Ετσι σε θελω ομαδα!!!
Καλο αγωνα σε ολους και καλη αρχη.
Printable View
Ετσι σε θελω ομαδα!!!
Καλο αγωνα σε ολους και καλη αρχη.
Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους για έναν πολύ καλό και καθαρό αγώνα. Κάθομαι και τα γράφω τώρα γιατί στη δουλειά μας πλακώσανε πάλι στα φίλτρα και δεν μπορώ να παρακολουθήσω το forum.
Ο αγώνας ήταν σχετικά καλός για εμένα αφού τερμάτισα στην ίδια θέση που προκρίθηκα. Σοβαρά λάθη δεν έκανα, με εξαίρεση μια ποινή που έφαγα στη πρώτη στροφή (που αλλού) για εμβολισμό, αν και δεν θεωρώ πως κοπάνησα κανέναν και μια έξοδο όταν μπήκε ένας φίλος στο Psn και προσπαθώντας να δω αν είναι ο Νίκος αφαιρέθηκα και πάτησα εκτός σβουρίζοντας. Και στις 2 περιπτώσεις έμεινα τελευταίος οπότε το γεγονός πως ανέκτησα την θέση μου σε σύντομο χρονικό διάστημα μάλλον θετικό το βλέπω.
Από κει και πέρα: η πεταλιέρα μου τελικά, νομίζω πως χρειάζεται σταθερή βάση συνεδεμένη με το κάθισμα, γιατί από ένα σημείο και μετά αδυνατούσα να πατήσω τα φρένα μέχρι τέλους. Αυτο βέβαια είχε και ένα θετικό: έφτασα στα 35 λεπτά αγώνα και τα λάστιχά μου ήταν ακόμα στο 6 και 7, νομίζω. Αλλά επειδή η αντίστασή της είναι πολύ μεγάλη κουράζει το πόδι μου αρκετά και έντονα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το λύσω κάπως, αλλιώς με βλέπω για μηνίσκο...
Τέλος, Άλεξ να πω μια άποψη για τη διαδικασία των προκριματικών αν επιτρέπεις. Πιστεύω πως είτε πρέπει να αλλάξουμε τη διάρκειά τους ή τον τρόπο διεξαγωγωγής τους και εξηγώ:
Χθές τα δέκα λεπτά μετατράπηκαν σε κάτι λίγο παραπάνω σε οχτώ λεπτά (αφαιρώντας τον γύρο εξόδου) προσπαθειών που σημαίνει 4 προσπάθειες, σε ανοιχτές συνθήκες, που σημαίνει μεγάλη πιθανότητα λάθους οφειλόμενου σε εξωοδηγικούς παράγοντες π.χ έξοδος του μπροστινού οδηγού με σκόνη στο πεδίο ορατότητάς σου και συνέπεια σήκωμα του γκαζιού. Επειδή το χρονικό διάστημα είναι σχετικά μικρό, οι πιθανότητες να σου συμβεί κάτι ανάλογο σε 2 γύρους είναι αρκετές , οπότε αυτόματα οι 4 γύροι γίνονται 2.
Εννοείται πως είναι πιο ρεαλιστικό με τον τρόπο που διεξάγεται και προσωπικά δεν καίγομαι και τόσο πολύ γιατί οι πιθανότητες που έχω για pole position είναι
1 : 100000000000000000000000000 ... μόνο.
Επίσης, προσωπικά, και αντιφάσκοντας με το παραπάνω δεν θα ήθελα να αυξηθεί ο χρόνος των προκριματικών ιδιαίτερα. Επειδή ο χρόνος όλων μας θεωρώ ότι είναι πολύτιμος, καλύτερα 1,5 ώρα διασκεδαστικού αγώνα και 10' τυπικών προκριματικών, παρά 1 ώρα αγώνα και 40' προκριματικών.
Άποψή μου πάντα, θέλω να μην την λάβεις υπόψιν σαν υπόδειξη ή σαν γκρίνια(αν και είναι γνωστό πως η αγαπημένη απασχόλησή μου είναι να μουρμουράω...:c082:).
Και τίποτα αν δεν θες να αλλάξεις στη διοργάνωση εγώ παραμένω και δεν ξανακάνω λόγο για τα παραπάνω.
