Έρχονται τα πρώτα χρωματιστά PS4 faceplates στην Ελλάδα
Printable View
Ξερουμε τιμη για τα faceplates? εχω βαλει στο ματι το γαλαζιο και ταιριαζει γαντι με την λευκη κονσολα!!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Nομιζω δεν έχουμε ακόμα τιμή, αλλα εγώ δε θα έπαιρνα το γαλάζιο, εάν είχα λευκή κονσόλα. Ειναι έτοιμο για παρέλαση μετα! Χα Χα!!!!
Έχω λευκή και στάμπαρα το χρυσό. Κάνα 19.99¤ το κόβω.
Λογικά όσο και το vertical stand τα κόβω, δηλαδή βαριά-βαριά ένα 20άρι.
Και μάλλον είμαι ο μόνος ανώμαλος που ζαχαρώνω κόκκινο καπάκι για μαύρη κονσόλα.
Αν είναι αρκετά καλή η ποιότητα του ήχου σεμια λογική τιμή δεν θα έλεγα όχι. Ειδικά το καλοκαίρι θα είναι πολύ χρήσιμα.
Μόλις είδα την τιμή...
90€;
Attachment 7961
90¤ παίρνεις τα gold ρε Sony....
Στο ps3 το original bt mono headset οντας ασυρματο με ειχε βολεψει απιστευτα.
Πηγαινα στην κουζινα π.χ. να ετοιμασω κατι να φαω και συνεχιζα να μιλαω με την παρεα στο psn.
Τωρα εαν θελω να κανω το ιδιο πρεπει να παρω μαζι μου ενα χειριστηριο και ενα handsfree συνδεδεμενο πανω του,
λες και πηγαινω εκδρομη και πρεπει να παρω το backpack μου.
Η εγκαταλειψη της ασυρματης επικοινωνιας ειναι πισωγυρισμα και με εχει χαλασει απιστευτα.
Δηλαδή τώρα δεν μπορείς να συνδέσεις bt;; Δεν το ήξερα αυτό..
Εμένα με είχε βολέψει αφάνταστα ένα bt από το Sony Ericsson που είχα τότε και το είχα πάρει ούτε 20¤.
Τώρα βέβαια το jack στο χειριστήριο με έχει βολέψει πολύ περισσότερο, μιας και μπορώ να παίζω νυχτερινές ώρες χωρίς να ενοχλώ. Απλά κοτσάρω κάτι ακουστικά στο DS4 και δεν ενοχλώ (με τα gold ακόμα καλύτερα).
Αλλά ποιοτικά earphones σε μια καλή τιμή θα ήταν ευπρόσδεκτα.
90ε για ψειρες.. Μας πουλάει τρέλανε σονυ. Έχει τόσα άλλα τρομερης ποιότητας ψειρες και φθηνότερα.
Επίσης γιατί να μην πάρεις gold και όχι τις ψειρες.
Sent from my m1 note using Tapatalk
Ποιο το νόημα κυκλοφοριας αυτών των ακουστικών;;;
Άμα είχαν 30-40€ θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τα αγοράσω.
90€ ειναι υπερβολική τιμή ακόμα και 7.1 να ήτανε.
Με 90 αγοραζεις ακουστικα με ''μπαλες''. Δε πανε ντιπ καλα λεμε το χωριο μου μεσα!
Μιχάλη, μεχρι 30 θα τα κοστολογούσα εγώ. Ούτε ευρώ παραπάνω!!!!! Ακου 90.... Ακριβώς όσο τα Gold δηλαδή. Χα Χα Χα Χα !!!!!!
Πολύ ακριβά δεν το συζητάμε αλλά μη τα συγκρίνουμε με τα Gold γιατί αυτά δεν τα βάζεις στη τσέπη να τα πάρεις μαζί σου.
Νίκο, μια χαρά τα κουβαλάς τα Gold. Έχουν και τη θηκουλα μεταφοράς τους και μια χαρά. Δε νομίζω οτι ειναι τόσο πρόβλημα να τα μεταφέρει κανεις... Όταν, λοιπόν, τα ψειρακια κοστίζουν 90 ευρώ (!!!!!!), τότε μοιραία τα συγκρίνεις με τα Gold.
Τα έχω Παύλο μου τα Gold αλλά δεν νομίζω να τα κουβαλήσω ποτέ μαζί μου και να τα βγάλω να τα φορέσω σε κάποιο δημόσιο χώρο, υπάρχει θέμα όγκου και όταν τα φοράς.