εμενα παντος δεν κραταει 7-8 ωρες με τιποτα αλλα ενταξει ακομα αρχη ειναι εξ αλλου το ds3 δεν κρατουσε με τιποτα 20 ωρες
Printable View
εμενα παντος δεν κραταει 7-8 ωρες με τιποτα αλλα ενταξει ακομα αρχη ειναι εξ αλλου το ds3 δεν κρατουσε με τιποτα 20 ωρες
Αφήνοντας το ps4 σε stand by χωρίς να κατεβάζει κάτι κ απλά φορτιζοντας το χειριστήριο , το μηχάνημα είναι εντελώς κρύο σαν σβηστο .
Σε τι mode το αφήνετε εσείς όταν λειπετε πχ;
Αν έχω κατέβασμα, το αφήσω standby, αλλιώς το κλείνω με shut down. Παρόλα αυτά ρεύμα του δίνω συνέχεια (άλλες συσκευές π.χ. τηλεοράσεις κλείνω το πολύπριζο όταν λείπω).
Εγω το κλεινω γενικως. Το αφησα μια φορα σε stand by μονο για να φορτισω το χειριστηριο.
Btw, αν και θα εχει ξανασυζητηθει, ακουτε ενα ελαφρυ "γουργουρητο" απο την κονσολα οταν ειναι σε stand by mode;
αραγε παιζει θεμα να κλεινεις την κονσολα και απο το ρευμα? εγω την εχω βαλει σε πολυμπριζα ασφαλειας που το κλεινω καθε πρωι μιας και θα λειπω σιγουρα 9 ωρες
Ναι Παύλο το συζητάμε καιρό... Δεν έχει καταλήξει κανείς μας τι μπορεί να είναι. Τροφοδοσία, σκληρός, ανεμιστηράκι, καμιά μύγα, λίγο από όλα;
Δεν νομίζω Πάρη να έχει θέμα να κλείσεις το πολύπριζο, δηλαδή με μία διακοπή ρεύματος θα χαλάσει; Απλά έχε το Shutdown και όχι standby όταν θα κλείσεις το πολύπριζο φυσικά. Εγώ εχω ένα πολύπριζο 8 θέσεων, που οι μισές μένουν ενεργές και έχω τις κονσόλες επάνω, ενώ οι άλλες μισές κλείνουν από διακόπτη και έχω τηλεόραση, αποκωδικοποιητές, κλπ επάνω. Κάποιες φορές που έχει έντονη κακοκαιρία ή θα λείπω για καιρό όμως το βγάζω εντελώς από την πρίζα. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Ναι σε εσένα, στο ενδιάμεσο έγραψε και ο Πάρης, του απάντησα με edit την άποψη μου. Από μέρους μου δεν υπάρχει θέμα να συζητάμε κάτι ξανά, απλά επειδή ρώτησες αν έχει συζητηθεί σου απάντησα θετικά και σε αυτό. Ναι είναι γνωστό αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμη.
1)εμενα οταν κατεβαζει ακουγετε ο ανεμιστηρας αν δεν κατεβαζει κ ειναι απλα standby δεν ακουγετε τιποτα με το αφτι πανω στο ps.
2)επαιζα nba 2k και εκανα και broadcast σε καποια φαση ακουσα τον ανεμιστηρα αλλα μετα στα καπακια τσουπ επεσε η ενταση,γενικα βλεπω οτι ο ανεμιστηρας ανεβαζει κ κατεβαζει στροφες πολυ γρηγορα. Προς το παρον δεν εχω ακουσει πολυ δυνατα την ενταση μια χαρα!
3)Nek_Food εννοειται shutdown
Το θέμα ειναι ότι και να μην εχει από εμάς κάτι εντολή να κατεβάσει, ανά περιόδους κάνει upload saves, έλεγχο για updates και download αυτών αν υπάρχουν, γενικά ακόμη και στο standby είναι σε φάση μειωμένης μεν συνεχούς δε λειτουργίας, οπότε λογικό είναι να αναβοσβήνουν διάφορα υποσυστήματα ανάλογα του τι λειτουργίες επιτελούν την δεδομένη στιγμή.
Εγω κανονικα shutdown κανω εκτος και εαν θελω να βαλω κατι να κατεβει, in other news το spining του drive μου κανει καπως, εχοντας συνηθισει απο το σχεδον αθορυβο ps3, βεβαια ειναι και 6Χ οποτε λογικο ειναι, και επιβεβαιωνω αυτο που ειπε ο λευτερης οτι εαν παιζεις ταινια blu-ray δεν μπορεις να πας στο home screen εαν δεν κανεις quit, ευτυχως κανει resume απο εκει που εμεινες να βλεπεις.
Στο PS3 ειχα το παρακατω καλωδιο και εβγαζα πολυκαναλο ηχο απο το ηχοσυστημα. Δεν υπαρχει, πλεον, αυτη η θυρα;;;;
Ακολουθούν οι εικόνες σε παρακάτω ποστ.
Δεν εμφανίζονται οι εικόνες...
Περίεργο... Πριν λιγο εμφανιζοντουσαν κανονικα. Χμμμ.... Καλα... Θα επανέλθω.
Αν μπορούσα να δω τις εικόνες σου (βρε συ από yahoo inbox πως θα τις δούμε?), θα σου απαντούσα...
Εκ παραδρομής τις πέρασα απο το yahoo.
Να τες:
Spoiler!
Οκ... Thnx, καταρχήν.
Πως μπορω να συνδέσω το PS4 με το Home Cinema και να ακούω απο εκει τον ήχο; Αυτο ειναι 5.1
Δέχεται οπτική ίνα ή HDMI το home cinema σου;
Μονο οπτική ίνα. Ειναι πολυ παλιό...