ανάλυση του αγώνα θα κάνω αύριο η αργότερα τελοσπάντων .....όμως θέλω να σταθώ και εγώ στην διαδικασία τον προκριματικών και να συμφωνήσω με τον Γιώργο πως θα ήταν καλό εάν αλλάζαμε κάτι ........είναι πολύ λίγος ο διαθέσιμος χρόνος (οκτώ μισή λεπτά ) σε συνδυασμό με το γεγονός πως βγαίνουμε όλοι μάζη ..............εάν είχαμε σαράντα πέντε η πενήντα λεπτά όπως στην (F1) .....δεν θα είχαμε καμία δικαιολογία πιστεύω . αν λοιπών μας περιορίζει ο χρόνος γενικότερα τότε ας παραμείνουν τα δέκα λεπτά ...αλλά να ξεκινάμε από την αρχή της πίστας χωρίς να βλεπόμαστε ......προτάσεις κάνω ..όχι υποδειξεις ...
Καταρχήν, Γουαου...! Είχα να κανω τέτοιον αγώνα εδώ και δυο πρωταθλήματα...! Και όταν λέω τέτοιον αγώνα δεν εννοώ αγώνα απόδοσης αλλά αγώνα συγκέντρωσης. Λίγα λάθη σε σχέση με το παρελθόν και με ενα αυτοκίνητο που με το παραμικρό λάθος του οδηγού του είναι έτοιμο να σε προδώσει κάθε στιγμή ειδικά μετα την ένδειξη 7 και κάτω σε κάποια από τα ελαστικά του. Ομως αν δεν είναι αυτό πρόκληση για να συνεχίσεις με περισσότερο πάθος, τότε τι είναι...; Παρόλα αυτά στον αγώνα έκανα δυο σημαντικά λάθη όπου μου κόστισαν απ ότι φάνηκε στο τέλος. Το ενα αν θυμάμαι καλά προς το μέσο του αγώνα όπου πάτησα λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε ενα κερμπ και πήγα να φύγω σβουριχτος αλλά τελικά κρατήθηκα και έκανα απλά ενα ωραιότατο ντριφτ ολίγων (χαμένων) δευτερολέπτων. Το δεύτερο όμως και σημαντικότερο, προς το τέλος, όταν εμφανίστηκε το μήνυμα για το τέλος της εγγραφής του αγώνα (κατι τέτοιο), έκανα την ηλιθιότητα, να συλλογιστω τι σκατα ηταν αυτό το μήνυμα χάνοντας την προσοχή μου από τον δρόμο για 1-2 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να μη φρεναρω σωστά στην στροφή πριν την ανηφορική Σουμαχερ, να βγω στα χώματα και να χάσω κάποια λίγα αλλά πολύ καθοριστικά δευτερόλεπτα τα οποία μου στοίχισαν στο τέλος μια θέση στην κατάταξη! Όλα αυτά τα στραβά όμως είναι παρελθόν. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε! Χάρηκα πολύ για την νίκη σου Μάνο! Με λίγη παραπάνω προπόνησή έδειξες τι αξίζεις. Μπράβο! Ομαδάρα, εκτός από ομαδάρα είσαι και αργηχος και με εμπνέεις να πιέζω παραπάνω (απ όσο μπορώ) τα αυτοκίνητα για το καλύτερο δυνατό! Ομάδα Κώστα, λίγο να ζεσταθείς θες ακόμα και θα είσαι τζετ. Καλή συνέχεια σε όλους.
Κλήρωση καιρού για τον επόμενο αγώνα, κάποια στιγμή αύριο το μεσημέρι.
Γιώργο καλά κανείς και λες την άποψη σου! Δεν είναι γκρίνια αυτό, ενδιαφέρον είναι! Επειδή θα έχεις καταλάβει πως περισσότερο με νοιάζει να έχω ενα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα παρά να κανω εύκολες τις ζωές μας στα πρωταθλήματα, θα ήθελα να επιμείνω στον "ομαδικό αγώνα" στα προκριματικά! Εγώ σημερα πιθανότατα να έχασα μια ή κάποιες ή και καμία θέση, ποτέ δεν θα μάθουμε, καθώς στον τελευταίο γύρο τα πήγαινα πολύ καλά και στο ανηφορικό κομμάτι της πίστας είχα μια γερή επαφή όπου μου χάλασε τον γύρο! Για λίγα δευτερόλεπτα μετά ήθελα να τα σπάσω όλα αλλά μου πέρασε γρήγορα καθώς σκέφτηκα ότι συμβαίνουν αυτά και στην πραγματικότητα! Μου έτυχε σε εμένα, μπορεί να έτυχε και σε άλλους! Συμβαίνει! Οπότε... Ας συμβαίνει! ;) έχει και αυτό το σασπένς του. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, ίσως είναι να παμε τα δοκιμαστικά στα 15 ή 20 λεπτά αν υπάρχει περιθώριο χρόνου απ όλους.
edit: Επειδη ομως δεν είμαι και ο μπαμπούλας, αν θέλει η πλειοψηφία να κάνουμε τα δοκιμάστηκα σαν φαντάσματα, εννοείται πως θα το αλλάξουμε. Οπότε οι επιλογές είναι: Να παραμείνει το ρεαλιστικό σύστημα και να αυξήσουμε λίγα λεπτά τον χρόνο ή να τρέχουμε δέκα λεπτά ξεκινώντας όλοι μαζί σαν φαντάσματα από την τελευταία στροφή της πίστας. Ότι σας αρέσει.
