Σωστός Γιάννη,
οι ευθείες παραείναι μεγάλες για 200 ίππους
και έτσι θα αποκτήσει λιγάκι ενδιαφέρον.:a023:
Printable View
ston agona mono omos oxi stis katataktiries ok??? gt den tha einai dikeo....
εχθες παιδια δεν τα καταφερα να μπω.Δυστηχως για εμενα ειναι πολυ αργα οι ωρες που εγιναν οι δυο αγωνες φανταζομαι οτι τελειωσατε μετα τις 12.30 και εγω ξυπναω πολυ πρωι για την δουλεια. Ας παρει καποιο αλλο παιδι την θεση μου μιας και βλεπω οτι θελουν πολλα παιδια να συμμετεχουν.Το βραδυ αν προλαβω θα μπω να σας παρακολουθησω. Ελπιζω το επομενο αν γινει να το κανουμε οπως το διοργανωσε ο otakon δηλαδη εναν αγωνα την εβδομαδα και time trials στην ιδια πιστα για προπονηση και χρονους.
υ.γ αλεξ τωρα ειδα το πμ γι αυτο δεν σου απαντησα.Παντως +1 για την διοργανωση και την προσπαθεια.
σημερα τελικα οι αγωνες θα γινουν κανονικα ή εχει αλλαξει κατι?
Δεν αλλαξε.. αλλα αν δεν μπορειτε να το αναβαλουμε ρε παιδια!
Aπλά είδε πολύ ησυχία γι'αυτό ρώτησε.
Τα λέμε 2 ώρες από τα μικρόφωνα στον αγώνα, δεν μένει και τίποτα να πούμε στο φόρουμ.
Ναι ρε κανενα προβλημα! Μηπως θελετε να τρεξουμε εναν αγωνα σημερα στις 22.30? Ισως να προλαβει και ο Γιαννης γιατι απ οτι μου ειπε κατι πρεπει να του ετυχε και προλαβαινει δεν προλαβαινει.. μου ειπε θα δειξει. Οτι θελετε παιδια. μπορουμε να τρεξουμε δυο την παρασκευη αντι για σημερα..! Και αν δεν μπορειτε την παρασκευη για δυο αγωνες τρεχουμε η νωριτερα καποια μερα μεσα στην εβδομαδα η χανω εγω εναν αγωνα, σιγα τα αυγα. Ντινο αν ειναι να μπεις και εσυ για εναν αγωνα στις 22.30 εγω δεν εχω προβλημα να το αλλαξουμε και να τρεξουμε εναν αγωνα..! Ομως ισως μπερδευτει το πραμα για τους υπολοιπους που θα μπουν 9.30..
υ.γ. Ο freakygeo θα μπει αραγε..?
edit: καλα ανοιγω την αιθουσα μπειτε να τα πουμε με τα μικροφωνα!
Εγώ παιδιά για σήμερα θα μείνω στα πιτς. Άλλη μέρα δεν έχω θέμα...
Πόσους γύρους θα κάνουμε στο Νιρμπουγκρινγκ?
malon 4 file gianni
5 γυροι. Εγω τελικα δεν θα μπορεσω για παρασκευη γμτ! Αν θελετε να το κανουμε πεμπτη 9 (ο παοκ παιζει 10) ειμαι μεσα. Αλλιως τα ξαναλεμε στο επομενο πρωταθλημα!
Εγώ μέσα... Ότι πουν οι πολλοί...
Παίζει και η ΑΕΚ...
ΠΟΙΑ????
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
χαχα :P ναι ε? την ειχα ξεχασει την κουλα.. ε τοτε δεν ξερω..! Μετα τον παοκ θα παει αργα (23.30)?
εμενα το πιο αργα με βολευει περισσοτερο
Θα παω στο γηπεδο παιδια δεν θα μπορεσω αυριο αλλα δεν πειραζει περασαμε πολυ καλα θα τα ξαναπουμε συντομα σε νεο πρωταθλημα
τοτε μενει ως εχει! θα ανοιξει την αιθουσα ο γιαννης την παρασκευη!