Κατι ακουσα για preorder δωρακια, ισχυει ?
Ποτε τελικα φτανει ελλαδα το game?
Printable View
Κατι ακουσα για preorder δωρακια, ισχυει ?
Ποτε τελικα φτανει ελλαδα το game?
οπου κανεις pre-order, ολο κα καποιο κωδικο για καποιο οπλο θα σου δωσουν. το amazon εχει που το κοιταζα
In honor of the release of the Dead Space 3 demo, we’re announcing a very cool in-game bonus for fans of Mass Effect and Dead Space.
To get the N7 armor you simply need to have played Mass Effect 3. Here are the instructions on how to get your very own N7 armor for Xbox 360, Playstation 3, and PC:
Play Mass Effect 3 and make sure you have a save file.
Purchase and play the full game of Dead Space 3.
Equip N7 armor and look awesome!
Don't forget to check out the Dead Space 3 demo on Xbox 360 and Playstation 3.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=l3zekR4rOY4"]http://www.youtube.com/watch?v=l3zekR4rOY4[/ame]
Πως σας φανηκε παιδια το demo του παιχνιδιου; Εγω δεν ενθουσιάστηκα και παρα πολυ.
Έχει βγει το demo στο store; Έψαξα λίγο χθες και δεν το βρήκα
To demo ηταν exclusive για τους 360 gold users εδω και μερικες μερες και βγαινει σημερα στπ PSN αν δεν κανω λαθος.
Δεν κάνεις λάθος, από χθες βράδυ ανέβηκε στο us store
κι από σήμερα το μεσημέρι υπάρχει και στο Ελληνικό.
Παιδια επαιξα το Demo του παιχνιδιου!! Στη πεπατημενη, πολυ καλη ατμοσφαιρα η ιδια συνταγη!Ωραιο αρκετα, γνωριζουμε ολοι τι εστι dead space!Επισης Προσθηκες οπως το weapon crafting και co op!!!
Εμενα δε μου αρεσε που με πυροβολουσανε τα τερατα, βεβαια εχει εξηγηση αλλα ειναι λιγο καπως...!
Επισης δε μου αρεσε στο τελος ενα τερας τεραστιο.... με θυμησε RE 6 (Chris) κατι πελωρια τερατα που δε μου αρεσουν καθολου σε horror παιχνιδια.....!Δε θα θελα να χαλασει κ το dead space...
Επαιξα και εγω το demo, μου φανηκε στο ιδιο στυλ με τα προηγουμενα πραγμα που θεωρω καλο, τα γραφικα ειναι εκπληκτικα ειδικα στο background, γενικα θα ελεγα οτι εμεινα ικανοποιημενος.
Εμενα παλι δεν μου αρεσε καθολου (οπως αναμενοταν), δεν μου φανηκε καθολου familiar περα απο καποια κλασικα constant reminders οτι παιζεις Dead Space οπως το plasma cutter, stomping the enemies, inventories, objects κτλ.
Η μεταβαση σε ανοιχτο περιβαλλον και η αντιθεση με τους φωτεινους χωρους δεν μου κολλαει καθολου στο παιχνιδι και την ατμοσφαιρα του, οι εχθροι ειναι επιεικως unimaginative και ολα τα στοιχεια του παιχνιδιου εχουν σχεδιαστει απο την αρχη για να βοηθησουν την πιο action φυση του παιχνιδιου (πλεον).
Το cover για παραδειγμα δεν συναδει με horror η survival, με το να εχεις cover αυτοματως χανει το παιχνιδι τα παραπανω χαρακτηριστικα. Στο πλαισιο των αλλαγων, για πρωτη φορα κοιταγα τα rounds στα οπλα μου και εβλεπα 100+ σφαιρες κατι πρωτογνωρο για το franchise και φυσικα το αντιθετο του survival. Ειδικα δε οταν εφτασα στην περιοχη με τα covers και αλλαξα απο plasma cutter σε rifle λεω oooookkkkk....
Τα set pieces επισης προβλεψιμα και καποια πραγματα εντελως off οπως πχ οι εχθροι που εχουν προσβληθει απο παρασιτικο οργανισμο αλλα παραλληλα σου ριχνουν με το assault rifle (για να κανεις κι εσυ cover και να δικαιολογηθει το ολο θεμα) η το τελευταιο set piece
Spoiler!
Γενικα πανω κατω αυτα που περιμενα, εχει ενα vibe Dead Space αλλα κατα βαση το παιχνιδι εχει αλλαξει προσανατολισμο.
