Aσε ρε φιλε.. Και γω φουσκωνω με τον καιρο..
Printable View
Ο Krusty the Clown είναι ο χειρότερος και πιο αδιάφορος χαρακτήρας στους Simpsons.
Ελπίζω να έχει ξαλμυρίσει καλά ο μπακαλιάρος! :a057:
Forum talk.....Τι σημαίνει <3 ;
(και δεν ενοοώ την προφανή απάντηση)
Και καλα αντιπροσωπευει μια καρδια.. Και γω παιδευομουν πολυ μ αυτο..
με τον ρυθμο που παει για κυκλοφορια το GT5,
και σε συνδυασμο με ολους αυτους που πουλησαν το prologue
μολις ανακοινωθηκε η 2/11 σαν release του παιχνιδιου,
προβλεπω οτι το prologue θα γινει συλλεκτικο
και οσοι το εχουμε θα εχουμε ενα προϊον ανεκτιμητης αξιας...
θα ειναι το μονο δειγμα "γραφης" απο την ΙΔΕΑ gran turismo 5
για το υπολοιπο ζωης του πλανητη Γη...
Καλά το έχουν παραχέσει με το gt5. Λες και το ps3 είναι pc και μπορούν να κάνουν το παιχνίδι σε γραφικά όσο καλύτερα μπορούν. Πότε διάολο θα σπρώξουν το ps3 στα όριά του να τελειώνουμε? Έχε χάρη που θέλω ένα racing και το gt5 θα είναι το καλύτερο, αλλιώς θα τους είχα γραμμένους στα @@. Βέβαια το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό και τα τόσα χρόνια αναμονής άξιζαν, αλλά πρέπει μέχρι τα Χριστούγεννα να το έχουν βγάλει. Την black friday την χάσανε?
Οτι ηταν γαματη η διαδρομή στην πεντελη με το freeday-ποδηλατες
MONEY A LOT OF MONEY
http://blogs.utexas.edu/annenisperos...9/money113.jpg
Είχα πετύχει την freeday πριν μερικές παρασκευές να περνάει την Αχαρνών και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου!Μπράβο και εις ανώτερα!
???? ??? ??????? 2 ????? ???? ??? ?????????????? ???? ??? 10-11 ?????? ??? ???? ?? ????? ?????!lol!????? ?????? ????? ?????????,??????,?????,?????,???? ??? ???????? ??? ??????????? ??? ????.????????,???????? ??? ???? ????? ??? ????????? ??? ?? ?? ???? ?????? ????? ??? ?? ??? ????.
??????? ??????? ?? ??????? ??? ????? ??? ???? ??? ????? ???? ??????? ??? ???????!???? ??????? ???? ????? ????.
________
Lamborghini athon history
Να ρωτησω κατι? Ειναι για ολους μεταβατικη φαση τα 23 ή μονο εγω ειμαι πεσμενος?
^^ Αλλάζει ο μεταβολισμός σου, όπου να'ναι θα γίνεις και διπλάσιος!
Με τριγύριζε τόσες μέρες η γρίπη, μάλλον σταμάτησε να με τριγυρίζει αφού είμαι άρρωστος!
Σπέρνω τον πανικό (εκτός από τα μικρόβια της γρίπης στην εταιρία)!
με στεναχωρεί που η πρώην μου δε μου μιλάει όταν τη βλέπω στη σχολή μετά απο 1,5-2 χρόνια σχέσης και που τη χώρισα για να βρώ κάτι καλύτερο και 6 μήνες μετά και 2 σχέσεις μετά δε βρίσκω αυτό το κάτι καλύτερο.. :( :( :(
^^ Το καλύτερο είναι εχθρός του καλού (αρχαία Σουμεριανή παροιμία)
κάτι ήξεραν αυτοί
αλλά πάντα δεν αναζητούμε το καλύτερο;
ειλικρινά με τρομάζει η διαδικασία απο την οποία περνάει κάποιος για να αποφασίσει το "αυτή θα είναι η γυναίκα μου" γιατί; που το ξέρεις; αφού δε τις έχεις δοκιμάσει όλες για να ξέρεις ποιά είναι η ιδανική..Είμαστε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι με την επιλογή μας; πάω να πιώ κανα ρακόμελο γιατί μάλλον δε τη παλεύω πια..
