https://www.youtube.com/watch?v=xNq9...hannel=Netflix
I see Olivia Coleman, I watch. Απλα πραγματα.
https://www.youtube.com/watch?v=xNq9...hannel=Netflix
I see Olivia Coleman, I watch. Απλα πραγματα.
Texas Chainsaw[2013]
https://i.postimg.cc/pr725CkL/texaschainsawckl1.jpg
https://www.imdb.com/title/tt1572315
Η εβδομη ταινια του franchise και ας ξεκινησω με τα αρνητικα. Η ταινια ξεκιναει ακριβως μετα την πρωτη ταινια δηλαδη το σκαει η ξανθια κοπελα παει νοσοκομειο και ερχεται η αστυνομια μαζι με τους νταηδες της πολης να συλλαβουν και να σκοτωσουν τον leatherface. Ελα μου ομως που εδω φαινεται να μπηκαν ξαφνικα 4-5 μελη ακομα που στην πρωτη ταινια δεν υπηρχαν. Στο 10λεπτο πηγαινουμε 39 χρονια μπροστα στο 2012. Και εχουμε την υπεροχη μοναδικη Daddario να ειναι το μωρο που σωθηκε απο τοτε. Δηλαδη επρεπε να ειναι 39 χρονων ειναι στα 18-20 χασαμε δηλαδη καμια 20αρια χρονια θα μπορουσαν να πανε στο 1993 αλλα αντε βγαλε ακρη. Εχουμε μπολικα κλισε που οκ horror βλεπεις λογικο ειναι καποια πραγματα να γινονται εσκεμμενα δειχνοντας αφελεια αλλα εδω το παρακαναν. Επισης καποιες τρυπες εδω και εκει για να βγει το σεναριο. Στα θετικα Daddario μαζι με την Tania Raymonde υπεροχες παρα πολυ splatter και εδω με καποια εντονα αρνητικα στο CGI ομως δειχνει ψευτικο και ισως εγινε γιατι η ταινια γυριστηκε σε 3D και ετσι θα εδειχνε καλυτερα σε 2D χανει κατι αντιστοιχο συμβαινει με το Saw 3D και το κακο CGI. Γενικως θα μπορουσαν να προσεξουν καποιες λεπτομερειες οπως αυτες που ανεφερα γιατι με το ολο backstory δεν ειναι κακη και εχουμε και το twist αλλα συνολικα βγαζει μια προχειροτητα. Δεν ειναι η χειροτερη του franchise παντως η τεταρτη κραταει τα ηνια ακομα. 5/10
https://m.youtube.com/watch?v=UZOnOfc83Q0
Μόνο από τους ηθοποιούς φαίνεται πολύ καλή ταινία
Πολυ φαν σερβις βλεπω! Δε με χαλαει, αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι και καλο μουβι. Το λεω αυτο γιατι μοιαζει σαν να πηραν κομματια απο ολα τα παιχνιδια και να εστησαν ενα καινουργιο φιλμ/στορυ γυρω απο αυτα. Συνηθως ετσι δεν κανεις καλη δουλεια σεναριακα, αλλα οκ... uncharted ταινια ειναι δεν φανταζομαι οτι θελουν να πρωτοπωρησουν σε σεναριακο επιπεδο! Αν ειναι fun και καλοστημενο/καλοπαιγμενο θα κανει τη δουλεια του! :P
ολα καλα ....αλλα ο Drake λιγο babyface k φρεσκοξυρισμενος σε ολες τις scenes....
Αυτο δεν ειναι προβλημα για εμενα. Ειναι μικρης ηλικιας, αλλωστε και στο παιχνιδι σε κομματια ηταν μικρος. Ξεκινανε απο νωρις με την ελπιδα οτι θα παει καλα. Ισως γι αυτο δεν υπαρχει ακομα Ελενα.
Όντως, πολύ dejavu από UC3-4 scenes.
Για να δούμε αν θα καταφέρει να φέρει νέο κόσμο στο (console) gaming...
