Pirates Treasure Hunters free MOBA
https://store.playstation.com/#!/en-...RATESTREASURES
Printable View
Pirates Treasure Hunters free MOBA
https://store.playstation.com/#!/en-...RATESTREASURES
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη κάπου αλλά εδώ και κάποιο καιρό έχει μπει και το kitten squad στα F2P, δεν το έχω παίξει για να μπορώ να εκφέρω κάποια άποψη.
https://store.playstation.com/#!/en-...DKSQU4E0000100
για το pirates ρίξτε μια ματιά οι plus έχει και δωράκι πακέτο με διάφορα καλούδια
το kitten squad υπηρχε εδω και μηνες στο αμερικανικο,δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο σε 2-3 ωρες εχετε βγαλει στο χαλαρο και ολα τα τροπαια και να πω οτι οποιος το ειχε κατεβασε απο το αμερικανικο και πηρε τα τροπαια μη κανει το κοπο να το κατεβασει και παλι μιας και δεν θα κερδισει τιποτα δεν ειναι ξεχωριστα,πχ. το guns up ειναι ξεχωριστα τα τροπαια,ευρωπη-αμερικη
Hawken stomps onto PS4 & Xbox One in July
UPDATE: Mech shooter supposedly hits Xbox One this Friday, one week earlier than PS4.
Free-to-play multiplayer mech shooter Hawken is heading to PS4 on July 8, Reloaded Games has announced.
The game first launched on PC back in 2012, and sees two teams of players duking it out in over 30 different mechs - think Titanfall's mech-only mode and you've kinda got the right idea. It's also scheduled to come to Xbox One, although it isn't yet clear whether it'll arrive on the same day. UPDATE: Xbox.com says that it's arriving on Xbox One this Friday, July 1, one week before its PS4 release.
For a look at what to expect, check out the console announcement trailer below.
https://www.youtube.com/watch?v=ThBaGMvpBck
Το Hawken ειναι διαθεσιμο, 10GB ειναι,
υπαρχει και δωρεαν bundle για τους Plus.
το κατεβασα για να το δω το hawken,ενα κακιστο παιχνιδι με γραφικα εποχης ps2,delete στο 10λεπτο.
Το warframe είναι και θα παραμείνει το καλύτερο Free2Play παιχνίδι και λέγε εσύ ό,τι θέλεις. :-p
Σαν το Γκανζάπ δεν έχει. :P
Κλάσεις ανώτερο... Το Guns Up! Καλώς ή κακώς όλα κι όλα 2 modes έχει, attack και defence και με τον ίδιο πυρήνα. Άσε που δεν έχεις ουσιαστικά καμία επαφή με φίλους, γνωστούς, για δημιουργία clan να ανταλλάσεις κάρτες και ό,τι άλλο έχεις διπλό κλπ το Warframe έχει αχανές περιεχόμενο, δεκάδες χαρακτήρες, εκατοντάδες όπλα (άσχετα αν καταλήγουμε σε δυο τρία πιο αγαπημένα), μπόλικα companions με διαφορετικές δυνατότητες, space flying, underwater swimming, ένα σωρό modes, ένα σωρό αποστολές, ένα σωρό περιβάλλοντα, trials/raids και sorties για πιο μεγάλες προκλήσεις, PVE και PVP, δεκάδες κάρτες αναβαθμίσεων και δεκάδες επιλογές για skins/add ons/armory/κλπ. Επιπλέον, κάθε τόσο συνεχώς προσθέτουν νέο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν και κάπως έτσι το warframe έχει διπλασιάσει τους χρήστες του σε ένα χρόνο.
με το neverwinter εχει ασχοληθει κανενας; τωρα κατεβαζω.
Θέλει να δώσεις χρήμα... Λογικό κιόλας αφού είναι f2p
κοιτα, απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι απαραιτητο. απλα ανεβαινεις αργα αν δεν τα σκασεις.