μην τα θελουμε ολα δικα μας!!!και με 100.000.000.000.000.000 ευρω το μηνα δεν θα ειμασταν ευχαριστημενοι αν ξεραμε οτι μπορουσαμε να βγαλουμε 300.000.000.000.000!!!Δηλαδη τι θες απο μια Γυναικα (εκτος απο το να σε κανεις και να την κανεις ευτιχησμνενη-ο..και να κανει-ς πραγματα για να το καταφερεις αυτο)
Δυστηχως δεν αφηνεις τον ευατο σου να αποφασισει το τι πραγματικα γιατι εισαι σε ηλικια (πιστευω)που σκεφτεσε με το κατω κεφαλι στο θεμα αυτο!!!ετρωγες 2 χρονια φασολαδα και χορτασες και ηθελες και λιγο κοτοπουλο!!Προχωρησες και δικαιολογημενα και η πρωην σου!!!!Που μαλλον καταλαβε τον λογο που την χωρησες,το ειπες και μονος αλωστε για κατι καλυτερο!!!!γιατι να σου μιλαει αφου απο οτι λες δεν σου αξιζε και βαθεια μεσα σου την θεωρουσες (λιγη=κατωτερη)
Αντε πιες κανα ρακομελο,αν και αυτο δειχνει αδυναμια,αλλα να πας
μακαρι να βρεις το καλυτερο καπου εκει ποιο εξω και να σε κρατησει και να την κρατησεις!!!εισαι μικρος για γαμους ακομα αλλα ποτε δεν ξερεις
Φιλικα
Μαριος
EΥΘΑΝΑΣΙΑ στον Α.Θεοφιλόπουλο!!!:frusty:
Η Ζίλινα έχει φάει 7 μέχρι το 63' και συνεχίζει...
αντε ρε λιβερπουλ....
κανε την ανατροπη να πιασω το στοιχημα.!
να παω να δω μια ταινια!!!τι βαρετη μερα η σημερινη!!!τελικα αν δεν εχεις να κανεις τιποτα εδω στο νησι ειναι πολυ βαρετα!!!!τελικα πρεπει να γινω ρομαντικος και να ξεκινησω της βολτες
^^Πες τα γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι εύκολο να πας να μείνεις επαρχία.
θελει προσαρμαγη ο χειμωνας εδω!!και αν λειπεις καιρο κιολας ειναι ακομα χειροτερα!!!πιστευω να συνηθισω,αλιως δεν την παλευω!!!Aλλα το ποιο κακο απο ολα ειναι οτι γυρω γυρω εχει θαλασσα!!Δεν μπορεις να πας πουθενα,αλλα σαν ποιοτητα ζωης εισαι θεος εδω!!!δεν εχει κινηση ΠΟΤΕ,δεν σ ενοχλει κανεις,δεν κανει παραπονα κανεις!!!πολυ απλα δεν υπαρχει και αυτος ο κανεις
Ρε υποχθονια σκουλικαντερα που πετας και σποντες!!:triniti:
Λοιπον, εγω ΕΠΙΜΕΝΩ οτι γουσταρω να ζησω σε επαρχια, αλλα εσυ εξακολουθεις να θεωρεις επαρχια την ερημια!. Και μαλιστα σου ειχα πει βρωμοροσσικε οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ηθελα σε νησι ή αν ηταν νησι να ηταν καποιο μεγαλο νησι με ζωη χειμωνα καλοκαιρι! Ειχα πει οτι θελω να ειναι μια κωμοπολη ή ενα μεγαλο χωριο! Δεν χρειαζεται για να λεω οτι ζω στην επαρχια να ειμαι απομακρυσμενος απο το Θεο! Ειπα οτι θελω να ζω εξω απο μια μεγαλη πολη σαν την Αθηνα! Οχι μακρια απο τους ανθρωπους!
Αλλα εσυ..... 3 λαλουν :e040fdd:(αυτοι πιο πολυ χορευουν αλλα δεν πειραζει ειναι 3).....και 2 χορευουν :a022: .... (πινουν στην προκειμενη περιπτωση αλλα βαριομουν να βρω αλλο εμοτικον)
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται :a036:.....σε λίγο θα μας πεις ότι άνετα έμενες στην Αθήνα αν δεν είχε τόση φασαρία και τόσο κόσμο.:d040g:
Ωραιο νησι για να μεινει καποιος χειμωνα ειναι η Ροδος. Και Ιο ωραια ειναι αλλα δεν εχει πολυ κοσμο το χειμωνα και ουτε πολλες επιλογες. Ηταν να κανω μια δουλεια στην Ιο χειμωνα αλλα τελικα δεν εκατσε. Δυσκολα θα εφευγα απο Αθηνα ομως αφου εδω εχω μαθει. Μαριε οταν ερθεις παλι Αθηνα, επειδη λειπεις πολυ καιρο απο οτι ξερω, μετα ισως να εκτιμησεις την ζωη στην Ιο, που θα δεις το χαος εδω και θα σου λειπει παλι η ηρεμια του νησιου.
@ Νικο γιου σακ!
@ criter Ναι η Ροδος ειναι υπεροχη τον χειμωνα. Νησι που εχει παντα ζωη, δεν του λειεπι τιποτα και ειναι μακρια και ομορφα.
Ο Νικος νομιζει οτι οταν λεμε επαρχια εννοουμε ενα σταδιο πριν το Αγιο Ορος! LOL :D
Bρε τζιτζιφιόγκο επαρχία δεν είναι μόνο οι μεγάλες πόλεις που είναι μικρότερες από την Αθήνα όπως η πόλη της Ρόδου, η πόλη του Ηρακλείου κλπ κλπ εκεί πάω και εγώ να μείνω αλλά για πήγαινε σε χωριό της Ρόδου ή της Κρήτης να μείνεις......άντε πήγαινε να ησυχάσουμε επιτέλους.....τα Σ/Κ μόνο να πετάγεσαι εδώ για κανένα μπασκετάκι.