Quote:
Καλα κοιταξε, εγω ειπα δεν θα ειμαι απολυτος αλλα αν θελεις απαντησε μου γιατι δεν αλλαζουν σε ολους την ταυτοτητα? Πλεον και ο πατερας μ θα παει και θα την αλλαξει.Δεν θα εχει κανενα προβλημα.Να πουν παιδια ΟΚ, αλλο τι γινοταν πριν 10 χρονια.Τωρα τελειωσαν τα ψεματα λατινικους χαρακτηρες στις ταυτοτητες γιατι ετσι ειναι τα πραγματα.
Ουρες,χαρτομανι,γκρινιες,μπλοκαρισμα υπηρησιων, ειναι μερικα που μου ερχοναι προχειρα στο μυαλο μου. Απο την στιγμη που η αλλαγη ωφελει οπως βλεπω, μονο τον πολιτη και οχι και το κρατος, απλα αποφευγουν να μπουν χωρις καποιο "κερδος" σε μια τετοια διαδικασια.
Quote:
Πολυ ομορφα παντως, να ειναι τοσο ισχυρη η ταυτοτητα μας, ναι.Εγω εμ αυτα δεν εχω προβλημα.Πηγα την αλλαξα (ενω μπορουσα εστω να τσινισω και να πω ρε παιδια πλακα μ κανετε μου λετε οτι την βρηκατε και τελικα δεν μου τη δινετε αλλα να παω να βγαλω νεα). Ωραια λοιπον, ενα καταπληκτικο εγγραφο η νεα μας ταυτοτητα.Εγω τωρα που δεν θα παω εξωτερικο και δεν θα μου χρεαιστει γιατι να την αλλαξω? Σε περιπτωση που χαθει και αφου δεν εκδιδονται πλεον οι παλιου τυπου το καταλαβααινω.Μα εμενα βρεθηκε!
Μια εικασια τωρα, μπορει απλα να ειδε οτι δεν εισαι μεγαλος σε ηλικια, και να ειπε ο αξιωματικος, πεστου να βγαλει μωρα νεα, και να μην υπαρχει ουτε οδηγια, ουτε σκοπιμοτητα ουτε τιποτε.