Οκ... Έχω δει τα δυο πρώτα. Δε συμφωνούμε, αλλα θα τη συνεχίσω. Δε μπορει...
Printable View
Οκ... Έχω δει τα δυο πρώτα. Δε συμφωνούμε, αλλα θα τη συνεχίσω. Δε μπορει...
Οκ... Κρατάω αυτο που λες και συνεχίζω. Πάντως, το δεύτερο που φάνηκε πολυ βαρετό. Ιδωμεν...
Πολύ καλο mid-season finale για το TWD!!!!!
Spoiler!
The Big Bang Theory πέρασε με άνεση στις πρώτες θέσεις των δικών μου προτιμήσεων,πραγματικά απορώ τόσο καιρό γιατί δεν την ξεκινούσα. Ακόμη δεν έχω δει ούτε επεισόδιο από Breaking Bad αν και ξενέρωσα με κάτι spoilers για το τέλος που διάβασα από κάτι τελειωμένους στο fb...
Είδα μέσα σε 5 μέρες όλο το Homeland! Μόλις τελείωσα το τελευταίο επεισόδιο!
Θα κάνω catch-up τα της εβδομάδας και μετά θα πιάσω όλο το Breaking Bad (έχω δει μόνο τον πρώτο κύκλο).
Λεωνιδα για γραψε εντυπωσεις για το homeland!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
πραγματικα ο κοσμος ειχε βαρεθει το Walking Dead και φαινεται απο τα νουμερα που σιγα σιγα επεφταν.
Spoiler!
Melnibonian, εγω βλεπω το Bingbang theory στο Star και μου αρεσει αλλα εχω δει τυχαια επεισοδια και δεν ξερω τι παιζει ρε γαμωτο,λες να το αρχισω απο την αρχη? Γενικα ωραιο ειναι αλλα δεν ξερω αν με κρατησει τοσο.
Εγω αυτο που δεν περιμενα να γουσταρω και τελικα τα σπαει ειναι το marvel agents
Ρε παιδια.... βοηθηστε με να καταλαβω κατι για το Walking Dead γιατι πραγματικα καθε φορα που βλεπω επισοδειο μου ερχεται να σπασω την τηλεοραση και ειναι κριμα γιατι μολις την πηρα κι εδωσα και ενα σκασμο λεφτα....
Spoiler!
Να χαρειτε λυστε μου την απορρια να ξερω οτι οντως αξιζει να κραζω τοσο ασχημα αυτην την αηδια που ουτε κι εγω ξερω γιατι καθομαι και βλεπω....και αυτο γιατι:
Spoiler!
Δεν εχω δει ακομα το mid season finalle αλλα πλεον ξερω πολυ καλα τι να περιμενω... τα κλασσικα πλεον , καποιος θα πεθανει ω τι εκπληξη... stealth zombies... καποια φιλοσοφικη μπουρδα, μια ηρωικη πραξη... υπαρχει πλεον σαφες pattern...
Κατα τα αλλα η σειρα μοιαζει να ειναι γραμμενη απο τον Φωσκολο... χωρις πλακα ομως... δηλαδη πως την εχουν δει θα βγαλουν 25 σεζον Walking Dead? Πανε να χτυπησουν την Τολμη και Γοητεια?? Απορρω πως δεν εχει σιχαθει ο κοσμος (και απορρω κι εγω γιατι συνεχιζω) να βλεπει τα ιδια και τα ιδια αργαααααααααααααααααααααα βαρετααααααααααααααααα σκηνικα.
ΜΙλαμε λες και ειναι γυρισμενο σε slow motion.... φεεεεεετα...
Αλλα φυσικα η νοημοσυνη των θεατων πανω απο ολα ετσι!! Οπως παντα stealth zombies, θαρρεις πως ολοι οι μολυσμενοι ηταν Solid Snakes και Sam Fishers στην κανονικη ζωη τους και τους εχει μεινει αποτυπωμενο στο DNA τους να ειναι αηχοι εντελως.
Φιλοσοφικες ανησυχιες και κυριολεκτικα ΜΠΟΥΡΔΕΣ, οι οποιες ειναι αδικαιολογητες στην παρουσα φαση που βρισκονται οι ηρωες.
Και η δραση.... ω θεε μου αυτη η ΗΛΙΘΙΑ δραση... τα σπαθια κοβουν 3 κεφαλια με μια κινηση ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, απο μια κοπελα που πρεπει να εχει την μυικη μαζα του Σταθη Ψαλτη, ο αλλος ξεσκιζει την σαρκα με τα γυμνα του χερια, 100% accuracy (never forget), infinite bullets (perk μαζι με το 100% accuracy πρεπει να ειναι), φακοι, κρεμαστρες, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ αποδεικνυονται πανευκολοι τροποι να λιωσεις κοκκαλα κρανιου με ελαχιστη προσπαθεια...τι να πεις πραγματικα... οταν γινεται μαχη με ζομπι πλακα πλακα περιμενω με αγωνια να δω τι μαλακια εχουν σκεφτει να δειξουν, χωρις πλακα.
