο Top 100.