Και γω νομιζω οτι δεν το εχουν ετοιμο μεσα γιαυτο δεν το δειχνουν.Παιζει να ειναι ενα αδειο κουτι αυτο στις φωτογραφιες:P
Printable View
Ξερω και γω.Ικανους τους εχω ναχουνε κανει καμια πατεντα.Ποτε δεν εδειξαν καλωδια συνδεδεμενα, τα βιντεακια που τρεχει το Ps4 λενε οτι ειναι dev kits οσοι πλησιασαν.Αρα...
Νταξει δεν ειναι κατι που με κανει να προβληματιζομαι...Απλα οσοι πανε να το παρουν πρωι πρωι με το που βγει ας ριξουν μια επεκταση εγγυησης lol
Το λέω μισοαστεια μισοσοβαρα. Για παράδειγμα ξέρεις τι πιστεύω;;;; Οτι αν το PS4 είχε το σχέδιο του XBox One, οι μισοί και βάλε fans του Playstation, μετά απο λίγο καιρο θα έλεγαν οτι, τελικα, τους αρέσει το σχέδιο. Δε το λέω απαραίτητα για εσένα αυτο... Ειναι στον άνθρωπο γενικότερα. Συμβιβάζεται με αυτο που ξέρει οτι θα ειναι δικό του για χρόνια και αρχίζει και βλέπει το θετικό του πράγματος. Και με μένα συνέβη... Στη αρχή είπα οτι ειναι "μνιε" το σχέδιο και τωρα λέω οτι ειναι απλα "οκ". Ειναι ένα opinion upgrade κι αυτο....
Πετυχες τον ανθρωπο τωρα, περα απο το rant που ειναι compulsory οταν λειτουργεις ιντερνετικα :a036:προσωπικα δεν με απασχολει καθολου το πως ειναι μια κονσολα. Ενταξει θα πω οτι ειναι χαλια ξερω γω, θα συμμετεχω σε "κραξιμο" και χαβαλε αλλα δεν θα με επηρεασει καθολου ως προς την αποφαση μου. Ακομα και με το xbox one ειλικρινα δεν σταθηκα καθολου στα σοβαρα στο οτι ειναι ασχημο. So what? Ειναι αστειο ως κριτηριο επιλογης κατα τη γνωμη μου το σχεδιαστικο κομματι, και σαν θερμοσυφωνας να ηταν αν μου αρεσε το software και αυτα που μου προσφερει θα το επαιρνα.
Συμφωνώ σε όσα λες. Μάλιστα, είχα πει καποια στιγμή εδώ μεσα οτι και σα πατάτα να ήταν το PS4, αν μου πρόσφερε όσα ήθελα, τότε δε με ενοιαζε. Αλλα καλο ειναι να ειναι και αισθητικά όμορφη η κονσόλα.
Το καλο με το PS4 ειναι οτι μοιαζει με κονσολα.Δεν υπαρχει περιπτωση να το δει κανεις σπιτι σου και να πει "α ρε μλκ ποτε εβαλες nova?".
:a050::a050::hysterical::hysterical:
Oυτε κι εγω δινω ιδιαιτερη σημασια στο design μιας κονσολας, αλλα η αληθεια να λεγεται το PS4 ηταν πανεμορφο για εμενα απο την πρωτη στιγμη.
Έγινε και το pre-order σε αυτό το θηρίο και ο θεός βοηθός!
^^ ΑΠο που αν επιτρεπεται? ;)
^^ Συγκεκριμενα παρουσιασαν το Knack αλλα η κονσολα εχει αρκετο screen time.
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=Csr6ahk5RMg
Πανέμορφη η κονσόλα με future proof σχεδιασμό αν μου επιτρέπετε να χρησιμοποιησω αυτό τον όρο. Έγινε preorder απο αγγλικο amazon με δωρεάν μεταφορικά (ακριβώς μετά την Ε3 οπότε πρόλαβα πριν τα καταργήσουν) 340€ (εταιρικό αφμ) απλά το πρόβλημα ειναι οτι θα έρθει με αγγλικό power cord, ελπίζω να είναι το κλασικό universal και οχι κανένα prepriotery σαν του xbox. Ελπίζω να είναι το universal σαν του ps,ps2,ps3.
Αυτο με το εταιρικο αφμ τι ειναι ακριβως;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valkyre από τον Κωτσόβολο μιας και έχω κάποια έκπτωση σαν εργαζόμενος εκεί :)
Κανενα γκρουπ μπαι δεν παιζει για να το παρουμε λιγο φθηνοτερα;