Πραγματικα η σειρα ειναι επιεικως ΓΤΠ.
Δεν ξερω τι θα κανω, νομιζω θα δω και αυτον τον κυκλο να δω αν θα αλλαξει κατι (που δεν το βλεπω) και μετα μαλλον την στελνω στον αγυριστο και διαβαζω το κομικ να τελειωνει η υποθεση.
Sorry για το rant, αλλα ελεος πραγματικα...
Μέχρι που έχεις δει;;Εγώ είμαι στην τελευταία σεζόν και δεν έχω προλάβει τα 2 τελευταία επεισόδια να δω.
Αν έχεις δει πέραν της δευτερης σεζόν άνοιξε το spoiler
Spoiler!
Αυτό εγώ προσωπικά έχω καταλαβει.
Ρε συ Val, βλέπεις 3 γεμάτες σεζόν WD, και τώρα κατάλαβες τι βλέπεις;
Όπως και να έχει, για το αίμα, εφόσον έχεις δει την σειρά
Spoiler!
Πάντως δεν νομίζω ότι αξίζει να διαβάσεις το comic, ο συγγραφέας και δημιουργός του, έχει βασικό ρόλο στην παραγωγή και εξέλιξη/ιστορία της σειράς.
ναι αυτο το υποπτευθηκα και εγω κλαι φυσικα το σκεφτηκα, ομως και παλι ειναι ΗΛΙΘΙΟ διοτι αν οντως ειναι ετσι τοτε why the hell:
Spoiler!
@ tonybsg
Ξερω πολυ καλα τι εβλεπα. Εβλεπα μια 1η σεζον η οποια ειχε ενα ταδε σεβασμο στην νοημοσυνη μου. Ειδα μια δευτερη σεζον που ηταν βαρετη μεν αλλα πιστεψα οτι απλα κανει κοιλια. Ειδα μια 3η σεζον που αρχισε δυναμικα και με ενδιαφερον και κατεληξε σαπιλα. Και βλεπω μια 4η σεζον που ειναι μια απο τα ιδια.
Δεν "καταλαβα" τωρα τι βλεπω, και δεν ξερω εαν προσεξες το ποστ μου αλλα ειπα οτι κι εγω απορρω γιατι καθομαι ακομα και ελπιζω οτι αυτη η σειρα μπορει να μετατραπει σε κατι καλο.
Οσο για την εξηγηση σου που ειναι ιδια με του Μηχαλη, συγνωμη παιδια αλλα αν οντως ειναι γι αυτο τοτε αυτο αποτελει ενα ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΩΝ διαστασεων plothole το οποιο ειναι ηλιθιο εντελως και εξγηγησα τους λογους. Δεν θα επρεπε να γινουν 1 καρο πραγματα στην σειρα αν ηταν ετσι οπως το λετε...Spoiler!
Valkyre μην ψαχνεις να βρεις λογικη στο WD.Η σειρα ωρες ωρες με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου.Σκεψου μονο τα εξης απο την 2η σαιζονSpoiler!
Τεσπα σειρα με ζομπι ειναι και γι αυτο τη βλεπουμε.:P
Παντως εχει φοβερο soundtrack απο τον Bear McCreary(Battlestar Galactica)
^^ χαχαχαχα για το spoiler!! Τι μου τα θυμισες τωρα αυτα....
Κοιτα, μπορω να δεχθω καποια πραγματα, σαφως δεν περιμενω η σειρα να ειναι ντοκυμαντερ ή ακρως ρεαλιστικη, αλλα ρε φιλε ελεος πραγματικα... Αντε να δεχθω την ηλιθια δραση (η οποια γινεται προς τερψην καθαρα και μονο της βιας, μερικες φορες η σκηνοθεσια φαινεται οτι προσπαθει να σοκαρει με την βια, κριμα που αποτυγχανει παταγωδως σε εμενα μιας και δεν το χειριζονται σωστα), αυτο που δεν μπορω να δεχθω ειναι τραγικα λαθη σε επιπεδο σεναριου που στην ουισια ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ εντελως τους νομους που εχει θεσει η ΙΔΙΑ η σειρα.
Πραγματικα εαν απλα εχω ξεχασει ή δεν θυμαμαι προσεκτικα κατι συγκεκριμενο οσον αφορα αυτο που λεω, τοτε παιδια αυτο ειναι ελεεινα τραγικο λαθος στην σειρα. Την ακυρωνει ολοκληρη στην κυριολεξια καθε φορα που επαναλαμβανεται το λαθος.