Περισσότερο για τα νέα παιδιά, επειδή δεν έχω δει το replay του αγώνα και επειδή δεν είδα να έχω κάποιο μήνυμα, πιστεύω πως κύλησαν όλα καλά. Αν παλι δεν είναι ετσι και υπάρχει κάποιο θέμα, μπορείτε να μου στείλετε μέχρι αύριο να το δούμε! Ελπίζω να σας άρεσε ο αγώνας και να είχατε μόνο όμορφες εντυπώσεις από την παρέα μας.
Καλημέρα . Δυστυχώς 10 λεπτα πριν ξεκινησουμε χθες λόγο του καταστροφικου αερα 3 μποφόρ κοπηκε το ρευμα.Η παν μεγιστη ΔΕΗ που και ενα περιστέρι να κατουρησει σε μια κολόνα της κάνει ζημια κατάφερε σημερα το πρωί να το επαναφερει...Δεν πειραζει πανθηρες μου, παμε για το επομενο....που να ξερω οτι κατι μαυρα φιδια(Black Mamba) εχουν κονε με δεητζηδες....[emoji12]
Μπράβο παλικάρια. Μια φορά να κάνω κανονική εκκίνηση και τι στον κόσμο. Κάποιον θα χτυπήσω ή κάποιος θα με χτυπήσει. Σόρυ Χρήστο, αλλά δεν πρόλαβα να φρέναρω και σου την έδωσα από πίσω. Έφαγα και τη δεκάρα μου και ηρεμησα. Έκανα και δύο εξόδους με την δεύτερη να είναι καταστροφική αφού πρέπει να έχασα πάνω από 20". Επίσης στα πιτ για κάποιο λόγο, πιθανόν να πάτησα δύο φορές το κουμπάκι, μου γέμισε το ρεζερβουάρ. Κατά τα άλλα , καλά ήταν. Πολύ σκουριασα μως και δεν βλέπω να προλαβαίνω να επανέλθω. Well done teammates.
καλημέρα παίδες .....Μπράβο Μανώλη (Red) αξιος ! συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που σου αποδίδει και ο Αλέξανδρος ! Μπράβο στο βάθρο αλλά και σε όλα τα παιδιά ! συμφωνώ με τον Αλέξανδρο και στο θέμα της επιπλέον αυτοσυγκεντρωσης που απαιτεί το αυτοκίνητο αυτό και πως αποτελεί μια πρόκληση για όλους . το λέω από τώρα πως θα μας παιδέψει αλλά στο τέλος η εμπειρία αυτή θα μας κάνει όλους πιο καλούς οδηγούς ........για μένα να πω πως είχα έναν καλό αγώνα γενικά και πως θα πάλευα για μια καλύτερη θέση εάν δεν έκανα το λάθος να κάνω δύο αλλαγές ελαστικών ........είχα προς το τέλος και για πέντε γύρους μια δυνατή μάχη με τον Αλέξανδρο , ο όποιος αν και με πιο φθαρμένα λάστιχα από μένα κατάφερε να υπερασπίζεται την θέση του γεναία μπορώ να πω και μπράβο σου για αυτό ! όσον αφορά το θέμα των προκριματικών και οι δύο επιλογές που προκρίνει ο Αλέξανδρος εμένα μου αρέσουν .....αυξηση του χρόνου εφόσον όλοι μπορούν η τα δέκα λεπτά αλλά σαν φαντάσματα .........και στα δύο ψηφίζω ναι και αφήνω την τελική επιλογή στα παιδιά που έχουν πρόβλημα χρόνου που εγώ δεν έχω ! κρίμα για τον Νίκο(Toumpasn) που δεν μπόρεσε να δώσει το βροντερό παρόν του ! σε αυτό το πρωτάθλημα όμως είσαι πολύ δυνατός και θα καλύψεις την διάφορα !.........μπράβο και στην Ομάδα μου Γιώργο και Γιάννη ...που όπως και εγώ δεν απέφηγαν τα λάθη αλλά το παλέψανε όσο μπορούσανε ....και έτσι θα συνεχείσουμε ....τρελάρες Μου τη (Lunatics :fans:) είμαστε άλλωστε !!