μα εχτες εκανα ενα group quest (dungeon δηλαδη) και στο τελος πηρα τα... γιατι ηθελε ενα κλειδι για να ανοιξεις το σεντουκι, το απλο κλειδι θελει καποια astral diamonds για να μπορεσεις να τα μαζεψεις πρεπει να παιξεις daily missions και για να μαζεψεις ενα κλειδι οπως το ειδα πρεπει να παιξει κοντα στα 5 daily missions. Αν δεν θελεις εξοπλισμο καλο τοτε μαζευεις τα κλασσικα πρασινα που πεφτουν κατω και εχεις εναν παρα πολυ μετριο εξοπλισμο αλλα εγω το rpg το εχω στο μυαλο μου ως παιζω για να πεσει ο εξοπλισμος οχι παιζω για να μαζεψω coins για να ανοιξω 1 σεντουκι και ΑΝ σκασει κατι καλουτσικο.
Παντος ναι τερματιζει και ετσι χωρις λεφτα αλλα υπαρχει λογως να χασεις ωρες και στο τελος να μην εχεις κανει τιποτα γιατι σε pvp f2p δεν πας με τιποτα
Η συζήτηση για το Battle Ages, για όποιον αναρωτιέται και ψάχνεται, αυτονομήθηκε και μεταφέρθηκε σε δικό της θέμα πλέον ΕΔΩ. Οπότε τα σχόλια σας, εντυπώσεις, τακτικές, κόλπα κλπ που αφορούν το συγκεκριμένο παιχνίδι παρακαλώ να το συνεχίσετε εκεί.
Επίσης, μιας και από ότι βλέπω τα τελευταία σχόλια που αφορούν το Neverwinder, να σας ενημερώσω ότι πλέον έχει και αυτό το δικό του θέμα πια, το οποίο θα βρείτε ΕΔΩ.
εμενα το warframe με εχει πορωσει αν και παιζω μονο PVE πολυ ωραιο game που κραταει σε περιοδους που δεν εχω νεα games να παιξω μπραβο τους
Εγώ κάνω μικρό διάλειμμα τώρα στο warframe, μιας και έχω κάνει τα πάντα (λιγότερο στο PVP μέρος του), έχω τα πάντα σχεδόν στο παιχνίδι (μόνο το war μου λείπει αλλά που θα μου πάει, δεν θα μου το ρίξει), έχω κάνει φόρμες, έχω ρίξει exilus, έχω μαζέψει syndicates, κάρτες/mods (εδώ έχω κενά αλλά τίποτα το αξιόλογο, κυρίως conclave), έχω μαζέψει και ένα σωρό cosmetics από το market (όλα τα immortal skins, πολλές syandanas, και άλλα) με τα εκπτωτική που βγάζει, έχω φτιάξει σχεδόν όλα τα κράνη (έχω και όλα τα arcanes), όλα τα landing crafts, κλπ ζήλεια σας... Σκέφτομαι μήπως σταδιακά ξαναφτιάξω όλα τα όπλα κι ας μην τα χρησιμοποιώ, λίγο πολύ ούτως ή άλλως έχω πάνω από τα μισά, απλά μετα σκέφτομαι την ατέλειωτη λίστα που θα ψάχνω για να βρω ένα όπλο. Από τα warframes/archwings/kubrows τα έχω όλα και όλα τους με reactors εγκατεστημένα. Τον προηγούμενο μήνα κάναμε συνέχεια LoR/LoR NM/JV και πιο πριν συνέχεια sorties για εφέ, αλλά τώρα ψιλοβαρέθηκα. Το επόμενο update θα έχει πολλές αλλαγές κυρίως στον χάρτη που αλλάζει και στο void που θα είναι με άλλο σκεφτικό για αποφυγή και καλά του endless καψίματος, εκεί θα κάνω ένα comeback με την παρέα για νέο κάψιμο λογικά.