Ξερεις τι? Νιωθω οτι θα ειναι γελοιο και εκ μερους μου αν κατσω και φτιαξω λιστα με σκηνες και ατακες. Ασε που δεν τις θυμαμαι και με ακριβεια δηλαδη. Ειναι μικρα πραγματακια εδω και εκει που στο τελος αφηνουν μια αισθηση οπως αυτην που περιγραφω. Kαι φυσικα αυτο που ο ενας νιωθει forced ο αλλος δεν το νιωθει. Εσυ μπορει να μην νιωθεις forced την ολη κατασταση με το καστ του Eternals ή τον κακο. Εγω ομως το νιωθω. Αρα τι λιστα να σου κανω? Εγω το Doctor Strange δεν ενιωσα καν οτι ηταν Doctor Strange κατα μια εννοια. Το οποιο δεν με χαλαει προφανως το συγκεκριμενο απο μονο του, απλα το αναφερω.
Δεν δεινοπαθουσα που εβλεπα την συγκεκριμενη ταινια, μην παρεξηγηθω, αλλα θεωρω οτι σε καποια σημεια το εσκισε και μαλιστα σε σεναριακο επιπεδο:
Οπως και να εχει δεν συγκρινεται το Doc 2 με Eternals ή Cptn marvel ή οτι ακολουθει που απο τα λιγα που ξερω ειναι να απορρεις, αλλα η κατασταση ειναι ξεκαθαρη.
Αν δεν ειναι, ε δειτε τις ταινιες της πρωτης/δευτερης φασης και αν δεν βλεπετε καποια εμφανεστατη και σε αρκετα σημεια forced αλλαγη παω πασο και απλα διαφωνουμε. Γενικα βεβαια δεν ξερω καν πως γινεται να διαφωνουμε οταν δια στοματος Feige το MCU goes woke και σε οποιον αρεσει.