Δύο τινά....
Α) ΜΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Β) ΜΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
και μια θερμή παράκληση...
Παρακαλώ πολύ όταν βγαίνουμε από τα pit δεν πάμε κατευθείαν στην αγωνιστική γραμμή αλλά μένουμε στην έξοδο,
είναι αδύνατο να αλλάξει πορεία και να φρενάρει αυτός που έρχεται με 300χαω.
Κατα τα άλλα....
Τρομερή η επανάκαμψη του Στάθη.... απίστευτη οδήγηση... άδικο αποτέλεσμα...!
Όσο για εμένα έκανα δύο pit stop μόνο και μόνο γιατί δεν άντεχα να μη ξεκουράσω τα χέρια μου
στο τέλος μπόλικο πάγο και ηρέμησε λίγο...
Έχουμε και λέμε, όμως...
ΤΣΙΜΠΙΑ Νο 1 !!!!!!!! :fans:
Καλημέρα!
Ας μην επικαλούμαστε και τόσο πολύ πια το ρεαλισμό.! Ειδικά αν τον επικαλούμαστε και τόσο επιλεκτικά.!
Από κει και πέρα, για τα περί κανονισμών... ένα είδος ρεαλισμού λοιπόν, είναι και το να αποδεχόμαστε ότι έχουμε ήδη αποδεχτεί... επομένως, προσωπικά δεν απορρίπτω προκαταβολικά τυχόν αλλαγές, αλλά ούτε και επιδιώκω καμία αλλαγή!!!
Μπράβο στο βάθρο, και σε όλους για την προσπάθεια!!
Μανώλη (red) ωραίος!! Επέστρεψες εκεί που ανήκεις.... ψηλά!!!
Μιχάλη ομάδα μπράβο, ωραίος!! Στην εκκίνηση, είδα ότι σε πακέτωσα τελικά... νομίζω ότι δεν είναι τελείως, και μόνο δικό μου, το φταίξιμο, καθώς στριμώχτηκα αναμέσα σε σένα και στο Γιώργο (lepara).. όμως όπως και να 'χει το αποτέλεσμα ήταν να σε βγάλω εγώ εκτός πορείας, κι αυτό ήταν λάθος μου. Συγνώμη.!
Παντού υπάρχει ένα black mamba... το Ρέθυμνο θα γλύτωνε;; την επόμενη βδομάδα, είναι προγραμματισμένη η διακοπή νερού :a094:
Καλημερα. Μπραβο σε όλους και μπράβο στο βάθρο. Πολυ ωραιος ο χθεσινος αγωνας αλλα με πετυχε σε ασχημη μερα με πολλα λαθη. Το μόνο που με χαλασε, αφου το τεσταρα με ολoυς μαζι εχθες, ειναι τα προκριματικα. Θα ηθελα λοιπον την επομενη φορα, εφοσο κ εαν... το θελουν και τα αλλα παιδια να ειναι ''μοναχικος αγωνας'' τα προκριματικα. Γιατι χρονο δεν θελουν να κανουν μονο οι γρηγοροι, χρονο θελουν να κανουν ολοι. Νικολα κριμα γιατι ολη την βδομαδα εκανες full practice.
Κλαησπέρα,
Μπράβο στα παιδιά στο βάθρο και μπράβο σε όλους. Πολυ ωραιος και καθαρός αγώνας.
Ευελιπιστώ να μην ενοχλησα κάποιον στα ντουμπλαρισματα και να μην στερησα πολυτιμα δευτερα σε καποιον. Οσο μπορουσα εβγαινα απο την αγωνιστικη γραμμη οταν ερχοταν "γρηγορο" μονοθεσιο.
Πρωτος και παρθενικος αγωνας για εμενα και τα λαθη φυσικα δεν ελειπαν (μεχρι κ στα pit λαθος καυσιμα εβαλα) αλλα παρ ολα αυτα καταφερα να τερματισω μπροστα απο εστω εναν (2-3 " διαφορα) -μεγαλη μαχη ειχαμε silver στους τελευταιος γυρους!!! Εξαντλητικός αγωνας -στο τελευταιο stint του αγωνα θολωσα τοσο που σκεφτομουν για pit stop αλλα ευτυχως ειδα τον silver και μου αναπτερωσε την διαυγεια που χρειαζοταν.