Mια από τα ίδια με τον Slay και εγώ.....στο τέρμα η φωνή όλα τα φώτα κλειστά και μια χαρά θα περάσουμε πάλι.:a040:
^^ Εισαι μονος στο σπιτι ε? Τυχερακια... θα αρχισεις παλι να βλεπεις τσοντες! :P
Θα παιξω κι εγω το ντεμο του Dead Space 3 αλλα τερατα που με πυροβολουν... eeehhh yeah... :D
Όχι ρε δεν είμαι μόνος απλά ο μικρός είχε άσχημη εμπειρία με το 2 (έφευγε από τον χώρο για να μην βλέπει και ακούει) για να καταλάβεις και μόνο που είδε ότι κατέβαζα το demo φρίκαρε οπότε όταν θα παίζω θα είμαι μόνος.
Τώρα που το λες θα βάζω τέρμα το Dead space ότι και καλά παίζω και θα βλέπω τσόντες στο laptop......καλό ε;;;:banana:
σε βλεπω να "παιζεις" πολυ! :D :P
Mιλάμε ψόφησα στο γέλιο, ξέχασα και τι ήθελα να γράψω...:a050::a050::hysterical::hysterical:
αμα θες να γελασεις ακομα περισσοτερο, πηγαινε μια βολτα απο το thread της φορμουλα 1 2012....................
Πριν λίγο έπαιξα το demo και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Όταν έπαιξα το demo του πρώτου παιχνιδιού είχα χεστεί στην κυριολεξία! Στο demo του 2, αν και ήξερα τι να περιμένω, τρόμαξα αρκετές φορές. Στο demo του 3 το μόνο που δεν ένιωσα ήταν φόβος. Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου το σκηνικό με το χιόνι. Το μισώ το χιόνι. Μπορεί να βολεύει τους προγραματιστές επειδή κερδίζουν χρόνο και κόπο στην σχεδίαση αλλά δεν συμβάλει στην ατμόσφαιρα. Και τώρα που είπα για ατμόσφαιρα, ούτε αυτό δεν είχε! Εγώ θέλω σκουριά, ήχους από πόρτες που κοπανάνε ή τρίζουν, σκοτεινά σημεία με πτώματα που φοβάσαι να πλησιάσεις γιατί δεν ξέρεις τι θα σηκωθεί, θέλω ρε παιδί μου να νιώθω ότι κάτι με παρακολουθεί και ψάχνει την ευκαιρία να μου επιτεθεί! Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει στο demo. Εύχομαι να μην είναι έτσι όλο το παιχνίδι, θα είναι πραγματικά κρίμα να μην σε τρομάζει πλέον το Dead Space. Α! Το εφέ του χιονιού όταν περπατάς είναι καραάθλιο, όταν πλησιάζεις σε τοίχο η κάμερα ''παίζει'', και για να πατήσεις τα κιβώτια με τα δώρα πρέπει πρώτα να παίξεις μαζί τους κυνηγητό. Τέλος, οι χαρακτήρες των tips είναι τόσο μικροί που σε 42άρα tv σηκωνόμουν και πήγαινα μπροστά στην οθόνη για να τους διαβάσω και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την όρασή μου. Λέω να το τιμήσω, αλλά στο 20άρικο (το πολύ) γιατί είναι αγαπημένη σειρά.
Μόλις το είδα, τρομερά νέα!
http://www.enternity.gr/Article/Dead...oun/14260.html
Σε συνέντευξή του ο John Calhoun δήλωσε:
<<Η προσθήκη του co-cop δε θα αφαιρέσει τίποτα από την ατμόσφαιρα. Αν αποφασίσετε να παίξετε single player, ο εξακολουθεί να παραμένει μόνος του. Είναι απομονωμένος από την ομάδα του και εξαρτάται από τις ικανότητές του για να επιβιώσει. Δεν υπάρχουν χαρακτήρες που ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη ή NPCs που θα τον συνοδεύσουν στην περιπέτειά του. Στα προηγούμενα Dead Space, ο παίκτης αντιμετώπιζε τους Necromorphs μόνος του. Μόνο αν το επιλέξει ο παίκτης, θα συνοδεύεται από τον John Carver, έναν εκπαιδευμένο στρατιώτη, με ένα προβληματικό παρελθόν. Οι διάλογοι δε ανάμεσα στους δύο ήρωες κάνουν το co-op κάτι εντελώς ξεχωριστό.>>
Πάλι καλά!
Αυτο υπαρχει και στο demo ως επιλογη? Γιατι οταν το επαιξα μονος μου υπηρχαν καποιοι δευτερευοντες npcs.
Δεν νομίζω. Στο demo οι επιλογές είναι ανενεργές.