Παιδια ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σας λόγια και την στηριξή σας! Συγνώμη γιατι το τελευταίο διαστημα τρεχω πολύ και δεν προλάβαινα να μπω στο φορουμ.Επισης ελειπα και τις περισσότερες μερες τον Αυγουστο.Σαν να μην εφταναν όλα αυτά, ανακαλυψα οτι η συζητηση με τις ερωτήσεις που έχετε κάνει στο maxplay.gr ενω απαντουσα , η συζητηση αποθηκευόνταν στον πινακα ελεγχου του admin αλλά δεν εβγαινε στην εξωτερική ιστοσελιδα και τελικά σχετιζονταν με μια ρυθμιση στη βαση δεδομένων που ειχα αλλάξει και ξεχασα να την επαναφέρω.Το διορθωσα μολις εχθες και τωρα αν θα πατε στο site, μπορειτε να δειτε και τις παλαιές συζητησεις με τα ερωτηματα που δεν εμφανίζονταν.Επισης αν θελετε να επικοινωνήσετε μαζί μου όπως ειπε και ο Οδυσσέας ειναι πάντα διαθεσιμα και τα τηλέφωνα που έχω στη σελίδα και μπορείτε να καλειτε ελευθερα.
Λοιπον για τις 12 μηνες θα εχω λίγα κομματια ακομα και θα ειναι διαθεσιμα μαλλον προς ΣαββατοΚύριακο.Μολις εξαντληθουν και αυτά, όπως και οι 3 μηνες , οι τιμες για την νεα παραλαβή που θα κάνω, θα ειναι στα 18 ευρω η 3μηνη και 45 ευρώ η 12μηνη καθως οι τιμες αυτες που ειχα ως τωρα ήταν προσφορα.
Επισης λειπουν και οι κάρτες των 50 δολλαρίων.Εχω παραγγείλει αλλά θα αργησουν λιγάκι δηλαδή προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Για την Paysafecard θα περιμένουμε λίγο ακομα γιατι όπως με ενημερωσε ο αντιπροσωπος , ο χρόνος αναμονης έχει αυξηθει πολυ λόγο αυξημενων αιτησεων και ειναι το λιγοτερο 45 ημερες (εμενα πάντως εχουν περασει κοντα 2 μηνες απο την τεχνικη εγκατασταση στο site).Παρόλα αυτά αν κάποιος θελει να κάνει αγορά με Paysafecard , μπορω να τον εξυπηρετησω φτανει να με καλεσει στο τηλεφωνο και θα το κανονισουμε ευκολα.
Ευχαριστώ πολύ και συγνωμη για την αναμονη :) .