Απο συσκευασία δεν ειχα παράπονο μέχρι στιγμής.. Επειδή έχω κανενα 2μηνο να παραγγείλω δεν θυμάμαι αν τυλίγουν με φούσκες.. Μη σου πω ψέματα.
Τελωνείο δεν μου έχει τύχει μέχρι 40-50 ευρώ που ψωνίζω.
Τιμή που αναγράφουν δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ..
Printable View
Απο συσκευασία δεν ειχα παράπονο μέχρι στιγμής.. Επειδή έχω κανενα 2μηνο να παραγγείλω δεν θυμάμαι αν τυλίγουν με φούσκες.. Μη σου πω ψέματα.
Τελωνείο δεν μου έχει τύχει μέχρι 40-50 ευρώ που ψωνίζω.
Τιμή που αναγράφουν δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ..
Οχι δεν κάνεις λάθος. Μπήκα τώρα και το είδα.
Κανονικά τα μεταφορικά ειναι 4 δολλάρια. Για κάποιο λόγο τώρα τα βγάζει 6,90. Να τα αυξήσαν λόγω εορτών?
Τέτοιες βλακείες κάνουν όλοι και σιγά σιγά ψάχνει αλλού ο κόσμος. Και πάλι με 5,5 ευρώ, πάλι πολλά παιχνίδια συμφέρουν , αλλα γιατι να τα αυξήσουν?
Παιδιά και σε μένα το ίδιο. Πηρα το Diablo ROS και μεταφορικά πήγε περίπου στα 36 νομίζω. Καλα είναι βεβαια και πάλι με τις τιμές που παίζουν Ελλάδα.
Καπου διάβασα βεβαια ότι παίζει να μην συνεργάζονται μελλοντικά expansions επειδη είναι αμερικανικη έκδοση. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Πως μπορώ να το κανω αυτο; Απο τη στιγμη που ο λογαριασμός μου ειναι ευρωπαϊκός;
Δημιουργεις νεο Αμερικανικο λογαριασμο. Οτι κατεβαζεις θα παιζει κανονικα και στον Ευρωπαικο
Τοπ προσφορές για το Σ/Κ με highlight το Steam Holiday Sale 2014 για όσους έχουν και PC.
Προσφορα απο Amazon.co.uk Assassin's Creed: Unity (PS4) 25 λιρες, περιπου 32 ευρω.
Edit
40 ευρω βγαινει με τα μεταφορικα 4,5 λιρες, δεν συμφερει και πολυ τελικα.
ZTE V5 Red Bull - 82 ευρω.
Τα μονα αρνητικα ειναι οτι η ελληνικη γλωσσα ειναι αγγλο-ελληνικη, δηλαδη δεν ειναι σωστα μεταφρασμενη. Επισης, μολις 4GB χωρος.
Υπαρχει και CM11 οπως διαβαζω.
Το μαγαζι ειναι απο τα καλα γνωστα κινεζομαγαζα. Εχω αγορασει ηδη 2 κινητα για φιλους απο εκει.
Πάρα πολύ καλή τιμή για το AC Unity Notre Dame Edition από το Amazon.co.uk στις 45 λίρες http://www.amazon.co.uk/Assassins-Cr...337517&sr=1-97
Αν και το παιχνίδι μαστίζεται ακόμη από θέματα, να αναφέρω ότι αυτή η έκδοση έχει φτάσει 200+ ευρώ στην Ελλάδα από κάποιους επιτήδειους. Αν το σκέφτεστεμ σπεύσατε γιατί μάλλον είναι η φάση όποιος προλάβει.
Τσιμπήθηκε! Thanks George!
Στο Us Store Battlefield 4 στα 9 ευρώ
call of duty advanced warfare στα 36
Diablo III στα 32 ευρώ και για τα μέλη 29
PES 2015 στα 33 ευρώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post561520
Και 25 λιρες η Special edition...:scratch:
Αν εβγαινε τετοια προσφορα στα μερη μας, θα ξανα αγοραζα PS4:D 450 ευρω βγαινει ολο το πακετο.
PS4 bundle με GTAV + DriveClub + CoD: Advance Warfare + The Last of Us: Remastered
^με βαριά καρδιά που λέμε, το αγόρασες? :)
Μόνο και μόνο η συλλεκτική σε τέτοια τιμή με έψησε πάρα πολύ. Το παιχνίδι θα δούμε... :P