18 Φεβρουαρίου η ταινία Uncharted και φυσικά είναι ο βασικότερος λόγος που βγαίνουν σε PS5 remastered τα Thief's End και Lost Legacy.
https://www.youtube.com/watch?v=UZOnOfc83Q0
Leatherface[2017]
https://i.postimg.cc/TP4ZTgRn/n-V7-L...Cr8-D1-OSu.jpg
https://www.imdb.com/title/tt2620590
Η τελευταια ταινια του franchise με ενα αρκετα διαφορετικο concept στο πως δημιουργηθηκε ο leatherface. Εχουμε παλι την κλασικη τρελη οικογενεια που τρωει κρεας ανθρωπων αρκετο gore αλλα αλυσοπριονο θα δουμε στα 2-3 λεπτα ολης της ταινιας στην αρχη και λιγο στο τελος. Στα γνωστα ονοματα εχουμε Stephen Dorff και Lili Taylor. Αν την δουμε σαν μια ταινια horror με μπολικη τρελα βλεπετε ευχαριστα. Αν την δουμε σαν μια texas chainsaw ταινια δεν μπορω να πω οτι ειναι ανταξια του ονοματος της ασχολειται πολυ λιγο με αυτο που εχει στον τιτλο της. Δεν ειναι στις χειροτερες ομως απο τις 8 που εχουν βγει μεχρι στιγμης καπου στην μεση θα την εβαζα γιατι εχει ατμοσφαιρα εχει πολυ τρελα εχει gore και δειχνει την σφυρηλατησει ενος χαρακτηρα που το 1973 που βγηκε η πρωτη ταινια δημιουργησε ενα τελειως καινουργιο genre τελειως αγνωστο για το μεχρι τοτε κοινο. Περιμενω πως και πως την καινουργια που θα βγει μεσα στο 2022 ελπιζω να ειναι ανταξια των πρωτων 2 και αυτη του 2003 που ειναι οι καλυτερες ταινιες του franchise. 5.7/10
Δυστυχώς η Σονυ κοιτάζει (σαν μαλακισμένη) προς την εντελώς νέα γενιά (μάξιμουμ 20 ετών).
Βλέποντας το τρεηλερ κατάλαβα ότι προτιμώ 1000 φορές τον Χολλαντ εκτός ταινίας και τον Μαρκ Γουώλμπεργκ ως έναν 45άρη Ντρεηκ, κάτι σαν ανεπίσημο Uncharted 5.
Όπως είπα όμως, η Σονυ έχει χεσμένη την γενιά μας, εμάς που την κάναμε την Σονυ που είναι σήμερα από την εποχή που ήμασταν 15-20 ετών και συνεχίζουμε ακόμα.
Εύγε Σονυ, στόχευσε στη γενιά που παίζει επί το πλείστον Φορτνάιτ.
Μην κλαις όμως σε 5 χρόνια από τώρα.
Εγώ που δεν είμαι 20 αλλά 36 θεωρώ μια χαρά τους ηθοποιούς. Εμένα ο Holland μου αρέσει
Προσωπικά ούτε εγώ έχω θέμα που είναι ο Holland.
Μια χαρά συμπαθής μου είναι. Δεν με νοιάζει κιόλας ο πρωταγωνιστής να μοιάζει με τον Nathan. Άλλο πράγμα το παιχνίδι άλλο η ταινία.
Αν είναι καλή θα την ευχαριστήθω αν είναι μάπα δεν έγινε και τίποτα.
Δεν θα μου καταστρέψει το Uncharted σαν game.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί είπα εγώ πουθενά ότι η ταινία θα/δεν θα καταστρέψει το παιχνίδι; (Το οποίο πλέον, οκ, let it R.I.P.)
Αυτό που είπα είναι ότι στοχεύει σε εντελώς άλλο κοινό η ταινία.
Μιχάλη εσυ παιδάκι μου πρέπει να έχεις το πιο μεγάλο εύρος γούστου σχεδόν τα πάντα σου αρέσουν! (Μεταξύ σοβαρού και αστείου) :P
Πάρη, 36 με 46 ε, όπως και να το κάνουμε έχει μια ολίγη διαφορά στα γούστα. Πχ σήμερα το μεσημέρι είπα να δω το Dune και παραλίγο να πεθάνω από βαρεμάρα, στα 60-κάτι λεπτά το παράτησα. Στα 36 μου ίσως και να το έβλεπα.
ΥΓ: σορρυ, τώρα που το σκέπτομαι ούτε στα 36 μου θα έβλεπα τον χολλαντ. Αυτή η σπαστική παιδικότητα του με απωθεί.
Δεν το είπα για σένα Λευτέρη. Αν το έλεγα θα σε έκανα quote.
Απλά επειδή έχω δει τέτοια σχόλια γενικά σε social media το ανέφερα.
Δεν ξέρω για εύρος γούστου, απλά τις ταινίες τις βλέπω πολύ χαλαρά. Ειδικά τις gaming movies.