Μα δεν έχει να μετατραπεί σε κάτι, αυτή ήταν η σειρά από την αρχή. Αργή όσον αφορά τις εξελίξεις, με βάση στην ανάπτυξη των χαρακτήρων (άλλες φορές αποτυχημένη βέβαια), σεναριακές ευκολίες από δω και από κει, και φυσικά επιλογές δημιουργικές για τον εντυπωσιασμό (όπως όλα αυτά που περιγράφεις σχετικά με την δράση της σειράς). Για μένα είναι διασκεδαστικότατη με κάποιες πολύ καλές στιγμές, μέχρι εκεί. Αυτό που ήθελε να μου προσφέρει το κάνει. Δεν γίνεται να κράζεις το ότι η Μισόν κόβει με την κατάνα της τρία τρία τα κεφάλια! Για αυτό ακριβώς βρίσκεται εκεί.
Για το plothole που λες, δώσε και κάποιο παράδειγμα! Γιατί είναι τεραστίων διαστάσεων κιόλας και που δεν στέκει η εξήγηση που σου έχει δώσει η σειρά; Ποιοι είναι αυτοί που περιμέναμε;
Τελικά ποια είναι τα λάθη που ακυρώνουν τους νόμους του κόσμου της σειράς;
^^ κοιτα ναι αν καποιος περιμενε εξαρχης απο την σειρα να ειναι Μindless σπλατερια οκ παω πασο κι εγω ισως με αυτο το Μindset να την ειχα δει αλλιως.
Ομως η σειρα ξεκινησε πολυ σοβαρα, εδειχνε οτι στην πρωτη σεζον επερνε πολυ σοβαρα τον εαυτο της αλλα και τον θεατη. Μετα, σταδιακα αρχισαν να το ξεσκιζουν το θεμα. Δεν ξερω γιατι εσας δεν σας φανηκε οτι η σειρα πολυ αποτομα εγινε μπαχαλο.
Ενιγουεη, παραδειγμα ανεφερα και μαλιστα στο προηγουμενο ποστ μου. Ειπα για
Spoiler!
Ο δημιουργός του comic (και της σειράς), έχει πει: "A zombie bite kills you because of infection, or blood loss, not because of the zombie "virus.""
Το πως ακριβώς δουλεύει το όλο ανοσοποιητικό σύστημα, με τον ιό αδρανή μέσα σου, από την στιγμή που θα σε δαγκώσουν, μέχρι να πεθάνεις και μετά να γίνεις zombie, δεν το ξέρω!
Αρα καταληγουμε στο οτι τελικα το αιμα οντως δεν μολυνει, αλλα ταυτοχρονα και οτι η σειρα αναπαριστα καθε φορα καθως την βολευει το πως καποιος μεταλλασεται καθως αλλες φορες ισχυουν διαφορετικα πραγματα αναλογα την περιπτωση.
Οκ δεκτο.Spoiler!
Μαλλον πρεπει να σταματησω γενικα να σκεφτομαι πολυ οπως σωστα ειπες κι εσυ πιο πανω μαν...
Δημητρη, σχετικα με τον ιο
Spoiler!
^^ Κατανοητα ολα αυτα φιλε Νικολα, αλλα ερχομαι ξανα εγω και ρωταω ο ερμος:
Spoiler!
it just... doesnt... make ... sense...
και το πιο αστειο απο ολα ειναι που τους βλεπεις και δεν σκουπιζονται καν λολ... ποσες φορες ο Νταρυλ ειναι λουσμενος κυριολεκτικα και τον βλεπεις εκει αταραχο, σαν να μην τρεχει τιποτα. Σκουπισου ρε αδερφε ετσι για το γαμωτο... εδω μουσταρδα να μας κατσει λιγο στο πλαι την βγαζουμε... για ονομα λολ :D
Oχι Νικολα δεν λεω αυτο ακριβως:
Spoiler!
Ειναι φακινγκ plothole oπως και να το κανεις. Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο ή σωφρον να μην σε νοιαζει καν αν θα πασαλιφτεις με αυτο το πραγμα, που μπορει να κουβαλαει χιλια-δυο πραγματα. και στην τελικη εστω κι ετσι να ηταν, ε ξερω γω ρε γμωτο απο απλη σιχαμαρα και μονο σκουπισου γμω το φελεκι μου! Pointless dramatizing...
Με είχαν ζαλίσει εδώ και κανα χρόνο να το ξεκινήσω. Τρομερές ερμηνείες και σενάριο (το οποίο δεν φάνηκε να κάνει κοιλιά κάπου), έξυπνο και αστείο όπου χρειάζεται. Φαντάσου σε 5 μέρες είδα 34 επεισόδια!
