[Next-Gen] Xbox Series X (Νοέμβριος 2020)
Μπραβο στο studio που ανέβαλε το παιχνίδι ηταν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ.
Μπορει να ειχε επικό campaign, επικό gameplay επική μουσική και πολλα αλλα.
Αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ηθελε πολλη δουλεια στον τεχνικό τομέα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
mihalis13
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στο τέλος το Halo δεν βγει για Xbox One και είναι μόνο για το Series X
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικα αυτη θα ειναι η premature κωλοτουμπα αυτης της γενιας. Οπως στην προηγουμενη ειχαμε το drm και τη δυναμη του cloud που εξατμιστηκε εν μια νυκτι ετσι και τωρα θα έχουμε τα παιχνιδια που ειναι υπερανω γενεων και θα γινουν ξαφνικα next gen only.
Και το ποιημα θα παει στον καλαθο, δεν θα ειναι και πρωτη φορα αλλωστε.
Quote:
Originally Posted by
hakoo
Λογικα αυτη θα ειναι η premature κωλοτουμπα αυτης της γενιας. Οπως στην προηγουμενη ειχαμε το drm και τη δυναμη του cloud που εξατμιστηκε εν μια νυκτι ετσι και τωρα θα έχουμε τα παιχνιδια που ειναι υπερανω γενεων και θα γινουν ξαφνικα next gen only.
Και το ποιημα θα παει στον καλαθο, δεν θα ειναι και πρωτη φορα αλλωστε.
Παντως αξίζει να αναφερθεί οτι και η Sony τα βαριά παιχνίδια της τα δίνει απο τη μεση της γενιάς και μετα με την κορύφωση να έρχεται προς το τελος.
Θα ηταν τεράστιο λαθος για τη ms να βγάλει το πιο βαρύ (σαν ονομα) παιχνίδι της σε αυτη την κατάσταση.
Ας ειναι οπως πρεπει και ας βγει το 2025.
Και φυσικα αυυο το λεω ως fan του τίτλου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλα τα σχολια στο twitter τσαμπα ειναι, ριχνεις ενα ευχολογιο, μια φατσουλα, ενα emoticon χειροκροτηματος, δεν κοστιζει κατι ουτε μου λεει και κατι.
Το θεμα ειναι επι του πρακτέου τον Νοεμβριο ποσοι θα πανε να σκασουν ενα ~ 500αρικο για να παιζουν παιχνιδια προηγούμενης γενιας και cross gen ενω μαλιστα εχουν και την επιλογη να τα παιξουν στην ηδη υπαρχουσα.
Γιατι κατι μου λεει οτι στα χειροκροτηματα του twitter θα μεινει και απο τηγανητα (actual πωλησεις) τιποτα.