Απο το Ισπανικο blog
Black Friday 2023 arrives with a €120* discount on PlayStation 5 and great offers on DualSense and video games
Φανταζομαι ειναι για ολη την Ευρωπη αρα και για εμας?Quote:
The offers will last from November 14 to 27.
Printable View
Απο το Ισπανικο blog
Black Friday 2023 arrives with a €120* discount on PlayStation 5 and great offers on DualSense and video games
Φανταζομαι ειναι για ολη την Ευρωπη αρα και για εμας?Quote:
The offers will last from November 14 to 27.
^^ Αν εδιναν σε προσφορα την βαση φορτισης για τα χειριστηρια του VR θα την τσιμπαγα. 50 ευρω μου κανουν ακριβα για ενα φορτιση λολ.
Dualsense ειναι ελκυστικο αλλα εχω δυο και νομιζω ειμαι σετ.
Παιχνιδια VR2 ουτε για αστειο δεν αναφερουν προσφορα, καλα να ειμαστε οι μαλακες οι early adopters ενα πραγμα που στηριζουμε το οικοδομημα! :P
ΥΓ: Χαριτολογοντας τα λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου.
Για όποιον ενδιαφέρεται, έχει μπει προσφορά με επιστροφή Eurobank σε όλες τις αγορές άνω των 350ευρώ στον Γερμανό.
πχ το ps5 βγαίνει κοντά στα 380 ευρώ.
Κάνω ηθελημένο φλεξ σημερινού deal από Public
Spiderman 2 + Last of Us I Remake + FC24 = 105E
Απ' ότι φαίνεται πρόλαβα στο τσακ το λάθος τους, όπου αφαιρούσαν στο 2+1 το Spiderman 2! :blink:
Δεν πρόλαβα να το ποστάρω εδώ, μόλις το πόσταρα λαγονικά κάποιος είπε ότι το διόρθωσαν αμέσως :(
Τρέχει ακόμη η προσφορά 2+1, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει (λογω των υψηλών αρχικών τιμών)
Παιδιά έχετε υπόψιν ότι το VR2 παίζει αυτή τη στιγμή με σοβαρή έκπτωση λόγω black friday στα 399 ευρώ!
Επίσης ο Κώτσος ανέβασε το Dragons Dogma 2 στα 29,90 τιμή η οποία με ώθησε προς το τσίμπημά του!
^^ Και συγκεκριμενα στον Γερμανο με 15% επιστροφη on top of that! Τιμη χωμα στην κυριολεξια!
Τρέχει τώρα μία προσφορά στο Γερμανό 20% επιστροφή με payzy.
Σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις της σονυ, μπορείτε να πάρετε πχ slim digital + disk drive (κονσολα χωρις disk drive δε νοειται) = 342 ευρώ!
Επίσης ps5 pro στα 560 σκέτο και με disk drive στα περίπου 625. Πάλι ακριβό μεν, αλλά όχι και 880 (ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω) δε!
Αυτό το 20% ισχύει γενικά για αγορές 149 ευρώ και πάνω, ακόμη και συνδυαστικές!
Αντε εφυγες οπως εισαι!
Εν τω μεταξύ, έχω disk drive (το είχα πάρει σε τιμή χώμα για ανταλλακτικό)...
Αν μπορέσω να βρω κανα γνωστό να μου το αποφορολογήσει κιόλας, έχω φύγει χοροπηδώντας.
Μιλάμε για 420 ευρώ κοντά μείον το slim που θα δοθεί σε αγγελία.. Με 70-100 ευρώ θα κάνω αναβάθμιση. Now we are talking seriously
Γινε κι εσυ προφεσιοναλ μπορεις! :P
Μη σου πω θα κάνω το overkill να πάρω το πακέτο με το fc26 και να πουλήσω μετά τον κωδικό.
Πως τους πετσόκοψα έτσι.
Actively searching αποφορολόγηση...
20€ το Star Wars Outlaws και 35€ το AC shadows σε αλυσίδες.
Πιθανότατα και άλλα παιχνίδια της Ubisoft αν και δεν τσέκαρα.
Προσωπικά τσίμπησα και τα 2 και το backlog ανεβαίνει επικίνδυνα.. lol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν δε κάνω λάθος το AC Shadows το είχα πετύχει 19,90 στον Κωτσόβολο (black friday νομίζω).
Sorry που δεν ενημέρωσα!
Little Nightmares 3 Mirror Edition στα 40 ευρώ στον Κοτσώβολο μέσω skroutz
https://www.skroutz.gr/s/61364033/little-nightmares-iii-mirror-edition-ps5-game.html
υπό νορμάλ συνθήκες έχει 80 ευρώ η mirror edition
Όποιος ενδιαφέρεται για switch 2 από την ποδοσφαιρική εντεκάδα που είναι active στο forum, μόλις ανέβασε το public marioday με επιστροφή 20%.
Πρακτικά αυτό σημαίνει 416 ευρώ για το σκέτο και 456 ευρώ για το πακέτο με το mario kart.
Η διαφορά μπαίνει στο πορτοφόλι public wallet και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για επόμενες αγορές εντός ενός εξαμήνου στα public.
Τίμια προσφορά θα έλεγα.
Στην προσφορά αυτή περιλαμβάνονται και όλα τα παιχνίδια mario.