Εμένα έγινε shipped στις 17 το GOW 3 και στις 22 πρωί πρωί Δευτέρας το είχα στην πόρτα μου!Πολύ γρήγορα!,συνήθος κάνει 1 βδομάδα και μία μέρα ακριβώς το Zavvi και από όλα τα άλλα sites για να μου έρθουν
Εμένα έγινε shipped στις 17 το GOW 3 και στις 22 πρωί πρωί Δευτέρας το είχα στην πόρτα μου!Πολύ γρήγορα!,συνήθος κάνει 1 βδομάδα και μία μέρα ακριβώς το Zavvi και από όλα τα άλλα sites για να μου έρθουν
Πήρα μια Psn card από το blahdvd και στο checkout μου έγραφε 0 μεταφορικά. Και τελικά έτσι έγινε. Δεν με χρέωσε μεταφορικά. Νομίζω είναι 1 ευρώ και κάτι.
Παιδιά θα ήθελα μια διευκρίνηση.Είχα παραγγείλει τον οδηγό του Final Fantasy XIII Complete Official Guide από το Play μαζί με ένα ακόμα προιόν.Και τα 2 έγιναν dispatch με διαφορά 1 μέρας (Κυριακή το άλλο προιόν και δευτέρα ο οδηγός).Σήμερα μου ήρθε το ένα προιόν αλλά όχι ο οδηγός.Μπαίνω στο Site να δω και βλέπω πως ο οδηγός πλέον έχει πάει στα 55E!!! από 22E που το είχα πάρει.Τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση?(αμα δεν έρθει δλδ)
Θα ερθει μην αγχωνεσαι.Υπαρχει μια καποια καθυστερηση καποιες φορες για ΕΛΤΑτικους λογους...Αν δεν εχει ερθει λογικα το site Θα σε ρωτησει αν θελεις να στο ξαναστειλουν η να σου βαλουν τα λεφτα πισω.οποτε ισως να μην ισχυει η τιμη των 22ε.ισως ομως.το Play ειναι πολυ ενταξει site οποτε ισως να στο ξαναστειλει με την τιμη που το πηρες..αλλα θα σ ρθει ...
Μακάρι!Πρώτη φορά από Play,δεν νομίζω έγινε καμιά στραβή:(.Το προιόν ήτανε από την τετάρτη στο ταχυδρομίο και πήγα να το παραλλάβω σήμερα λόγο αργίας χτες και έλεγα μήπως είχε έρθει και ο οδηγός.Δεν πειράζει,περιμένω μέχρι την τετάρτη τουλάχιστον να έρθει!!Thx πάντως
Καλημερα και το play εχει βαλει πολυ καλες τιμες σε νεα παιχνίδια
http://www.play.com/Games/PlayStatio...ml?searchtype=
Στην πρώτη σελίδα λέει ότι το Play.com στέλνει μεγάλα πακέτα με courier. Αλλά όταν πηγαίνω να πάρω κάτι μεγάλο ( Rock Band instruments) μου λέει ότι δεν γίνεται σε αυτήν την διεύθυνση και ότι πρέπει η κάρτα να λέει διεύθυνση αγγλική και κάτι τέτοια. Κάνω κάτι λάθος ή σταμάτησε να στέλνει το Play Ελλάδα;
lol καλά πάνε καλά στο play?:muhaha: .Χτες είχανε τον οδηγό του Final Fantasy XIII στα 55Ε (ενώ τον είχανε στα 22Ε όταν το είχα παραγγείλει και ακόμα να έρθει) και σήμερα τον πήγανε στα 125Ε!!Καλά άμα δεν έρθει ή μου πούνε τπτ του στυλ να πληρώσω την διαφορά με την τωρινή τιμή για να το ξαναστείλουνε έχουνε να ακούσουνε πολλα...
Φίλε μου αυτό που βλέπεις, δεν είναι πώληση από το play.com αλλά από κάποιον τρίτο. Μην μπερδεύεστε, όπως και στο amazon, έτσι και το play εξυπηρετεί όποιον θέλει να πουλήσει, σε οποιαδήποτε τιμή αυτός επιθυμεί. Δεν είναι όμως πώληση του play.
Εσύ εφ' όσον τον πήρες στην τιμή που το είχε το play, τόσο θα έχει χρεωθεί στην κάρτα σου.
Γενικά το play ΔΕΝ στέλνει πακέτα άνω των 40Ε (περίπου - δεν θυμάμαι ακριβώς, το λέει στο FAQ) στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά σε παλιούς πελάτες, έχει αναφερθεί ότι στέλνει (προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει).
Ναι τόσο είχε χρεωθεί η κάρτα μου.Το είχα ξεχάσει ότι το play έχει και τρίτον προιόντα8-) καλά που το διευκρίνησες!Απλά αναρωτιέμαι γιατί έχει αργήσει τόσο πολύ.Από τις 15 έγινε dispatched (posted λέει στο site) και ακόμα τπτ.Ενώ στις 14 που έγινε άλλο προιόν dispatched μου ήρθε την τετάρτη.
Οποιος ξερει ας απαντησει γιατι βιαζομαι ο κωδικος Card security code Που ζηταει στο zavvi στην σελιδα my payment details ειναι το PIN της καρτας ή ο κωδικος CV2 o τριψηφιος π βρισκεται πισω?
Το heavy rain και το god of war 3 τα έχω αγοράσει από το zavvi. Στην απόδειξη αγοράς όμως μου έχει 0 τα μεταφορικά. Είναι όντως τζάμπα? Οι αποδείξεις ήταν σε λίρες.
οι τιμες αγορας στο site ηταν ιδιες με αυτες στην αποδειξη?
στο zavvi μεχρι και εχτες, ειχαν το GTA4: Episodes from Liberty City, στα 28.95.
σημερα ομως το εχουν 46.45!!!!
Ε ήτανε νομίζω στην κατηγορία Crazy Mondays που κάθε δευτέρα ρίχνει τις τιμές σε πολλά games.
Παιδιά έχω παραγγείλει από την παρασκευή 2 games από game.co.uk και έγιναν την ίδια μέρα packed όπως λέει και στο Order status log.Στο status πάνω λέει " ORDER COMMITTED" , τι είναι αυτο?Και ακόμα δεν έχουνε γίνει dispatch!2 μέρες έχουνε περάσει.Πρώτη φορά παράγγειλα 2 μαζί από το κατάστημα.Όλες τις άλλες φορές μέσα σε μία μέρα γίνονταν dispatch.
Το σκέυτικα και γω αυτό μιας όπως επίσης και ότι μπορεί να έχουνε και καμιά μέρα απεργία,δεν είμαστε μόνο εμείς.Αλλά ακόμα και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει dispatched,γίνετε να στείλω κανά mail μπας και έχει κολήσει η παραγγελία?Quote:
Μηπως λογο σ/κ δε δουλευαν η κατι τετοιο;
Δοκίμασα να τους στείλω από το customers servise αλλά εκεί που λέει Postcode το τ.κ.δεν βάζουμε?δεν το πέρνει και δεν μπορώ να ολοκλήρώσω το αίτημα.Να βάλλω κάποιο μούφα στην μορφή των uk postcodes που το παίρνει?
Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει...
Ps Τελικά τσάμπα τους έστειλα!Μετά από λίγο έγινε dispatched :muhaha: ,να δω τι θα μου απαντήσουνε στο email!