Αν το σκέφτεσαι ή ψάχνεις κάποια σειρά να ξεκινήσεις, είναι πολύ καλή πρόταση!
Εγώ τώρα θα κατεβάσω Sherlock και σκέφτομαι για Misfits, Mad Men + Breaking Bad...
Λεωνιδα το βλεπω και περιμενω πως και πως το 11ο επεισοδιο.!
θα συμφωνησω σε ολα οσα λες, ειδικα στους ρολους και τις ερμηνειες.. φοβερος saul, φοβερη η carry, αλλα αυτος που παω πολυ ειναι ο κουιν..! γενικα το αρχισα με βαρια καρδια αλλα τελικα ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν για να δεις..
δεν εχεις δει το brba? Αδικαιολογητος.. χαχαχ
το sherlock ειναι παρα πολυ καλο. εχω δει τον πρωτο κυκλο και σημερα θα δω το 1ο του 2ου! το μονο μειον του για μενα ειναι η διαρκεια.. μιαμιση ωρα το καθε επεισοδιο..!
Τωρα τελειωνω το Big bang theory.ok,εχω ριξει το γελιο,πολυ καλογραμενη σειρα,απο χαρακτηρες,ατακες,τα παντα.Πιστευω μονο στην εκτη σεζον κανει μια μικρη κοιλια,αλλα για λιγο.Το μονο μεγαλο ξενερωμα με την σειρα κατα την γνωμη μου και απορω με τους δημιουργους (το βαζω σε spoiler)
Spoiler!
πως καταφέρνει ο Σέλντον και είναι ΤΟΣΟ καλός στην ερμηνεία του; Τόσο "λεπτεπίλεπτος" και συνάμα τόσο προσεκτικός στην έκφρασή του;
Μα είναι πολύ απλό! Έτσι είναι και στην real ζωή! Και πως γίνεται ένας άντρας να συμπεριφέρεται τόσο λεπτεπίλεπτα και με τέτοια ευφράδεια "ευγενείας" (δεν βρίζει - ούτε καν shit δεν λέει);;;;;;;; Πολύ απλό εξίσου! Ο Σελντον (ο ηθοποιός) είναι καρα-gay του κερατά...........και μάλιστα σε σχέση πολλών ετών (θα ξεράσω).
Έτσι εξηγείται η άψογη ερμηνεία στον χαρακτήρα Σέλντον. Αφού έχοντας παρακολουθήσει την σειρά όλη εδώ και καιρό, μου πήγαινε προς τα εκεί το μυαλό, αλλά ήλπιζα ότι η ερμηνεία προέρχεται από το πόσο καλός ηθοποιός είναι. Τελικά ναι μεν έχει καλή υποκριτική ικανότητα......αλλά τον "βοηθάει" και η.......εχμ πως σκατά να το πω τώρα;........η man-friendly επιλογή του. Καρα-λολ.
Ο τελευταίος κύκλος του how i met είναι μέχρι στιγμής η επιτομή της ηλιθιότητας. Σε αντίθεση το big bang φέτος έχει πάρει πάλι τα πάνω του.
πολυ γελιο και το τελευταιο επεισοδιο του south park που εκλεισε την "τριλογια" για τα console wars
!Ειχε και την πιο αστεια εναρξη εβερ!Ο κενυ στην Ιαπωνια σε ανιμε στυλ να προστατευει πλοια που ηταν φορτωμενα με ps4 απο την microsoft!πεθανα!
μου εφτιαξε τοσο το κεφι η σειρα που σκεφτομαι να βλεπω κανενα επ.εχω δει μονο πολυ λιγο στο παρελθον απο τις πρωτες σεζον...
Attachment 3739
πολυ καλο το Les revenants...τελειως διαφορετικη φιλοσοφια απο τις αμερικανικες σειρες......η σειρα εχει εναν ιδιαιτερο τροπο να σε καθηλωνει ....ειμαι ηδη στο 4 επεισόδιο....
για πειτε καμια σειρανα δω βρε παιδια..εχω ξεμεινει και δεν εχω ιδεα τι να δω!
Παυλο για πες εσυ τι βλεπεις τωρα?
Εγώ αυτή τη στιγμη βλεπω: Homeland, AHS, Les Revenants, TWD, TBBT, HIMYM και Two and a Half Men.
το AHS ποιο ειναι Παυλο?
american horror story Αριστο...Παυλο τι γινεται με το les revenants?
Αγάλι αγάλι... Πάντως, ειναι αρκετα καλο τελικα!!!!
Και εχεις αργήσει πολυ!!!!!!!!! :P