Περιμένω μια ανάλαφρη ταινία όπως ανάλαφρο γενικά είναι και το παιχνίδι. Τώρα αν θα είναι καλη η κακή ταινία θα δείξει.
Αλλά ποτέ δεν κοιτάω η ταινία να μοιάζει με το παιχνίδι ή το βιβλίο που διάβασα.
Πχ το κράξιμο που έχει πέσει για τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον Joel και την Ellie προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο. Τρώνε κράξιμο επειδή δεν μοιάζουν εμφανισιακά στους αρχικούς χαρακτήρες και όχι αν είναι καλοί ή κακοί ηθοποιοί..
Προτιμώ να δω έναν Κινέζο καλό ηθοποιό να παίζει τον Joel παρά ένα σωσία του που να μην μπορεί να κάνει acting.
Νταξ όχι και κινέζο, το 3χεσες κι εσυ τελείως!! Ας βάλουν τον Μάρκο Λεζέ τότε για Τζόελ αχαχαχαχχα.
Προσωπικά από φωτό που είδα για το lou μου φάνηκαν ενάρξεις της ατμόσφαιρας του παιχνιδιού.
Αλλά αυτός ο κοντοπίθαρος, λεπτούλης και με φάτσα παιδιού Χολλαντ σορρυ αλλά δεν κάνει για Νεηθαν. Δεν έχει την παραμικρή ομοιότητα με τον χαρακτήρα (χεστηκα για το πρόσωπο) στον σωματότυπο, στο ύφος/χρωμα/στυλ ομιλίας. Λες και έβλεπα έναν έφηβο Σπάιντερμαν χωρίς την στολή του να κάνει cosplay το uncharted. Αυτήν την αίσθηση μου φέρνει ο χολλαντ.
Αυτό με το νεανικό προσωπάκι το παρατήρησα και στο Spiderman (PS5 version)... να είναι τυχαίο/σύμπτωση ή εσκεμμένο pattern; Μάλλον το δεύτερο και αυτή η "soft" αισθητική (στο πνεύμα των καιρών...) ούτε εμένα με εκφράζει προσωπικά.
Όντως η Sony φαίνεται να στοχεύει σε νεότερο κοινό (GenZ, έχει φύγει πλέον και από millennials). Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το παρατηρεί (έλεγα μπας και είμαι τρελός).
Σπάστε πλάκα όμως που disposable income έχουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Θυμάμαι πριν μια δεκαετία στην Αμερική διάβαζα η μέση ηλικία gamer ήταν 30 κάτι, άρα σήμερα θα είναι 40 κάτι.
Συγκρίνεται τώρα ο 20άρης (που παρακαλάει για χαρτζιλίκι γονείς/παππούδες να αγοράσει V-Bucks) με τον 40+;
Δεν ξέρω, αυτή η στόχευση μου φαίνεται περίεργη κι εμένα, είναι σαν να λένε έμμεσα στους παλιούς που στηρίξαμε την old school Sony «ξουτ ξουτ, δεν σας θέλουμε, δρόμο!». Έχουμε κι εμείςψυχήπορτοφόλι. No?
Θα μπορούσε κάλλιστα η Sony να έχει και τους παλιούς και τους νέους, αλλά φευ... ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Δεν θέλουν μεγιστοποίηση εσόδων;
Εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου πλέον με τις ταινίες. Το ότι είναι soft
Προσπαθούν να βγάλουν μια ταινία που να ικανοποιεί όλες τις ομάδες και τελικά βγαίνει μια ανοστη σούπα. Και πάει για το 99% των ταινιών που βγάζει το Hollywood.
Λευτέρη εμένα ο Holland μου βγάζει αυτό του ατακαδορου που έχει ο Nathan. Τώρα αν θα δέσει και στα υπόλοιπα γιατί συμφωνώ με αυτό που λες έφηβος Spiderman, θα δείξει.
Σίγουρα δεν είναι μια επιλογή που κάποιος μπορεί να ενθουσιαστεί, αλλά τουλάχιστον εμένα δεν θα με απωθήσει να δω την ταινία.
Ξέρεις όμως ποιοι χαλάνε v bucks, εκεί είναι το θέμα! Εγώ δεν δίνω ούτε 1 cent για vbuck ενώ κάτι παιδάκια δίνουν τα χαρτζηλικια τους. ’σχετο όμως με το Holland εμένα σαν τραιλερ μου άρεσε πάρα πολύ και δεν με χαλάει ο Holland