ante me to kalo simera paidia kales maxes na exoume kai na oloklirosoume to protathlima me 12 simetoxes..
PAME ALEXANDREEEEEE !!
an theloume mporoume na dosoume kai onomata stis omadades?
Printable View
ante me to kalo simera paidia kales maxes na exoume kai na oloklirosoume to protathlima me 12 simetoxes..
PAME ALEXANDREEEEEE !!
an theloume mporoume na dosoume kai onomata stis omadades?
Εμείς οι παλαίμαχοι των διοργανώσεων εδω στο φόρουμ μπορούμε να δηλώσουμε ή και να στοιχηματισουμε υπέρ κάποιου διδύμου;
Οτι πει ο αρχηγος!Εχει κατι οικοπεδακια η Laguna Seca και να χτισεις και να φυτεψεις οτι γουσταρεις!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΡΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ [ΤΟ ΧΑΡΙΚΑ - ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΑ ] ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Καλη αρχη να εχουμε!
Φέρτε μας τη κούπα!!!!!
Ηρεμα Αλεξανδρεκ.. το κεφαλι κατω και πολλη δουλεια!
Καλημέρα σε όλους.
-Να ζητήσω συγνώμη σε/από όποιους κατα την διάρκεια του αγώνα
τους ταλαιπώρησα άθελα μου, καθότι πέραν των
STR-GTR35 / Otakon61078 / AlexandrosQV δεν έβλεπα άλλον.
Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια.
-Σταύρο, να κανονίσουμε καμιά συνάντηση για να δουλέψουμε στην επόμενη πίστα,
εν εύθετο χρόνο.
-Επίσης, αν κάποιος έχει το βίντεο του αγώνα (με όλους του συμμετέχοντες μέσα )
μπορεί να μου το στείλει;
Είναι αυτό εφικτό;
Λοιπον, επειδη εισαι πολυ δυνατος Ηλια, περα απο την πλακα, στο επομενο θα ειμαι κ γω διαβασμενος.Οποτε θες, κανουμε προπονηση.Για να εχει και νοημα:)
Για αρχη δεν ηταν ασχημο μετα απο τοσο καιρο που ειχαμε να παιξουμε GT.Πολυ ηρεμος αγωνας και δικαιος τουλαχιστον με οσα παιδια παλεψα εγω.
μπραβο ρε οδηγαρες vamosss redweed ,Ηλια ,Στρατο,Αλεξανδρε,και παλι μπραβο :f045:
Να πουμε Δευτερα (24/9) για τον επομενο αγωνα;
μέσα για δευτέρα.
χθες μεγάλη απογοήτευση έκανα πολλά λάθη εκαψα τα λαστιχα και αναγκαστικά έκανα 2 Πιτ.
Δεν πειράζει πάμε για τον επομενο με στόχο πάντα την νίκη
Κι εγω μια από τα ίδια, με 2 πιτ στοπ τα κατάφερα, είχα προπονηθεί και ελάχιστα και δυστυχώς προς το τέλος βρήκα τα πατήματά μου. Ήταν ωραίος αγώνας όμως γενικά και το σημαντικό οτι μπήκαμε όλοι. Κι εγώ παιδιά μέσα για Δευτέρα.
μπραβο σε ολα τα παιδια για χθες.Κυριακο συγνωμη παγωσα στον πρωτο μας αγωνα.Αφηνω μια υποσχεση we'll rise up from the dead :rip:
-Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Σταύρο αλλά και εγώ απροετοίμαστος ήμουν.
Εξάλλου είναι κάποιες πίστες που βρίσκουμε πιο εύκολα τις γραμμές μας και άλλες όχι.
Δυστυχώς δεν είχα καθόλου εικόνα του αγώνα,
γιαυτό θέλω το βίντεο για να καταλάβω ορισμένα πράγματα.
Με προπόνηση ελπίζω να βελτιωθούμε.
Καλα εσυ ουτε τους μισους δεν εβλεπες στην πιστα.Εισαι ηρωας!Αν ημουν λιγο της προκοπης θαμασταν πιο πανω...θα το προσπαθησω.
Θα μονταρουμε laps στην να δουμε που βρισκομαστε απο χρονους.Παντως στη laguna Seca οσο προλαβα να παιξω offline ετρεχα στο 1.30.χχχ και χθες ημουν για τα πανηγυρια 1.34 αντε 1.32 το καλυτερο.Σαν να γλιστραγε ακομα περισσοτερο στο online το αμαξι.
Προτεινω η προπονηση να ειναι στο online.
@Alexandrosqv στο αρχικο ποστ αν θες αφηνε μονο τον επομενο αγωνα και ποσους γυρους θα ειναι.Γιατι αποτι ειδα το εβγαλες.