AN KAI ME KAΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗ
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΩΘΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Printable View
AN KAI ME KAΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗ
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΩΘΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Όνομα ομάδας: GT GREEK TITANS
Οδηγοί ομάδας: Hamilton_G7 no44, toulis_k no58, silvercarl no21
Χρώμα ομάδας: Schwarz (Black)
Καταρχήν θα βαψουμε τα αυτοκίνητα και αν ναι, Μιχάλη από πιο αμάξι περνούμε το χρώμα;
Τρίτον τότε θα πρέπει να επιλέξουν άλλο χρώμα τα παιδιά.
Κώστα το μαύρο έχει καταχωρηθεί από την ομάδα του Μιχάλη (Mixalis_Drama)!
Δικό μας είναι το μαύρο, Αλέξανδρε
Ναι Ηλία έχεις δίκαιο, εκανα edit! ;) Θα τα βάψουμε (όσα βάφονται) ναι!
Καλη αρχη παιδια!!!! Καλο αγωνα!!!
Μια ερωτηση ομως..Θα εχουμε υποχρεωτικη αλλαγη ελαστικων για τον αγωνα???
Οχι Στάθη.
Μόλις είδα ότι η φθορά είναι γρήγορη...
Λάθος προπόνηση έκανα, όση έκανα...
Για να δούμε τι θα δούμε!
Για να γινω πιο συγκεκριμενος...ειναι υποχρεωτικη η αλλαγη γομας στον αγωνα? Δηλαδη απο Μαλακα σε μετρια
Δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στον κανονισμό Στάθη. Ούτε για πιτ στοπ γενικότερα. Το ρυθμίζεις όπως θέλεις.
Καλησπέρα καλό αγώνα να εχουμε σήμερα και να πανε ολα καλά. Παιδιά το αμάξι ειναι λίγο δύσκολο θελει λίγο προσοχή οπότε κ λίγο συγκέντρωση παραπάνω απο όλους.. Ηλία κ Κώστα το χρωμα το βρίσκεις όταν αγοράζεις την Lamborghini Aventador κ θα βάψουμε οποία αυτοκηντα βάφονται
Το σημερινο βαφεται; Εγω δοκιμασα και δεν μπορεσα. Λες να εκανα καμια χαζομαρα;
Παντως τωρα και να βαφεται , δε νομιζω να μπορω γιατι δεν εχω φραγκο. Αν μπορει καποιος και υπαρχει η δυνατοτητα, ας μου στειλει το χρωμα.
Στον τρίτο αγώνα ξεκινάνε τα βαψίματα Κώστα!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανεβηκαν οι βαθμολογιες! Στις 16:30 στο chat του PS θα κανουμε την κληρωση για τον καιρο του επομενου αγωνα.
Καιρός δεύτερου αγώνα: ΚΑΘΑΡΟΣ
Πολυ ωραιος ο χθεσινος αγωνας!!! Τον απολαυσα απο την πρωτη μεχρι και την τελευταια στροφη.Μπορει η κυριαρχια μου στα Q να μην ηταν οπως στον αγωνα αλλα οπως και να το κανεις ειμαστε ακομα στην αρχη. Εντυπωσιαστηκα απο την ταχυτητα του Τζανετου και μπραβο του, που σε εναν αλανθαστο αγωνα για αυτον καταφερε να κερδισει. Αυτο μου δινει βεβαια το κινητρο να πιεσω και να παλεψω ακομα πιο πολυ στον επομενο αγωνα! Βεβαια περιμενω και αλλους ακομα πιο ανταγωνιστηκους σε μια πολυ ιδιαιτερη και ωραια πιστα οπως το Spielberg
Λες η εφαρμογή της ΕΜΥ να μη φανεί αξιόπιστη και ο καιρός να κάνει τα δικά του; ;)
Στάθη παρότι ήμουν απροπόνητος πίστευα ότι οι χρόνοι θα είναι στο 1,15 ίσως οριακά στο 1.14 υψηλό.
Ειλικρινά έμεινα μ@λ@κ@ς με τον χρόνο σου!
Μπράβο φίλε, απίστευτος!
Μπα δύσκολο Ηλία... Η πρόβλεψη κατα 90% βγαίνει σωστή... χεχε!
Αν και τα είπαμε στις αίθουσες, βλέποντας το replay και σήμερα, είδα πως υπήρχαν ωραίες και αρκετές μάχες για όλους τελικά και σε όλο τον αγώνα! Στον χάρτη έβλεπα σχεδόν συνέχεια δυάδες και τριάδες τα αυτοκίνητα! Επίσης πολλές εναλλαγές θέσεων είχαμε και κατα τη διάρκεια των pit stop! Μου φάνηκαν πολυ ωραία όλα αυτά. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και προπάντων τόσο ομαλά! ;)
Πάντως παρότι μου αρέσει πολύ η Αυστριακή πίστα θεωρώ ότι θα είναι αρκετά επώδυνη για εμένα με το χειριστήριο μια και δεν έχει ευθείες να με ξεκουράζει.
Σαφώς είναι ΠΟΛΥ καλύτερα χωρίς βροχή (αν και μου αρέσει η βροχή.. πολύ) γιατί δεν θα έπαιρνα καθόλου ανάσες με δαύτη παρούσα.
Θα είναι όμως σαφώς δυσκολότερη από το Βέλγιο μια και το αυτοκίνητο βασίζεται περισσότερο στα αεροδυναμικά του για γρήγορο πέρασμα, οπότε οι κοντινές
γραμμές με προπορευόμενους θα είναι ολίγο τι επικίνδυνες για έξοδο.
Για να δούμε όμως πως θα τα πάμε και με την φθορά των ελαστικών... Στο Βέλγιο ήμουν υπέρ του δέοντος συντηρητικός οπότε θα τολμήσω περισσότερο στην Αυστρία.
Κώστα και Μιχάλη, πρέπει να κανονίσουμε κοινό χρόνο προπόνησης, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ώστε να δέσουμε και σαν ομάδα αλλιώς θα μας πάρουν και τα σώβρακα τούτοι..!