φιλαρακι με σωζεις.. με τα βιας μαζευω 110,000 xp την φορα.!
ποιος αλλος το παλευει εδω μεσα?
Printable View
^stay on topic :P
Να επανέλθεις όταν θα γυρίσει πλευρά η παντόφλα χεχε
Παιδες καλημέρα και καλή χρονιά. Εχω καιρό να ποστάρω και είπα να γράψω αν ενδιαφέρεται κανείς. Είμαι σε φάση αναζήτησης παιχτών για να μπορέσω να μπουστάρω καποια παιχνίδια που είτε δεν έχουν κόσμο είτε οι ώρες χωρίς μπουστάρισμα είναι ατελείωτες και το μπουστ είναι μονόδρομος είτε γιατί το απαιτεί το παιχνίδι.
Γενικά μου είναι πιο εύκολο να μπουστάρω τα πρωινά ( 1000-1300-1400 ) αν και δεν αποκλείονται τα βράδια κατόπιν συννενόησης.
Ψάχνω λοιπόν άτομο για τα εξής : Red Fauction Guerilla, Castle Crashers, Assassins Creed Brotherhood-Revelations ( αν δεν κάνω λάθος έχουν και τα 2 ονλάιν ),sniper elite V2, Resident Evil 5 ( τα DLC's ),Far Cry 2. Δε μπορώ να υποσχεθώ ότι το μπουστ θα είναι καθημερινό, φτάνει να θέλετε να τα κάνουμε έστω και μία ή 2 ώρες την ημέρα. Αν μπορούμε παραπάνω, γιατί οχι φτάνει να υπάρχει κατανόηση και συννενόηση. Στην περίπτωση που τελειώσετε το παιχνίδι, δεν έχω απαίτηση να συνεχίζετε για μένα, οπότε έστω και λίγο να θέλετε στο καθένα, είμαι διαθέσιμος. Ευχαριστώ! :)
Εσένα σου έχω πει .... δίνεις και χωρίς κουκούλα!... είναι φίλοι μας οι Γερμανοί και έτσι.... (σε λάθος εποχή ζεις...χαχαχα )
Αρίστο αν θες να το πάμε μαζί το Unit13 για τα lvls είμαι μέσα , απλά από μέσα της εβδομάδας , Τετάρτη και μετά γιατί έχω μπλέξει με το κωλο 2k14 και είμαι στα τελειώματα , απο τον Δεκέμβριο παίζω κάθε μέρα...
αν εξαιρέσεις για διάλειμμα κάτι jap που έιναι του κώλου απλά κάνεις skip κτλ. μόνο αυτό παίζω προς το παρόν , μου έχει μείνει ένα trophy για plat..
Από 11 και μετά το βράδυ μπορούμε να παίζουμε , και 1 ώρα να παίξουμε την φορά είναι μια χαρά για το lvl.
Καλά ακόμα είναι αρχές φιλος , μόλις αγοράσει σπίτι άλλες με τακουνάκι ή τσοκαράκι ξανά γράψε μας εντυπώσεις....λολ:whistle:
Ξερει κανεις αν στο Street Fighter x Tekken gia to vita, υπαρχει τροπος να boostaristoyn oi 100 nikes online?
Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια για να βγάλω κάποια trophy στα dlcs του call of duty MW3 στο veteran.Αν υπάρχει κάποιος και μπορεί να με βοηθήσει ή τα θέλει και αυτός ας απαντήσει εδώ ή ας μου στείλει μνμ.
Υπαρχει κανεις που να θελει να Boostaroyme σημερα η αυριο βραδυ το Street Fighter x Tekken για το vita?
Υπάρχουν άτομα που να έχουν τα dlcs στο Battlefield bad Company 2 να τα βγάλουμε?Θέλει 3 άτομα για να βγει πιο γρήγορα για όλους.
Υπαρχει κανεις που να θελει να Boostαρουμε κατι ευκολα τροπαιακια στο motogp13 sto vita? (το ειχε δωσει το Plus)
Κάποιος για το rocket league .Το τρόπαιο που θέλει να κάνεις invate a friend
Θέλει κανείς να boostάρουμε όλα τα DLCs του Modern Warfare 3 ?
Αν και έχει παλιώσει το game ακόμα παίζεται ευχάριστα :yes:
Iron Clad and Kill Switch
Arctic Recon
Vertigo
Special Delivery and Light 'Em Up