Οσο αναφορα τις κατακτηριες αναμεσα στα 2 σεναρια που συζητιονται ειμαι στο να αυξηθει ο χρονος και να ειμαστε παλι ολοι μαζι (οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα).
Μπραβο και παλι στο βαθρο!!
:a057:
Υγ. Γιωργο (teamate) το tutorial που καναμε στις δοκιμες πολυ χρησιμο!! Ευχαριστω πολυ! Να το επαναλαβουμε για Silverstone.
Καλησπέρα παίδες πραγματικά πολυ καλός αγώνας τον απόλαυσα.. Γιατί της ψιλο επαφές πιστεύω όλοι λίγο πολυ είχαμε αλλα συμβαίνουν αυτα ειδικά όταν είμαστε στο όριο και προσπαθούμε για το 110% με τον ανταγωνισμό πολυ μεγάλο.. Μπράβο Σ όλους το κλίμα ειναι φανταστικό οσο για τον τούμπα κρίμα φίλε γιατί θα είχαμε σπουδαίο αγώνα αλλα φίλαρακι έπρεπε να σιγούρεψουμε το βάθρο οι ομάδα μας οπότε έστειλα ένα ξάδερφο που δουλεύει στην ΔΕΗ να κόψει για λίγο το ρεύμα.. Απο εμένα μια παράκληση όσοι μπορείτε να μπαίνετε πιο νωρίς πριν τον αγώνα για να ξεκινήσουμε μ όσο πιο δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση για να είμαστε μέσα στο χρονικό όριο που διαθέτουμε.. Λοιπόν black mamba πρέπει να οργανωθούμε και να κανουμε practice πήγαμε να τρέξουμε αγώνα στα τυφλά πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα ψιλά:fans:
Εχουμε τον καιρο για τον δευτερο αγωνα.
http://s2.postimg.org/yc2yejw49/1042...23740092_n.jpg
Ωι, ωι, ωι!
Για να δούμε πως ξουρίζουν τα ωά!
Ο καιρος θα ειναι σταθερος ή απλα θα ξεκινησει με 40% και θα αλλαξει? αλλα τι 40%?? το ποσο νερο εχει η πιστα ή για τις καιρικες συνθηκες?
Υπάρχουν όλες οι απαντήσεις στην πρώτη σελίδα.
bravo se olous paidia dinatos agonas alla me metria ekinisi, kai euxaristo gia ta kala sas logia.
stin arxi me ton manoli apo piso mou eixa anxothi polu omos me polu prospathia mporesa kratisa tin psixremia mou kai kratithika mprosta, wraia i maxi me ton mixali polu polu grigoros kai an den ekane duo pit me eixe sigoura.. paraligo na mino apo kausima sto telos pali kala termatisa.
OMADA
Arxige stathi eisai to klidi gia na paei i omada mprosta an sinexisoume etsi gia ginoune oloi alergiki hahahahah
Iparxige ilia.. an mou dossksana lathous plirofories gia ta kasma kai ta pit thanevo pan kai tha se pothano sta tsipra!! (oxi alexis tsipras hahahahaha)
Βλεπω οι ΡΟΖ πανθηρες εχουν παρει 3 βαθμουλακους παραπανω.......Ελατε τωρα....πειτε την αληθεια....σας εχει τυφλωσει το ΡΟΖ:love2:
https://www.youtube.com/watch?v=L7RKCOhfOWc
(ποιο είναι αυτο το φρούτο ρε παιδιά???)
Έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνομαι ... Όταν έχει γίνει μακακία από εμένα, δεν έχω πρόβλημα να αναφερθεί κάποιος ονομαστικά και ευθέως.
Ισχύει το παραπάνω Ηλία, mea culpa. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις, από τις προπονήσεις που έτρεχα μόνος μου. Στον αγώνα όμως δεν είμαι μόνος μου και έκανα φάουλ βγαίνοντας έτσι από τα πιτ. Δεκτή η κίτρινη κάρτα κατά την κρίση του διαιτητή.
Spoiler!
ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1. Ο τροπος που διεξαγονται τα προκριματικα καλως η κακως δεν θα αλλαξει. Αυτο που αλλαζει ειναι ο χρονος διαρκειας τους. Απο τα 10 παμε στα 20 λεπτα.
2. Απο τον αγωνα της Δευτερας και επειτα θα ξεκιναμε απο τις 22:00 εαν ειμαστε ολοι μεσα αλλιώς απο τις 22:10 (αυτοματα) και ας μην ειμαστε ολοι μεσα...!